Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Właź! - usiadła na krześle w kokpicie. Pokazała ci dźwignię na twoim i swoim fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Mam ją pociągnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Teraz! - pociągnęła, a jej krzesło wypadło przez otwór w podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Też pociągnąłem za dźwignię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Poczułeś pęd powietrza na twarzy. Nagle, krzesłem szarpnęło i zaczęło opadać wolniej. Trochę niżej opadała Kate, a jej krzesło miało spadochron, zupełnie jak twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Powoli sobie spadałem. Wyjrzałem na jakiej planecie ląduję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Cała planeta była pokryta dżunglą i skałami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nie cieszyłem się za bardzo. Nie lubiłem takich miejsc. Ale jeśli są tutaj te bachory, to dobrze. Poza tym, dżungla daje wiele możliwości taktycznych. Czekałem, aż dolecę do podłoża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Krzesło przecisnęło się przez listowie, czego nie można powiedzieć o spadochronie. Parę metrów niżej, na ziemi stała Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Teleportowałem się do Kate. -I co teraz?-zapytałem się Kate- Orientujesz się w tutejszej faunie? Będzie nas tu coś chciało zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Prawdę mówiąc, nie mam pojęcia... - rozejrzała się - Najpierw musimy znaleźć jakiś nocleg. - ruszyła przez las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Hotelu tutaj nie znajdziesz. Najbliższą noc najlepiej spędzić na drzewie. Ale teraz idziemy szukać wraku. Musi być tam coś przydatnego. I przyda się odprawić jakiś pogrzeb Crystal Sword. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Ty myślisz, że coś z niej zostało? Cały statek to teraz góra popiołu. Chodź, podczas spadania zauważyłam ogromne drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Placówka obserwacyjna. Niezła jesteś. Ciągle myślisz o misji. Boję się ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Taaaa. Fajnie. Chodź, albo zetnę to drzewo. - wyjęła miecz i stanęła obok drzewa pod którym stałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Idę-poszedłem za Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Po jekiejś godzinie marszu zobaczyliście ogromne drzewo, które przewyższało nawet krążownik. Kate zrobiła prowizoryczną drabinę, wycinając pasy w drewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Drabina? Dla kucy? -Wystarczyłoby, żebyś pokazała mi na jakie gałęzie mam się teleportować.Nie niszcz drzewa-obudził się we mnie ekolog. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 a czemu nie? AJ używa - Zaczynasz gadać jak mój kolega z Pegozji. - zaczęła wchodzić na drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Ty to lubisz utrudniać sobie życie. Spojrzałem się za jakąś gałęzią, na którą mogłem się teleportować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate dostała się na górę i zobaczyłeś, jak spuszcza ci lianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wdrapałem się po lianie. -Dzięki-podziękowałem pełen zmęczenia podczas wdrapywania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Na górze drzewa była przestrzeń nie pokryta liśćmi. Wyglądało to trochę jak dom na drzewie z dachem z listowia. Kate już układała w jednym kącie dwa posłania z różowych liści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Może ja rozejrzę się. Ty idź szybko spać. Jeśli chcesz być przydatna w walce to musisz dużo spać. Tylko tak ci się polepszy. Rozejrzałem się za miejscami do obserwacji okolicy. Chciałem też znaleźć miejsce, w którym będę miał widok na duży obszar terenu. Może gdzieś w okolicy jest jakaś cywilizacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Mogłeś przejść się po konarach, aby dostać się na samą górę i rozejrzeć się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts