Neiter Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 CZEMU JESZCZE NIE POWSTAŁ TEN TEMAT. PRZECIEŻ TOŻ TO JEST ZBRODNIA PRZECIWKO EQUESTRII I KSIĘŻNICZCE CELESTII!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Niklas Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Śmiechłem, jak zobaczyłem wet mane Granny xD Link do komentarza
Tarreth Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Na Święty Canterlot! WHAT THE F*** IS THIS S***?! xD Link do komentarza
Ecape Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Chyba to jest odpowiednia odpowiedź na pytanie: Link do komentarza
BronyCrypter101 Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Hmmm... szybko robią te arty. A zastanawialiście się jak miała na imię Granny Smith kiedy była mała? Link do komentarza
Talar Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Akurat za naszą babulejką zbytnio nie przepadam. Zwykle nie zwracałem na nią uwagi, ale w odcinku "Family Appreciation Day" zdenerwowała mnie. Jej randomowość zamiast rozśmieszać, wnerwiła mnie. Robiła z siebie debila przed wszystkimi. Niech ramdomowość zostawią Pinkie, a nie tej szurniętej babuni. Jej głos też mnie denerwuje, a jak była młoda, to brzmi prawie tak samo :O Do tego w swojej aktualnej postaci jest brzydka. Gdy była młoda, wyglądała bardzo ładnie, a teraz to taka sama obwisła skóra. W dodatku w czasach młodości wydawała się być normalna. A zastanawialiście się jak miała na imię Granny Smith kiedy była mała? Granny Smith to taki rodzaj jabłka. Dopasowanie tego imienia było strzałem w dziesiątkę. Ogólnie mówiąc: Młoda Granny- fajna postać, stara Granny- głupia/denerwująca postać. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 http://postimg.org/image/95bt7c855/ Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Ja lubię babusię. :3 Link do komentarza
Recommended Posts