Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Zdobyłem dość sił na uśmiech. -Co, teraz od razu strzelają, jak mnie zobaczą? - momentalnie spoważniałem - Te trupy ich raczej nie ucieszyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Gromada Podmieńców też. Uznali cię za niewinnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 -To nie podmieńce, tylko jakiś sith. Korzystał z mocy. Ale teraz chyba sobie odpocznę, dobrze? - wiedziałem, że potrzebuję snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Jasne - uśmiechnęła się i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 A ja zmusiłem się do snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (6005 postów )Śniło ci się, że goniły cię Podmieńce, a ty nie mogłeś nic zrobić. Każde użycie magii kończyło się bólem głowy i spowolnieniem. Nagle na końcu drogi zmaterializowała się postać w płaszczu. Sięgnęła kopytem by zdjąć kaptur, ale gdy już miała to zrobić, obudziłeś się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Cały byłem zlany potem. Na draconequusa, ale to było realne. Spojrzałem się po pomieszczeniu. Ciekawe, czy coś się zmieniło. No i jaką mamy porę dnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Przez okno zaglądał księżyc. Na łóżku obok spała Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ktoś kiedyś opowiedział mi całą teorię działania napędów nad świetlnych. I dobrze, ponieważ teraz mogłem ją wykorzystać do sprawdzenia, czy już jest ze mną lepiej. Zacząłem przypominać sobie, co on wtedy mówił i próby zrozumienia tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Głowa lekko jeszcze cię bolała, ale nie czułeś się zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Popatrzyłem się jeszcze chwilę na księżyc. Gapienie się na księżyc nie było sposobem na nic, ale fajnie się myślało widząc tą wielką kulę. Zastanawiałem się jeszcze nad tym, co powinienem zrobić i uznałem, że teraz najlepiej będzie zasnąć. Ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Nie mogłeś zasnąć, nie ważne jak próbowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Po cichu wstałem z łóżka i skierowałem się w stronę drzwi. Sprawdziłem, gdzie był mój miecz świetlny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Miecz leżał na twojej szafce nocnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Spróbowałem podnieść go magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Wciąż lekko bolała cię głowa, ale miecz posłusznie podleciał do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Co ja w ogóle mam na sobie? Spojrzałem się na dół. Musiałem wiedzieć, czy w ogóle mam po co szukać ubrania. I obejrzeć, jaki jest stan farby. Bogini, co mnie uderzyło w głowę, że chciałem się przemalować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ku twojej uldze farby nie było. Byłeś ubrany w standardowe ubranie Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Spać w ubraniu! Kto to widział? Choć z drugiej strony Kate na pewno by mnie zabiła, gdyby miała przeze mnie nieprzyjemności typu "nagi ogier w łóżku". Przez tą myśl szybko musiałem stłumić śmiech. Prawie mi się to udało - wydałem z siebie tylko cichy głos. Spojrzałem się w stronę Kate. Bałem się, że ją obudziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Klacz nawet się nie poruszyła. Wciąż mocno spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Cicho skierowałem się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Kilka razy podłoga zaskrzypiała ci pod kopytami, ale udało ci się po cichu wyjść z mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Skierowałem się na zewnątrz. Jeszcze w mieszkaniu nie usłyszałem odgłosów deszczu, a może ich nie zauważyłem, ale jeśli coś się dzieje, to prędko to zauważę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 W nos uderzyło cię świeże nocne powietrze. Wyglądało na to, że niedawno odbyła się jedna z tych słynnych burz Pegozji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 To chyba dobrze - na ulicach będzie mało kuców. Poszedłem w stronę centrum. Tam jest jaśniej, pewnie jest też więcej policji. -No tak. Policja - powiedziałem cicho do siebie. Powinienem pójść powiedzieć im wszystko, co wiem. Choć i tak jest to prawie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts