Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Złożyli podanie/werdykt -Thunderbolt - Przyjęty na studia -Night Arrow - Przyjęty na studia -Vunlinur - Przyjęty na studia -Kaziu - Przyjęty na studia -Hatte- Przyjęta na studia -Solar Sky- Przyjęta na studia -Wiktor - Przyjęty na studia -Jenita Jam - Przyjęta na studia -Willow - Przyjęta na studia -Myhell - Przyjęty na studia Nowi uczniowie zostaną wpisani na listę a informacja wyświetlona w kolejnym poście. O rozpoczęciu zajęć decyduje Avatar postaci Zatwierdzono i podpisano Dnia 26-12-2012 godz 03:49 Dyrektor Administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wielka, wypełniona jasnym światłem pochodzącym z zewnątrz, sala położona w najwyższej wieży zamku Canterlotu. W drzwiach pojawił się pegaz, Rainbow Dash. Stanęła przy swoim biurku i przemówiła do klasy. - A więc zaczynamy zajęcia, moi drodzy. Najpierw obiecany test. Kto pierwszy się zgłasza? Test jest łatwy, nie ma się czego bać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wielka, wypełniona jasnym światłem pochodzącym z zewnątrz, sala położona w najwyższej wieży zamku Canterlotu. W drzwiach pojawił się pegaz, Rainbow Dash. Stanęła przy swoim biurku i przemówiła do klasy. - A więc zaczynamy zajęcia, moi drodzy. Najpierw obiecany test. Kto pierwszy się zgłasza? Test jest łatwy, nie ma się czego bać. Skoro łatwy to czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - W takim razie mogę być drugi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ohhh... kurcze blade, przepraszam za spóźnienie, ah... mogłąm być pierwsza. No trudno będę trzecia:rd8: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 *patrzy na aktywnie zgłaszające się kuce* No to ja chcę być następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Zgłaszam się i ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Oh, świetnie... a więc proszę za mną ... Prowadzi klasę na pas treningowy. Gdy tam dotarli, zwróciła się do uczennicy, która zgłosiła się jako pierwsza. - Solar Sky, proszę do mnie. Test polega na tym by pokazać jak najwięcej sztuczek, które potraficie zrobić. Do roboty, Solar. Pokaż co umiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 *pędząc co sił w kopytach* - ufff... przepraszam za sóźnienie... ufffff.... zapomniałem gdzie są lekcje.... ehhhhh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Super! Już się napaliłam! Nie mogę się doczekać mojego ,,ruchu'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 [Jest pewna swego, sztuczki to jej specjalność.Obserwuje wszystko z dołu] [Ma ochotę z kimś pogadać, ale przez jej nieśmiałość boi się kogokolwiek zaczepić] -Ciekawe kiedy moja kolej?[powiedziałam do siebie, niestety tak głośno, by usłyszały to kucyki wokół mnie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Nie zawiodę. -Teraz plan 2 -I na sam deser. -Dam radę, już nic mnie nie zatrzyma.! -I jak dobrze mi wyszło.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 [Nagle zauważa Thunderbolta, podchodzi do niego.] -Witaj, jestem Lenita.(Do tego uśmiechnęła się promiennie.) -Hej, Thunderbolt.(widać było po nim, że trochę się stresuje) -Nie przejmuj się, wyglądasz na miłego pegaza. Na pewno kogoś poznasz. Już poznałeś.Mnie. (uśmiechnęła się po raz drugi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Witaj Tyle tutaj.... pegazów Ty mnie tylko lubisz inni pewnie mnie nie lubią.... wręcz nienawidzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -Nie zawiodę. -Teraz plan 2 -I na sam deser. -Dam radę, już nic mnie nie zatrzyma.! -I jak dobrze mi wyszło.? Nie źle ci wyszło! Widze że jesteś wielką mega fanką prof. Dash, tak jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 * patrzy się na inne pegazy* - hmmmm... co one robią..... chwila co to dziś miało być.... a test, ale i tak przybyłem ostatni... więc jestem ostatni *patrzy na świetne akrobacje pegaza , którego nie znał* - Ehhhh Oby stare sztuczki dziadka hawker Hurricana przyniosły efekt, no nic pora się zapoznać. *spogląda na grupkę pegazów* - Witajcie..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 No, nieźle, nieźle. Tylko jakbyś poleciała nieco szybciej efekt były lepszy . Ale i tak ładnie wyszło. Ej, kochani mniej gadania, więcej roboty. Na pogaduchy będzie czas. Dobra kto miał być następny? A Night. Zapraszam na pas, panie Night!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Siema jestem Hatte! ciekawa jestem twoich sztuczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Czemu ogrania Cię cykor.? Nie ma się czego bać. Jestem pewna że dasz radę. Powodzenia. A po za tym jestem Solar Sky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 *Bacznie obserwuje inne pegazy oraz prof. Rainbow Dash.* - Obleje to obleje... *Zakłada słuchawki i zaczyna słuchać muzyki* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 [Zauważa pegaza ze słuchawkami, siada i chętnie by zawarła z nim znajomość.][Dotyka go delikatnie, by wyjął słuchawki, na szczęście już wcześniej mnie zauważył i je wyjął.] -Hejka, jestem Lenita. Widzę, że lubisz muzykę, więc pomyślałam, ze zagadam, bo i ja mam dużo z nią wspólnego.[obraca się i pokazała swój Cutie Mark przedstawiający skrzydlatą gitarę][po jego minie zauważyłam, iż na szczęście mnie słucha] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Yoooho! Za chwile ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Cześć *przybija z nią kopyto* Nazywam się Kaziu. *wskazuje na swój Cutie Mark przedstawiający srebrny głośnik* Miło mi cię poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts