Gość Arctic Fox Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Nie wiem czy ktos o tym już mówił' date=' ale daję pomysł na konkurs szkolny na hymn. Skoro jest na parona to może być na hymn. Także na flagę/godło a może konkurs na mundurki?[/quote'] Podsunęłaś mi super pomysł lecz wpierw zakończmy ten kokurs, dalej się pomyśli. ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Czy można się jeszcze zapisać do uniwersytetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Chciałbym zgłosić o tym... http://mlppolska.pl/Watek-Zapisy-do-klasy-Krolowej-Podmiencow--5991?pid=273344#pid273344. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Proszę o pozwolenie na założenie klasy Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 (edytowany) Niestety, jakkolwiek by na to nie patrzeć Chrystalis jest antagonistką. Koliduje to z ideą Uniwersytetu Canterlockiego, która zakłada nauczanie przez główną szóstkę oraz obie księżniczki wartości przez nie prezentowane. Edytowano Maj 3, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Czy Vinyl/Octavia mogą mieć swoją klasę i prowadzić lekcje muzyki? To dobry pomysł. Klasa powstanie jeszcze dziś~ Myhell Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale zapytam. Czy gdy chce się zapisać do dwóch innych kucyków np. Fluttershy i Rainbow Dash, trzeba złożyć to samo podanie? Gdyż, gdy do Flutterki wpisze się " Jest nieśmiała, mało wysportowana" to do Rainbow Dash by to zupełnie nie pasowało. A im więcej podobnych/tych samych cech w danej klasie to o wiele łatwiej się dostać. Oczywiście bez przesady, nie można stworzyć klona bohaterki. Nie wiem... może coś przeoczyłam w regulaminie lub ogłoszeniach, ale nigdzie nie widziałam informacji na ten temat. Podanie można składać do tylko jednej klasy~ Myhell Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Czy można by założyć klasę , którą prowadziliby Derpy i Doctor. (Nie mówie że ja się tym zajmę bo nie bardzo mam czas , ale przydało by się. ) Jak się ktoś zgłosi Jeśli ktoś chce założyć klasę, to proszę o kontakt na PW. W wiadomości ma być uwzględniona osoba prowadząca zajęcia i uczniowie, którzy chcieliby uczęszczać na zajęcia (co najmniej 6 osób). Uprzedzam, że lekcje może prowadzić tylko Avatar danej postaci.~ Myhell Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Ja mam takie pytanie, czy nie lepiej, by było, gdyby od nowego roku klasy działały od nowa w nowych tematach? Może innym to za bardzo nie przeszkadza, ale w mojej klasie jest 19 stron, podczas których opiekunem klasy był zupełnie ktoś inny, a mój sposób prowadzenia zajęć będzie się różnił od tego Elizy. tzn. nie proszę o to by wszystkie klasy miały nowe tematy, ale prosiłabym, żeby moja klasa dostała nowy temat, byłoby mi łatwiej to wszystko prowadzić. Oczywiście, jeśli jest taka możliwość. Dobrze więc. Stary temat zostanie usunięty, a ty zajmij się już tworzeniem nowego.~ Myhell Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts