Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Rzuciłem w nią klonem. Miałem nadzieję , że choć na chwilę puści Kate. Mogłem wtedy ją złapać i przenieść gdzieś daleko od niej. Teleportacja innej istoty jest ciężka, ale musiałem jej pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Klon zawisnął w powietrzu i spłonął. Alicorn zaśmiała się i jeszcze raz grzmotnęła Kate o ściane. Z jej skrzydła pociekła krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -To nie miłe znęcać się nad nieprzytomnymi. I na pewno nie pokazuje twojej siły. Może zaatakuj kogoś, kto nie jest nieprzytomny? I przedstaw się w końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - O jeny, aż tak ci na niej zależy? Przecież się prawie nie znacie. - kolejne uderzenie i noga Kate zaczęła obficie krwawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Niewiele kucy znam. Lecz wielu chcę pomóc. Chcę pomóc każdemu niewolnikowi w wszechświecie. Bo każdy zasługuje na wolność. I jakiejś mikroskopijnej części już pomogłem. A żadnego z uratowanych prze zemnie niewolników nie znałem. Więc można powiedzieć, że znam Kate wystarczająco dobrze, by jej pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Taa, jasne - powiedziała z ironią - Zdradziłeś lepszych aby dołączyć do gorszych i ratować jakieś nic nieznaczące kucyki? Żałosne. Uderzyła Kate o ścianę. Rozległ się obrzydliwy trzask, a skrzydło pegaza wygięło się pod dziwnym kątem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Wiesz co? Zamknij się. Rzuciłem się z mieczami na alicornicę(?). Atakowałem mieczem Kate zostawiając swój przed sobą na wypadek kontrataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Alicorn ziewnęła. Jej miecz, wiszący w powietrzu zaczął się kręcić, blokując twoje ataki. Uderzyła jednocześnie Kate o ścianę. Kolejny trzask i noga Kate się wygięła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Stanąłem w niewielkiej odległości od alicornicy. -Dobra z ciebie szermierka-wyłączyłem miecz świetlny Kate-Ale ty walczysz dla walki, ja dla idei. Wystrzeliłem z rogu za pomocą mocy pioruny i przygotowałem mój miecz na blokadę piorunów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Skoro tak ci na niej zależy, łap! - uniosła Kate pod sufit i puściła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Szybko teleportowałem się do Kate, złapałem ją z zamiarem szybkiej teleportacji do bramy i powrotu tutaj. Miecze wisiały tuż obok mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Masz to co chciałeś. Ale nie bez ceny. - alicorn znowu się rozwiała i pojawiła się za wami. Przejechała swoim ostrzem po skórze Kate, zostawiając sporą raną. W powietrze uniósł się swąd spalonej sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Szybko wykonałem mój plan. Teleportacja zajęła mi może pół sekundy. Upuszczenie Kate i ponowna teleportacja. Półtorej sekundy poza salą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Alicorn wciąż stała w tym samym miejscu, ale schowała miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Szybka jesteś, nie powiem. Ale teraz pokaże ci moją potęgę.Hahahaha-śmiałem się jak szaleniec-Albo nie. Jestem tylko słaby zdrajcą-spuściłem wzrok. Pamiętałem maksymę "Zrób wrogowi mętlik w głowie" i nie miałem lepszego pomysłu. Zaśmiałem się. -Co robi detektyw podczas czytania? Śledzi tekst-włączyłem miecze, mój rzuciłem magią w kierunku alicornicy, miecz Kate teleportowałem obok niej i rzuciłem, a sam wyskoczyłem i teleportowałem się niewiele wyżej jak leciały miecze. Przygotowałem się do kopnięcia w ulatującą w górę sith'kę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jednak alicorn nie atakowała. Jej oczy już nie były czerwone, a czarna sierść zmieniła się na różową. Wyjęła miecz i ze strachem spojrzała na czerwone ostrze. Spojrzała na ciebie z przerażeniem. Potem wróciła do czarnej sierści i czerwonych oczu. Na twarzy miała ponurą determinację. - Dalej nie wiesz, kim jestem? - zapytała chrapliwym głosem ogiera. Ten głos. Słyszałeś go. To był głos kogoś, kogo zabiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Przecież ja ciebie nie zabiłem!-krzyknąłem. Sądziłem ,że chodzi jej o mojego byłego mistrz. Jak na razie był kucem, który otrzymał ode mnie najcięższe rany. Lecz on powinien być teraz w więzieniu Jedi dla sithów. Stanąłem przed nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 ona tego nie mówiła, nie ma myślnika - Naprawdę?! - zaśmiała się chrapliwym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Taka silna emocja, że nie pohamował się przed krzykiem -Koniec tej zabawy. Albo powiedz mi kim jesteś, albo walczmy. Nudzi mnie już to. Czemu nie zaatakowała? Byłem całkowicie rozkojarzony,pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Ach, ty jak zawsze. Dobrze mnie znasz. Spędziłeś ze mną prawie całe dotychczasowe życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Nie ma nikogo, z kim spędziłem większość życia prócz mojego mistrza. Ale on obecnie jest w więzieniu Jedi. Nie mów, że jesteś kocykiem. Go też mam prawie całe życie. No i jeszcze mój pierwszy miecz, ale on się popsuł gdy próbowałem zmienić w nim kryształ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Naprawdę? W więzieniu? - Chrapliwy głos zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Napewno nie był klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - To wiem. - zaśmiała się - To ciało jest tymczasowe. Ale zwinne. - wyciągnęła miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 -Mistrzu, ja już walczyłem z tobą jakieś półtora roku temu i pokonałem cię. Poddaj się, a nic ci się nie stanie. Dobrze wykorzystałeś moją cechę do ściągnięcia mnie tutaj, tu muszę cię pochwalić. Ale teraz się poddaj-wyłączyłem moje miecze. Czekałem na atak. Byłem gotowy do teleportacji. Jeden ruch, a już za nią? Za nim? Tak czy siak, będę za atakującym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts