Decaded Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie. Walczysz rano z grawitacją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Tak, dzisiaj sprzątam mieszkanie , potem się opierniczam, a jutro idę do pracy Siedziałeś kiedyś na krawędzi i myślałeś, żeby skoczyć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Tak w dodatku skoczyłem , ale to był skok bungee , wiec nie wiem czy się liczy . Czy czcisz codziennie rano kofeinowe bóstwo zwane kawką i nie wyobrażasz sobie bez niego zaczęcia dnia ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 TAK! Lubisz barany? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 (edytowany) Tak Spoiler [Muzyka][Masa baranów i owiec] https://youtu.be/CZlfbep2LdU Czy uważasz , że w pewnym stopniu cierpisz na niemożność pozbycia się starych , ale cennych ( dla ciebie ) gratów i śmieci ? aka. znane też jako Syllogomania ? Edytowano Grudzień 15, 2018 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Absolutnie nie. Oddaje/wyrzucam wszystko co mi nie potrzebne. Zostawiam tylko rzeczy, do których mam duży sentyment Czy wypiłeś dzisiaj więcej niż dwie kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Właśnie parzę drugą i na tym się chyba nie skończy Byłeś kiedyś na badaniach psychiatrycznych? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 (edytowany) Tak . . . . . i nie , nie powiem dlaczego. Czy kiedykolwiek w szkole pożyczyłeś/pożyczyłaś od kogoś z klasy coś do pisania i dopiero w domu okazało się , że masz o jeden długopis więcej niż powinieneś ? Edytowano Grudzień 15, 2018 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie pożyczałem! To ja byłem tym, od którego pożyczali i któremu nie oddawali! Czy lubisz zapisywać sobie mądrościowe cytaty i powiedzonka znalezione w internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Tak , DEFINITYWNIE TAK . Nawet nie wiesz ile i nie ograniczam się tylko do internetu , zapisuje sobie takie maksymy w notesie i na fiszkach(ciągle je gubię) robię sobie nawet zakładki w laptopie z tagiem ,,Przydatne Koncepcje'' Czy uważasz , że fanfiki w świecie TCB są już passé ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie mam zdania Na wszelki wypadek powiem, że tak... Przygarnąłbyś głodnego nieznajomego w czasie wigilii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie, tego się powinno używać? Czy obawiasz się tego, że kucykowy fandom osłabnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie Czy masz nieszczelne okno w pokoju i w nocy jest ci zimno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie, śpię przy otwartym i jest mi za gorąco. Przepadasz za swoją szkołą/pracą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Tak Spoiler a jak nie ma to tworzę własny Pada u Ciebie śnieg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 (edytowany) Tak Czy będziesz w tym roku pomagał/pomagała gotować świąteczne potrawy na stół wigilijny ? Edytowano Grudzień 15, 2018 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie. Nie będę miał na to czasu. Czy martwi ciebie to, że dziewiąty sezon MLP będzie (chyba) ostatnim? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Tak Czy przeraża Cię czasem jak wiele potrafisz zjeść, gdy jesteś głodny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie. Gdyby mnie to przerażało, to jadłbym mniej. Zastanawiałeś się kiedyś czy wszechświat jest skończony, czy nieskończony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Tak. Zażyło ci się nie spać 24h? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie Maksymalnie to chyba wytrzymałem 20h Dużo jesz czekolady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie. Masz pod ręką szklankę coli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 nie szklankę a butelkę (konkretnie pepsi ale chyba się liczy, nie?) Nosisz okulary albo szkła kontaktowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Nie i mam nadzieję, że jeszcze długo nie. Masz aparat słuchowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Co mówisz? Nie słyszę A tak na serio to nie. Widziałeś na żywo jakieś Ferrari? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts