RedSky Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Myślicie, że jak liczne są zebrze plemiona? Oczywiście średnio. Przez art z zebrzą księżniczką zastanawiam się nad rządami w ich kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Ilość to rzeczywiście może być ciekawy temat do dyskusji. Nie wiem ile ich może być. Łatwiej by bło gdybyśmy wiedzieli jak duży jest ich kraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Do puki nie dowiemy się czegokolwiek z serialu, używam tej mapki. Zebrica nie jest taka mała. Wyobrażałem sobie jej ludy jako wiele plemion, każde ze swoim wodzem. Jeśli zaszłaby potrzeba uzgodnienia jakiejś ważnej dla kraju potrzeby zwołują radę i uzgadniaj działania w głosowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Uuu! Pomysł dobry, ale za duży rozmiar. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Dałem w hiperłącze. Teraz dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Gdzieś jakbym to kiedyś widział tutaj A tego napewno nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tak. To dość tajemnicza postać, szczególnie na początku. Szkoda że została "oswojona", wolałem ten wątek "tajemniczej wiedźmy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Dałem w hiperłącze. Teraz dobrze? Długo się ładuje. Ja bym w ogóle rozmiar zmniejszył. Gdzieś jakbym to kiedyś widział tutaj A tego napewno nie było Tak, pierwszy art już kiedyś tu był, ale ten drugi jest świetny! Tak. To dość tajemnicza postać' date=' szczególnie na początku. Szkoda że została "oswojona", wolałem ten wątek "tajemniczej wiedźmy".[/quote'] Z początku też miałem nadzieję, że zostanie ona taką... tajemniczą postacią, ale nie powiem żebym się zawiódł na jej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 To teraz ja coś dam (mój pierwszy raz w tym dziale) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 To teraz ja coś wrzucę! Znowu te oczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Taaa, Zecora ma powalające spojrzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 To też coś dam Ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Widziałem już kilka artów z "Księżniczką Zecorą", ale pewnych kwestii chyba nie powinno się zmieniać. xD Btw. "Droga Księżniczko Zecoro..." ciekawie by brzmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Tak to by było nieco dziwne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Widziałem już kilka artów z "Księżniczką Zecorą"' date=' ale pewnych kwestii chyba nie powinno się zmieniać. xD Btw. "Droga Księżniczko Zecoro..." ciekawie by brzmiało.[/quote'] Nie dlaczego? Kto wie, może w swojej rodzinnej wiosce Zecora mogłaby być córką jakiegoś wodza. (Byłoby to ciekawe odkrycie i wątek na odcinek, z drugiej jednak strony, kolejna księżniczka... Trochę ich już sporo by było) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Wątpię żeby Zecora była córką wodza. podejrzewam że wtedy nie opuściłaby swojej krainy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Wątpię żeby Zecora była córką wodza. podejrzewam że wtedy nie opuściłaby swojej krainy. Właśnie wręcz przeciwnie. Ile razy to właśnie następcy tronu wyruszali w nieznane? Przykład pierwszy z brzegu - Pocahontas. Albo książę Kaspian. Wysokie pochodzenie Zecory jest bardzo prawdopodobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jej historia jest za mało rozwinięta. Zecora jest rozsądną zebrą, jeżeli był ktoś na jej miejsce to mogła bez problemu opuścić dom. Jeżeli jednak by nie było, to chyba zostałaby. Nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jej historia jest za mało rozwinięta. Zecora jest rozsądną zebrą' date=' jeżeli był ktoś na jej miejsce to mogła bez problemu opuścić dom. Jeżeli jednak by nie było, to chyba zostałaby. Nie wiem...[/quote'] No a co jeśli Zecora miała starsze rodzeństwo? Wówczas korona nie dla Niej, więc może sobie wyruszyć w świat i podróżować do woli. I nie dziwne by było, gdyby swoją wielką wiedzę, zawdzięczała naukom na jakimś dworze królewskim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Możliwe, możliwe... Gdzieś kiedyś widziałem art z Zecorą i jej mentorką. Fajnie by było jakby tak kiedyś pokazali w serialu jej dom, albo chociaż w jakiś sposób nawiązali do pochodzenia Zecory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Nie jestem do końca przekonany czy to Zecora ale Art jest Mega! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 To nie jest Zecora, ale art faktycznie jest świetny. Dobrze widzę, że ta zebra jest na jakiejś arenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Tak na to wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Myślicie, że znaczek Zecory to malunek, tatuaż czy normalny CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Myślę, że to CM, aczkolwiek nie zastanawiałem się nad innymi możliwościami, a w sumie nawet mogłyby być. Ciekawe co u zebr oznaczają te CM, tatuaże czy też malunki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts