izy97 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 oczywiście lubisz niemców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 tak Lubisz Białorusinów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleher Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak. Jechałeś niedawno w bagażniku po lesie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) nie Lubisz stepy? Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak sobie. Lubisz zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 tak Lubisz słowo "yhy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 yhy Lubisz brukselkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, ale nie rozwaloną w papkę Masz kartę zbliżeniową ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 tak masz jakąś pracę na wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie. Szkoda. Jadłeś fondue? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 tak Byłeś we Włoszech? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie. Nie jestem w stanie. Masz kłopoty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Raczej nie. Masz wielki problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, ale ja zawsze mam jakiś problem. Cierpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, z powodu moich problemów. Lubisz pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Tak Wygrales coś? Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nigdy. Nic. Masz bujną wyobraźnię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nawet za bardzo. Sprechen sie deutsch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Niet, ja nie gawariu pa niemieckij. Umiesz przestawić klawiaturę na cyrylicę? Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak. Telefon może więcej. Znasz fiński? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie, choć chciałbym. Oglądałeś Gwiezdne Wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, padawanie. Widziałeś kałacha na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak, ale nie miałem okazji postrzelać, uczono mnie tylko jak go trzymać. Pichcisz sobie obiadki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORANGUTANOWIEC Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 tak masz kaktusy pod pachą?? jak nie pod pachą to gdzie masz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie mam kaktusów, chyba że grudnia na oknie. Da ili niet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts