Jump to content

Odcinek 2: Elementy Harmonii

Tarreth
 Share

Recommended Posts

ENG

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SYVA0h5gfV8&feature=channel_video_title

PL napisy

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=z8YYWYcsKQE&feature=related

PL dubbing

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tCbXh37VKTE

Komentarze odnośnie odcinka można stawiać tutaj.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

No i mamy epicką przygodę xD Końcówka, kiedy wszystko się wyjaśnia - bardzo dobrze zrobiona. Scena pojednania Celestii i Luny. Luuuuudzie. Rozłożyło mnie to w 2 sekundy. Kurde. Rekord. Pinkie Pie xD ryczy jak bóbr, a potem nagle ROBIMY IMPRĘ! Niezła jest - ja się tak szybko nie pozbierałem do kupy.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ten odcinek był fajny pod każdym względem, jeden z najlepszych pierwszego sezonu to znaczy w sumie ten, który zapamiętałam najlepiej. I ta piosenka Pinkie Pie, którą sobie nuciłam jak szłam do szkoły dzień po tym jak po raz pierwszy obejrzałam ten odcinek.

Czy jeden z lepszych? Myślę, że nie, aż tak epicki nie był. Zdecydowanie jednak jeden z najważniejszych, od niego w końcu wszystko się zaczyna, łącznie z bronizmem! :3 @ Grillo Brohoof! /) Kocham tą piosenkę, jest taka... nie wiem, przyjemna xD.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Kolejny wspaniały odcinek. Ile emocji ;) BMG wymiata! (MLP:FiM BGM - Final Encounter With Nightmare Moon ) To jest po prostu mega miażdżące! : )

Pomysł Twi na teleport i wytworzenie iskry również bardzo mi się spodobał ;} NMM dała się podejść haha

:D PP nie umie liczyć, a jeden z elementów pojawia się i znika (kto dopatruje się błędów, ten będzie wiedział ocb) Mimo tego głupiego błędu odcinek jest bardzo dobry i przekonał mnie do dalszego oglądania. Chociaż zastąpienie wąsa ogonem jest po prostu głupie, ale przestałem się już tego czepiać (mogła chociaż użyć magii, żeby zmienić wygląd ogona - wtedy miało by to sens).

Akurat dzisiaj sobie oglądałem ep1 i 2 jeszcze raz, więc to świeża ocena ; ) Swoją drogą... nawet, gdy nie wiedzieli, że ten serial będzie tak popularny, a postarali się tak bardzo. Brawo! :}

Czemu ja się czepiam szczegółów? D: Ok ale wracając do tematu, oglądając ten odcinek podczas gdy Pinkie zaczynała śpiewać patrzyłem się na AJ i co zobaczyłem ? Przepraszam za słabą jakość.

• 3 weeks later...

Świetna kontynuacja pierwszego odcinka. Plusy: -przedstawione cechy charakteru mane 6 (wiecie te elementy harmonii) -jest o wiele ciekawszy od 1 części .W końcu coś się dzieje. Są wyzwania, trudne chwile i decyzje, walka itp. -Happy Ending -Nightmare Moon (fajnie wygląda ale tak to jest średnią postacią) -The Shadowbolts (to samo co z Nightmare Moon) -przebaczenie Lunie (lubię gdy wrogom się przebacza) -zwalczenie Nightmare Moon było ciekawe...... Minusy: -...... lecz dość nudne (stała i patrzyła się na Twilight zamiast coś zrobić) -nadam brak humoru,chodź jest więcej niż w 1 odcinku Ocena: 7,5/10 Bardzo dobra kontynuacja.Ciekawa fabuła,ciekawe wydarzenia ogółem odcinek ciekawy.Bardzo dobre zachęcenia do oglądania dalej.Była nawet piosenka (średnia, ale zawsze coś). Więcej informacji o mane 6 i miłe,szczęśliwe zakończenie.