Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wszedłem po konarach rozejrzeć się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wszędzie były drzewa. Na horyzoncie zauważyłeś ogromną fortecę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zszedłem do Kate. -Chyba wiem gdzie jutro pójdziemy. O-wskazałem kierunek fortecy-tam na horyzoncie jest jakaś forteca. Ale teraz trzeba się kimnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate nie słyszała ciebie. Spała, a jej czerwone włosy rozsypały się pajęczyną na liściach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zamierzałem czekać, aż będzie wystarczająco ciemno, by pójść spać. Nie chciałem, aby wieczorne poszukiwania dały jakikolwiek efekt. Wrogowie mogli być w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wreszcie zrobiło się ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Poszedłem spać. Starałem się, by był to czujny sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zasnąłeś, nic ci się nie śniło. ****** Kiedy się obudziłeś, zobaczyłeś Kate, która stała na rrzednim kopycie, placami do ciebie. Miała zamknięte oczy i wyglądała na skupioną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zastanawiałem się, co ona robi. Nic się nie ruszyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate stała tak, a z lasu zaczęły zlatywać się owoce. Zawirowały dookoła niej, po czym opadły na ziemię. Kate odbiła się od ziemi i stanęła przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -To już śniadanie mamy-złapałem pierwszy lepszy owoc z brzegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate chwyciła różowy, bulwiasty owoc i go obrała. Kiedy ugryzłeś swój, poczułeś, jakby w gardle zapłonął ci ogień. Był ostry jak chili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Takie lubię najbardziej. Po tym, jak odzyskałem zdolność mówienie powiedziałem do Kate. -Czy któryś prócz tych jest ostry?-wskazałem na taki sam owoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Podleciały do ciebie jeszcze trzy zielone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Szybko je pokawałkowałem i zjadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Twój język zdawał się płonąć. Poczułeś się, jakbyś użył zaklęcia ognia w przełyku, najsilniejsze jakie znasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Myślałem, że zaraz zacznę krwawić. -Chciałem coś ostrego, a nie czystą kapsaicynę. Ale wiesz co? To jest świetne. Ale kończmy szybko ten piknik i ruszajmy na fortecę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Jasne. Chodź! - skoczyła z drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wyjrzałem na ziemię i teleportowałem się obok Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wylądowałeś w wodzie. Obok ciebie siedziała Kate, a woda spływała z jej grzywy i sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -No to w drogę-powiedziałem. Ale przedtem zamierzałem ugasić pragnienie w strumieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate ochlapała cię wodą. - A ty tylko o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Zabili osobę, którą znałaś. Poważnie cię zranili. A ty tylko myślisz o zabawie. Możemy się pobawić jak ich załatwimy. Jeśli chcesz, to mogę ci obiecać, że przyjadę tutaj i będziesz mogła mnie chlapać ile będziesz chciała. Ale dopiero jak załatwimy Chrysalis i te bachory. A co mnie tam-ochlapałem Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate wyszła na brzeg i się otrzepała. Jej sierść się napuszyła, łącznie z grzywą. Wyglądała jak wielka puchata kulka z nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Och, jaka ty słodko teraz wyglądasz. Gdybym tylko mógł zrobić zdjęcie. Też wyszedłem z wody. Cieszyłem się, bo wszystkie włosy na moim ciele nigdy się nie puszyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts