Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Śledziłeś go jak wszedł do ogromnego, czarnego miasta. Załadował skrzynię na mały statek. Leżały tam już inne skrzynie, na kilku nie było nic narysowane, a na innych były skrzydła lub rogi. Wsiadł do niego i ruszył w stronę największego budynku, podobnego do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Zmieniłem kolor płaszcza na czarny. Patrzyłem się za możliwościami dalszego śledzenia podmieńca. Jak na nic nie wpadnę to wzywam wsparcie,pomyślałem, Miasto podmieńców to nie jest bezpieczne miejsce, a jeśli porywają kuce, to trzeba coś z tym zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Niedaleko ciebie stał śmigacz, taki sam jak ten na Pegozji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Powoli przykryłem ścigacz piaskiem i zapisałem jego pozycję na mapie. To już mam coś, czym będę mógł uciec,pomyślałem. Szukałem sposobu, by przeprowadzić rekonesans na terenie wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dookoła nie było już więcej pojazdów. Właściwie, zamek był niedaleko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Zacząłem się skradać w kierunku zamku. Musiałem wiedzieć co tu się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Przed wejściem stały statki ze skrzyniami. Podmieńce co chwila wnosiły je do wnętrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 To mi wystarczyło. Szybko wróciłem do śmigacza i poleciałem do Aureka. Poinformowałem zakon że potrzebuję wsparcia, a przynajmniej blokady miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Po godzinie zjawił się krążownik, taki sam, którym przylecieliście wcześniej, z oddziałem klonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Godziną stąd jest miasto podmieńców-wskazałem kierunek, w którym znajdowało się miasto- Porywają one kuce, pewnie na pożywienie. Macie znaleźć i zablokować każdą bramę. Statek ma latać i pilnować czy coś nie ucieknie.Niech jeden pilot weźnie też mojego Aureka. Potrzebuję dwóch żołnierzy do eskorty uratowanych kucy. Oni lecą ze mną, reszta statkiem-wsiadłem do śmigacza czekając na klony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dwoje żołnierzy weszło do statku i wrócili z jeszcze dwoma śmigaczami. Reszta zajęła się rozkazami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -To prawie jak odbijanie zakładników-powiedziałem do klonów- Macie trzymać się mnie i informować o wszystkim, czego się dowiecie. Jeśli będziemy wyprowadzać niewolników, a dojdzie do walki, to najpierw zajmujecie się bezpieczeństwem niewolników. Ja zajmę się walką-poleciałem w stronę zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Klony poleciały za tobą. Przed zamkiem stały statki, ale nie było skrzyń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nie wyświetliło mi mojej odpowiedzi, to myślałem że nie wysłało. Na szczęście chodziło o to samo. -Szybko sprawdzić statki-powiedziałem wyskakując z śmigacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Klony wyskoczyły ze śmigaczy, ale po dziesieciu minutach wróciły z niczym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Czysto? Ok-powiedziałem, po czym mocą przewróciłem wszystkie statki-Przynajmniej nie będą mogli uciec-zmęczony podsumowałem to co zrobiłem. Magią wziąłem miecze świetlne i wszedłem do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Długie korytarze zaprowadziły cię do sali tronowej. Na wielkiej poduszce siedział ogromny Podmieniec pokryty łuską. Przed nim, co chwila, Podmieńce otwierały skrzynie i pokazywały niewolników. - Ten leci dalej. - ogromny Podmieniec pokazał na brązowego ziemnego ogiera. Podmieniec otworzył kolejną skrzynię, tym razem ze skrzydłem, a drugi zapakował ogiera z powrotem. Ze skrzynki ze skrzydłem, wyjął kolejną klacz. Miała białą sierść i czerwoną długą grzywę. Na boku widniał blaster skrzyżowany z mieczem. Była nieprzytomna, a jedno jej oko było podbite. Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Mocą złapałem podmieńca i rzuciłem w jego przywódcę, a Kate złapałem magią najdelikatniej jak umiałem i położyłem na klonie.Odwróciłem się do nich. -Jeśli zrobi się gorąco, uciekać-spojrzałem na ogromnego podmieńca- Czyli to ty zlecałeś te wszystkie porwania? Nie spodziewałbym się. Przyzwyczaiłem się, że co złego to sithowie. Ale podmieńce też nie są święte. Dam ci szansę: grzecznie pozwolisz się skuć, a nie oberwiesz-dwa miecze świetle lewitowały przedemną. Włączyłem oba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Gigant zaśmiał się. Zza niego wyszła czarna klacz - jednorożec o czerwonych oczach i granatowej, falistej grzywie. Spod skrzydła wyjęła miecz i włączyła go. Ostrze było czerwone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -A jednak sithowie. Jestem rycerzem Jedi więc nie bądź pewien jej siły, wciąż mam szansę ją pokonać. I pamiętaj że dwa miecze świetlne to więcej niż jeden. A to, że to alicorn mi nie przeszkadza, ot, przypadek-powiedziałem do podmieńca, po czym spojrzałem się na klacz- Cześć, fajny miecz świetlny-powiedziałem, bo nie wpadłem na nic innego. Trochę się bałem. Na szczęście nie pamiętałem jej z żadnych baz danych. Co jak co, ale alicorny nie pojawiają się często, więc na pewno byłoby to odnotowane. Musi być nowa, a może nawet nie zna mojej przeszłości,pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Witaj Black Mercy. Odważasz się pojawić na sithowskich ziemiach po tej zdradzie? - powiedziała melodyjnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Z tym głosem powinnaś zostać śpiewaczką-powiedziałem lekceważąco- Mówisz "po zdradzie". To co robią sithowie zdradza całą naszą istotę. To zdrada całego dobra i harmonii, która nas stworzyła. I skoro znasz moje imię to może się przedstawisz? Mi też byłoby miło znać cię, jak ty znasz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ty już mnie znasz. - po tych słowach rozpłynęła się. Odwróciłeś się, a ona stała obok martwego klona i leżącej na nim Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Nie pamiętam. Elizabeth? Nie. Black Death? Nie, to też nie pasuje. Nie mam pomysłów. Możesz mi pomóc-próbowałem wyprowadzić ją z równowagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Naprawdę? To smutne. Znasz mnie, ale nie pamiętasz mojego imienia. - podniosła magią Kate i trzasnęła nią o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts