Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Nie wiedziałem, o co mu chodzi. -Uwierz mi, sumienie wyrzuciłem już dawno temu - lecz i tak przez te słowa byłem w gotowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Nie takiego spokoju - powiedział spokojnie i machnął głową. Dookoła ciebie stało mnóstwo dziwnie wyglądających typów. Nawet jako Sith nie dałbyś rady takiej liczbie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 -Bywałem w gorszych sytuacjach - odrzuciłem go w miarę delikatnie. Tak, by móc się wyżyć, ale go nie uszkodzić. Przynajmniej na to liczyłem. Włączyłem miecz świetlny. Skupiłem się, dzięki czemu zdołałem wytworzyć małe wyładowania, skaczące po moich kopytach. -Któryś chce spróbować szczęścia? Nightmare, błagam cię, weź pod uwagę, że Black Mercy jest jedi, czyli ma refleks i zmysły lepsze, niż inne kuce. Bo nie chcę, by był on znowu złapany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Wiem, że jest jedi, ale jedi też ma ograniczenia. Nie może go przecież zaatakować kilkudziestu napastników, a on bez draśnięcia i wszyscy po sekundzie martwi. Co do scenariusza, to TAKI SAM możesz znaleźć w jednym odcinku Przynajmniej podobny.Kuce się nie ruszały, nie robił na nich wrażenia miecz, ani wyładowania. Kilku podniosło z ziemi rzuconego przez ciebie ogiera. Parę pegazów wzniosło się w powietrze z blasterami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Ale dzięki wiele większemu refleksowi może w ciągu chwili(dla jego przeciwników) ustalić strategię, uwzględniając wszystkie okoliczności, i zaatakować, co dla niewyćwiczonych przeciwników może trwać ledwo co moment. -No to dostanę ten telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Się wypchaj - rzucił jeden. Pomimo, że wszyscy udawali, że zajmują się swoimi sprawami, wcią niejeden trzymał kopyto na blasterze, czy na innej broni dystansowej.-_- ciężko się z tobą rozmawia. JEDI NIE MAJĄ JAKICHŚ SUPER-DUPER MOCY, KTÓRE POZWALAJĄ ZATRZYMAĆ CZAS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) Wybacz, ale widocznie źle mnie zrozumiałaś. Chodzi mi o to, że jedi ma wiele szybszy refleks, no i jest wyuczony walki i szybkiej analizy pola walki, dzięki czemu dla osoby postronnej jego czas reakcji jest zerowy.http://webfactory.hanzo.eu/czas-reakcji-test/ Taki mały test na refleks. A żeby go wykonać, to mózg musi wykonać masę czynności analitycznych. A średnia to 290 ms. Czy wyszkolony jedi nie może w tym czasie już dawno lecieć w stronę przeciwnika? -Dawaj. Edytowano Czerwiec 13, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 -_- coś się napaliłeś na to. Oki, nie mam siły się znowu kłócić.Nikt nie odpowiedział. Wszystko było w "normie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) Co prawda, to prawda. Na Discorda! Co mam zrobić, by dali mi ten telefon. Z trupa go nie zabiorę, a tak mi nie dadzą. No tak, moc. Rozejrzałem się, który kuc powinien być najbardziej podatny na umysłową sztuczkę. Edytowano Czerwiec 13, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Niestety, ale wszyscy byli jakby na to przygotowani. W końcu to dziura przestępcza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Któryś musi być podatny. Przecież tutaj nie ma samych inteligentów. Z tą myślą wybrałem najsilniej zbudowanego kuca i użyłem na nim mocy. -Daj mi telefon - powiedziałem poważnym tonem do wybranego kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Taaa, jakbym był głupszy - rzucił z pogardą i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Nie miałem już siły powstrzymywać się. Chciałem przynajmniej nie zrobić komuś krzywdy. Tupnąłem mocno w podłoże, nieświadomie nasycając je mocą, przez co po podłożu przeszła fala, mogąca przewrócić kuce stąpające mniej twardo po ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Kilku się potknęło, ale żaden nie zwrócił na to uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 I cała para zeszła ze mnie. Opadłem na kolana. -Czy oni muszą być aż tak uparci? - powiedziałem głośno do siebie. Całkowicie straciłem już nadzieję. Zapowiadało się na to, że najbliższy czas spędzę na myśleniu, prawie bez zwracania uwagi na otoczenie. I tak też się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Usłyszałeś z góry skrzydła jednego pegaza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -Co znowu? - zapytałem się sam siebie. Byłem w podłym humorze i nie miałem chęci na rozmowę z kimkolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Co jest, coś nie poszło? - zapytała Kate, lądując obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -Dzwoń po policję. I tak pewnie zapuszkują mnie za tamte trupy - kopytkiem wskazałem na najbliższego policjanta, czyli dość daleko - I tak pewnie już je zauważyłaś. Niech mnie zamkną i dadzą mi odpocząć i zebrać myśli. Tylko weź skontaktuj się z zakonem. Niech mnie wyciągną. Chcę odpocząć, ale nie zostać tam na zawsze. No i czy mogłabyś załatwić mi jakiś rozpuszczalnik do tej farby? - to była pierwsza w miarę pozytywna myśl - Bo jeszcze się przestraszą, jak mnie zobaczą - westchnąłem. A może frytki do tego? Stary, jeszcze na ciebie nakrzyczy, że zaraz karzesz jej załatwić całą orkiestrę. Daj na luz - Albo po prostu zadzwoń na policję i wyproś, bym mógł pogadać z zakonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Nie ma potrzeby - powiedziała, a jej ciało zaświeciło się na zielono. Po chwili na jej miejscu stał złośliwie uśmiechnięty Podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -I co? Zabijesz mnie teraz? - patrzyłem się pustym wzrokiem, lecz część mojej jaźni była gotowa przejąć kontrolę nad ciałem i walczyć, jeśli podmieniec wyrazi chęć walki. Albo coś za mną, ponieważ starała się także usłyszeć wszystko, co się działo za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Kilkanaście kucyków o różnych wyglądach w jednej chwili przemieniło się w Podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -Ach, ale pojedynczo, dobrze? Wszak się nie rozdwoję - powiedziałem tonem pełnym ironii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Wszyscy razem otoczyli cię. Nie było szans na skok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -Otaczacie mnie tak, jakbyście chcieli mnie udusić zabierając całe powietrze. O co wam chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts