1stChoice Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 http://championmasterylookup.derpthemeus.com/champion/?champion=114 Najlepsza Fiora na świecie jest w bronzie V 1250 gier jednym champem, a sezon nawet się nie skończył... Wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Ponad 1000 gier jedną postacią i być niżej, niż platyna... W jaki sposób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Cytuj Nie wiem z kim wtedy grałem (ale to chyba był Zeus). Chciałbym cię przeprosić za tego afka, jak graliśmy całą ekipą. No niestety ta sytuacja nie zależała ode mnie. Mam nadzieje, że się nie gniewasz. Spoko bywa, co prawda szkoda tego przegranego rankeda, ale jeden mecz nic nie robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 9 minut temu Zeus napisał: Spoko bywa, co prawda szkoda tego przegranego rankeda, ale jeden mecz nic nie robi Aż jeden z twoim ziomków specjalnie mnie dodał do znajomych, żeby opluć mnie kawasem nienawiści za tego afka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Chcecie zagrać duo ranked? Support/Top/Ostatecznie ADC z dobrym supportem. Edytowano Sierpień 23, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Nienawidzę tej gry komputerowej, gardzę nią i jej graczami. Yebany ludzki śmietnik wymienię konto d5 na konto w silverze Reaction video 1 [9:37 - 10:03] Spoiler Reaction video 2 [0:14 - 0:40] Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Fiora? widziałem to już na YT, spect z meczu tej fiory, niby gra spoko i naprawdę nieźle ale ma lagi. ciekawostka z dzisiaj? 4 mecze z dwoma i więcej afków, (flashbacki z moich rankedów ) Drugie reaction video pasuje idealnie. Edit: proszę państwa, nowy Yorick podoba mi się to Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 7 godzin temu Agleć ^^ napisał: Nienawidzę tej gry komputerowej, gardzę nią i jej graczami. Yebany ludzki śmietnik wymienię konto d5 na konto w silverze Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość To tylko tilt, każdemu się zdarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Mój rekord to 14 rankedów pod rząd przegranych i 17 różnych trybów (oddzielnie ;/) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Nowy Yorick na linii bedzię wręcz nie do zabicia. Nie wiem jak się odnajdzie w teamfightach ale splitpush to on ma niezły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Po tylu latach, Pantheon w końcu został piekarzem. Wg. mnie najlepszy skin z tych nowych kucharskich, jako jedyny posiada zmieniony wygląd powortu ( który jest super) i pasywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) Dzięki bogu wakacje się kończą, wreszcie dzieciarnia będziew szkołach i będzie można spokojnie zagrać... Sytuacja teraz: wyszedłem z meczu razem z jaxem ponieważ reszta drużyna to 3 trolli kłócących się kto był na topie pierwszy. teraz licytują się kto bardziej nafeeduje... nieważne co zrobię i tak drużyna przeciwna gdy wychodziłem (12 minuta meczu) ma ponad 25 killi... znając politykę riotu nie poniosą za takie coś żadnych konsekwencji, tylko nam się dostanie. Edit: następny mecz i 2 afk... Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Simplistic 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) Gra ktoś na EUNE w niskich dywizjach? Bo jak widzę debili, którzy nie ogarniają co się dzieje na mapie i latają jak małpy z łupieżem to aż mnie skręca, a rankedy są przegrywane co chwila. Aczkolwiek na razie bym zbierał listę osób, które miałyby taką możliwość, bo coś mi net się zje**ł na tyle, że nie można spokojnie grać, bo co chwila wywala(i wyskakuje magiczny napis "Połączenie ograniczone"(fking Neo). PS. Gram na każdej linii, ale jeśli ktoś planowałby wygrać rankeda z większym prawdopodobieństwem, to mogę odpalić Sonę/Morganę na suppie. Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Paladyn Sonaty Dusk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Cytuj Gra ktoś na EUNE w niskich dywizjach? normalka zawsze moge zagrać (oczywiscie jak nie bedziemy mieć piątki), jak coś to zaproś Tasard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Mnie też można dodać do tego chatroomu, mój nick to Aruetyc. Jestem raczej codziennie, gram głównie topa ale od biedy mogę pójść mida i adc (Tylko ostrzegam że na adc to często zbieram na twarz wszystkie ulty przeciwników xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) @Paladyn Sonaty Dusk corozumiesz przez; niższe dywizje? mójnick: TraveledAtol2,planuję grać codziennie. Rankedy odemnie dopiero po rozpoczęciunowego sezonu rankingowego. Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 U mnie to granie rankedów(chyba, że aż mnie głowa boli z nerwów), a niższe dywizje to poniżej platyny(czyli brąz, srebro i gold). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qoerio Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Ja mogę grać jak znerdzę jakąś noc i wbiję w końcu 30, bo jakoś nie chce mi się pierwszego konta na EUNE transferować :I Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) 23 godziny temu Shey napisał: Mnie też można dodać do tego chatroomu, mój nick to Aruetyc. Jestem raczej codziennie, gram głównie topa ale od biedy mogę pójść mida i adc (Tylko ostrzegam że na adc to często zbieram na twarz wszystkie ulty przeciwników xD) Jeśli nikt tego nie zrobił jeszcze to dodam jutro. A oto mój epicki reroll z legendarki i epickiej skórki: Edytowano Wrzesień 1, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 No to żeś zabalował xD Osobiście rerollowałem skiny raz i... nigdy więcej, nie polecam, 2/10 ._. Już stosunek jeden kosztem trzech wydaje się nieopłacalny, ale ta nowa skórka miała być niby trwała, nie? No to wziąłem trzy najtańsze skiny, które mnie nie zainteresowały i oddałem je w ręce Fortuny... co z tego wyszło? Nie liczyłem na jakieś fajerwerki, ale i tak wynik był co najmniej rozczarowujący, gdyż otrzymałem przedmiot przeznaczony dla bohatera, którego nie posiadam! >,< Nie sądziłem, że może do tego dojść, wcześniej wytworzyłem już parę przedmiotów z odłamków i 'trwałe' znaczyło tyle, że już są gotowe - znikają z warsztatu, a stają się dostępne w grze... cóż, nie tutaj, ponadto LoL to nie Smite czy HotS, że można mieć skiny na bohaterów, których się nie posiada, więc i tu zakładałem, iż wylosuje coś z tej ograniczonej puli... też guzik! Teraz mam tego nieszczęsnego skina wartego 1/4 substratów, jeśli przeliczać na esencję, a jako że nie planuję kupować doń bohatera, tak tylko siedzi w tym warsztacie, zajmując miejsce pośród innych skinów, a że jest on trwały, zaś reszta to odłamki, to tylko różnica w nazwie w obecnej sytuacji... Także podsumowując - nigdy więcej! Ta opcja jest chyba tylko dla tych, co tak opływają w odłamki skinów, że już nawet nie opłaca się im ich mielić na esencję, to co im szkodzi się pozbyć paru? A nuż coś ciekawszego się trafi lub ewentualnie pozbędą się niechcianych zdobyczy :I ~~ Dla Agleć ^^: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Mam nowy sposób na zbieranie bohaterów, zamiast ich kupować wole losowanie, kupuje dwa losowe fragmenty bohatera a zwykle 3 jestem w stanie wydropic ze skrzynek, mam na tyle dobrze ze wykupilem wszystkie postacie 3150 w dol czyli oszczedzam przynajmniej 1200 (ha! Matematyka), i Kled... :-:... jako iż zwykle gram topa, czekam na nerfa tego dzikiego chomika, chociaz tylko raz gralem z nim i to ja nim gralem, wiec... nie wiem jak nim grac, jakies pomysły? Btw rowniez prosze zapraszac nick: KingKryst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Pooglądaj jakieś streamy, filmik na YT. No i graj nim, najlepszy sposób na ogarnięcie herosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 @DDB Greyjoy Miałem podobnie trafił mi się wytworny ezreal a relowałem fragmenty w których był np. taki projekt Zed. Rito... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Rollowanie jest ok w jednym przypadku - każdy z 3 skinów jest warty max 750 i każdy z nich jest turbo brzydki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Mi z rollowania kiedyś przedwieczny nocturne wypadł ale go wymieniłem na esencje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się