GosiElla Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Te światła... są takie... ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Senior Sanchez, my naprawdę nie mamy przy sobie żadnej kasy. Możemy już odpłynąć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Pamiętasz, tę różę, którą kupiłeś na naszą, wczorajszą rocznicę ślubu? Poświęciłam ją, wszystko dla lepszego efektu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 To jak, dajemy czadu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) Tylko ty i ja. Księżyc zwiał xD Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Każdego dnia dajecie hajs albo wpie... Jasne? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Wazzup!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 HAja!! Skosztuj mojej mocy, śmiertelniku!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Nauczyłam się tego u cyganów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 jak tam ostatnie światło w twoich oczach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 "Nawet nie wiesz ile na to czekałam..." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 wiesz jaka to frajda walnąć kogoś z plaskacza takimi łapskami? Spoiler żadna, to jest po prostu smutne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Połóż się obok mnie, razem sobie poczytamy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 zamknąłeś na chwilę oczy w moim domu... BŁĄD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Jestem ci coś winna za rano... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Tommy jak fajnie przyprowadziłeś swoja dziewczynę... która to? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Właśnie teraz Chip napisał: Tommy jak fajnie przyprowadziłeś swoja dziewczynę... która to? - Ta zielona ślicznotka xD Nauka mioże zaczekać... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Dziś więc oficjalnie ogłaszam, że wojna pomiędzy naszymi klanami zostaje zakończona. Masz panie jakieś obiekcje? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Zawsze marzyłam, by grać na tamburynie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 No co tam ziomek...? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Ty wariacie ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 - przepraszam, nie dążyłem go zabić... uciekł... - nie bój nic, pójdziemy do schroniska i wybierzemy jakiegoś innego psiaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 15, 2017 Share Napisano Kwiecień 15, 2017 Długo będę jeszcze czekać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 15, 2017 Share Napisano Kwiecień 15, 2017 *Liz* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 20, 2017 Share Napisano Kwiecień 20, 2017 To jak... Idziemy, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się