Po prostu Tomek Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 "Zgaś to ktoś, do jasnej choinki!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 "Stanę się zgorzkniały i stracę zaufanie do ludzi, bo zawiódł mnie jeden człowiek. Będę ział nienawiścią do tych, co odnaleźli swoje skarby, bo ja sam nie dotarłem do mojego. I zawsze będę dbał tylko o tę odrobinę, którą posiadam, bo jestem za maluczki by mieć cały świat. WOLNOŚĆ, RÓWNOŚĆ, SPRAWIEDLIWOŚĆ" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Trójkącik Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ku chwale Princessy Twilight Sparkle! "To ja jestem Twilight!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 "Jestem zaje*bistą szlachcianką! A teraz zapiepszaj po moje naleśniki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Bumm de Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 "Ty jesteś po lewej, a twój przyjaciel po prawej." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 paczaj,jedna jest twoja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 *Śmierć się śmieje* On padaj, a ty wstawaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 "Jedna klepsydra dla mamy, a druga dla teściowej." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Słoneczko świeci, a emerytury nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 "W jednej jest kisiel, a w drugiej budyń. Co wybierasz nędzniku?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 "przebiłam pryzmat" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Borealum Motherfucker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Bezkresna nicość nad nicościami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nie ma to ja miętowa herbatka na wiosenne dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 YAY!!! eee...czo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julieyq Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jam królowa. Jam szlachta. Na kolana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 ABSOLUTELY NOTHING Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wolność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Bieganie po łące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Gińcie nędzne szkapy, gińcie! Albowiem Rainbow Hipster przybyła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Napijmy się herbatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wampiry wrócą, ale jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się