Uczu Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 no weeeeź popływaj ze mną~~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 My Słowianie wiemy jak, użyć mowy ciała xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Popatrz na mnie i zabierz mnie stąd ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 [loop]Chłe... chłe... chłe... [/loop] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Co ty odpiepszasz Vinyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 A: Jestem wyższym królem! B: A właśnie, że ja A: Nie, to ja jestem wyższy, bo ty nosisz koronę B: Ty też nosisz koronę! A: Ale mniejszą, więc jestem wyższy! (sorry, przypomniała mi się scena z gry Eternal Sonata gdy dwójka małolatów sprzeczała się o to kto jest wyższy - byli tego samego wzrostu, ale jeden z nich miał wysoką czapkę i wygrał "pojedynek". Później spierali się po raz kolejny ponieważ ten drugi też znalazł czapkę, ale nieco mniejszą... wyszło na remis. W końcu inna postać zamieniła im czapki i powiedziała, że są tego samego wzrostu, ale i to nie pomogło. Nie ma to jak jRPG ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 everybody mix now! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 ,,Hej, wiem, że może to trochę dziwne, ale jestem twoim odbiciem . I chcę ci powiedzieć, że jestem piękny" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Spoileroception DUUUM DUUUUM DUUUUM!!! PS. Wymień drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Bawimy się ludzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 "Ale jestem głodny. *gryz*" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Ja tu rządzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 "Co Ty do mnie mówisz....? aaaa...rozumiem" xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Jestem tak głodny, że zjadłbym konia z kopytami. Lelnope. Kawałek sera wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Dajemy koncert na trawingu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Jesteś w mojej mocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 "I was made of poison and blood" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 W skrucie - ktoś zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Jestem początkującym filozofującym hackerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Zmieniam się gdy śpiewam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Rainbow Factory! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Dwa linki i baaardzo spory spoiler... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Yuri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Anime... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 pocalunek 2 koników ~miłość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się