Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kate uśmiechnęła się i weszła między gałęzie. Szybko jej puszek opadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Skierowałem się w stronę fortecy. -Lepiej się pośpieszmy. Nie wiemy czy coś tutaj nie będzie chciało nas zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Dobra, idziemy. - pobiegła bardzo szybko jak na dwie złamane nogi, prosto w stronę fortecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pobiegłem za nią. -Uspokój się. Nie możesz teraz biegać. No, chyba , że nie chcesz w ogóle biegać do końca życia. Nie zapominaj że masz złamane nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - To by i tak za długo zajęło... Co powiesz na - wyjęła miesz - drogę na skróty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Czyli jaką? Przez co chcesz się przebić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kate spojrzała na ciebie i odwróciła się. Jednym ruchem ścięła najbliżej stojące drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Te drzewa stoją tutaj nie wiem ile czasu a ty je tak łatwo ścinasz? I to mieczem świetlnym? Chcesz pożaru? Niech cięcie drzew będzie ostatecznością. Lepiej je omijajmy. No i lepiej żeby nie widzieli nas z fortecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Ech, no dobra... - weszła na drzewo i zaczęła balansować na lianie, która łączyła je z następnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Poczekaj-teleportowałem się na drzewo przed Kate- Będę cię podnosił magią. Lepiej, żebyś nie ryzykowała kolejnego upadku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Rozłożyła skrzydła. Oba. Przechodziła z drzewa na drzewo. ****** Forteca była coraz bliżej, ale robiło się już ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Musimy dotrzeć do fortecy przed wschodem słońca. Lepiej obejrzeć sobie co w niej jest-powiedziałem do Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Dobra. - potruchtała dalej, już po ziemi. Zazwyczaj się ciebie nie słuchała. ****** Po dwóch godzinach w ciemnościach, zobaczyliście przed sobą zarys fortecy. Była skąpana w świetle. Z głównej bramy wyszła Chrysalis w towarzystwie Podmieńca i trzech znanych tobie aż za dobrze postaci. Były uwiązane, a Chrys trzymała koniec więzów. - Mówiłam wam, abyście się nie pokazywały! - wrzasnęła na nie, kiedy byliście niedaleko fortecy. Maluchy zakwiliły, kiedy łańcuchami popłynęła wiązka elektryczności, boleśnie je rażąc. - Mieliście się włączyć, kiedy się podda dla tej pegazicy! Do mnie! Idziemy do Piwnicy, na karę. - wszyscy zniknęli za rogiem fortecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Masz jakiś pomysł jak dostać się do tej dzieciarni?-szeptałem do Kate- Bo przeczuwam, że śledzenie ich nic nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Chodź! - pobiegła krzakami, aż otoczyła fortecę. Trwało to pół godziny, ale zdążyliście zauważyć jak Chrys znika w dziurze w ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -A teraz tylko poczekać aż stamtąd wyjdzie-rzekłem do Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Po jakiejś godzinie wyszła Chrys. Ze środka dobiegały cichutkie, stłumione odgłosy bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Rozejrzałem się dookoła szukając jakiś strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Strażnicy pilnowali tylko bramy, tę dziurę omijali z daleka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Dobra nasza-powiedziałem do Kate- Widocznie nie lubią tego miejsce. Poczekajmy aż się oddalą i wchodzimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nikogo nie było w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Idziemy. Zacząłem się skradać do dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kate rozejrzała się i podbiegła do dziury. Od razu wskoczyła do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wskoczyłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 W środku było strasznie ciemno. Z daleka dało się słyszeć głosy bólu wydawane przez maluchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts