Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 tak. postanowiłeś/łaś coś ograniczyć na 40 dni z powodu postu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 nie Czy uczysz się J.Hiszpańskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie, a chciałbym zamiast ruskiego czy niemieckiego... (czemu musimy się uczyć języków tych____) Masz na sobie bluzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. bluzkę. Jadłeś dziś mienzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie, na razie nie jadłem obiadu... Pościsz w dni nakazane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie? Pościsz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak... Chodzisz do kościoła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Oj nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem? więc nie. Przeczytałeś jakiegoś fanfika w ciągu ostatniego miesiąca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verthini Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. Czy też nienawidzisz jak ludzie w tłumie Cię dotykają/ocierają się o Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 nie Lubisz pringelsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Kocham! Cz uważasz, że Princess Luna, czy też jak to niektórzy mawiają Woona to best princess? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie Czy lubisz podróżować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Tak, ale żadko się zdarzają u mnie podróże. Jesteś niewieżący i nie chodzisz do kościoła? Edytowano Marzec 6, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak, jestem i nie chodzę Czy jesteś "na czasie" z wszystkimi obecnie wychodzącymi i "starymi" odcinkami MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Uważasz siebie za ideał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Masz pluszaki mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Te zrobione przez Hasbro - nie Lubisz PKP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie. Jesteś głodny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie, właśnie obiad zjadłam. Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Poplosie Lubisz zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 bardzo Lubisz Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Tak Lubisz czarny? Edytowano Marzec 6, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tylko w nim jakoś wyglądam. Oglądasz American Horror Story? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie Hodujesz karaczany madagaskarskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Um, nie. Lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts