Zeus Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 koledze wypadł z hextechu Udyr strażnik przodków, wymienił na esencje bo chciał odblokować basenowego Tarica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 kazdy ma swoje priorytety, ja z takich fajniejszych skinow jeszcze nic nie wydropilem chyba ze liczyc 2x arcade sona ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 31 minuty temu Zeus napisał: koledze wypadł z hextechu Udyr strażnik przodków, wymienił na esencje bo chciał odblokować basenowego Tarica A wiesz ile to esencji kosztuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Cytuj A wiesz ile to esencji kosztuje? Udyr- koszt wytworzenia 2950 Taric- koszt wytworzenia 1050 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 8 godzin temu Zeus napisał: Udyr- koszt wytworzenia 2950 Taric- koszt wytworzenia 1050 Jezu, czemu nigdy nikt nie wyczuwa sarkazmu... Ale właśnie przez to że tyle esencji to kosztuje, ja też bym zamieniła ultimate na esencje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Cytuj Jezu, czemu nigdy nikt nie wyczuwa sarkazmu.. Ciężko wyczuć sarkazm podczas pisania w internecie. To zupełnie coś innego niż normalna rozmowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 http://www.awesomescreenshot.com/image/1585502/7e513b2cfc7a4f69c696369d01cae644 czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja w tym sezonie... Zaraz, tylko musze kompa zorganizować .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Golda łatwo wbić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 Wiesz, Srebro, to zależy, Tobie pewnie łatwo, albowiem masz platynę... się nie mylę? ^^ Mnie tam od dwóch sezonów się nie udało... głownie dlatego, iż nie próbowałem, ale ten... no, z tym bywa różnie ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Mylisz się, od prawie pół roku diament z którego i tak zaraz spadnę I czemu sądzę, że łatwo? Mam koleżankę, s4 silver, s5 unranked, teraz była w brązie. Kiedy dowiedziała się, że jestem w diamencie to... przylepiła się do mnie jak rzep 'omgg, ale Ty dobra jesteś' 'ja to nie umiem z tego brązu wyjść, już na zawsze w nim zostanę' 'jezu, to takie elohell' itd itp No to jej powiedziałam, że żeby zamiast jęczeć wsiadła na Sonę/Leonę/Sorakę i zaczęła grać. Bo po placementach prawie nie grała (czyli jakieś pół roku normale only). Efekt? Po 3 dniach silver 5. Po jakiś 2-3 tygodniach silver 1. Da się Wystarczyło jej powiedzieć, żeby grała xD Ja sama na początku sezonu jęczałam omgg, platyna elohell, wbiję p5 i już nie gram. A jakoś jestem gdzie jestem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Pomijając mecze kiedy jest drewno team, zazwyczaj dobrze supportujac da się trochę wspiąć po rankingu, tyle ze Ty musisz wiedzieć co robisz. Agleć miałaś trochę doświadczenia jako support, czego niektórzy mogą nie posiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 @Agleć ^^ Wybustujesz mnie, Aglot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 http://how2play.pl/leagueoflegends/nowa-skorka-star-guardian/ leci urgot! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 5 godzin temu GoForGold napisał: @Agleć ^^ Wybustujesz mnie, Aglot? Tak, ale najpierw oddaj mi kasę Dorzuć 50zł I nie zapomnij o prowizji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Kocham Veigara na supporcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Nienawidzę Tej Postaci Na Aramie padałam od Veigara na Q+W A miał tylko Rylaia, Abyssal i Morello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Po moich dzisiejszych wielkich porażkach wnioskuje, że muszę ZDECYDOWANIE częściej grać Darkiem albo nic z tego nie będzie... I znowu zostanie tylko Trundle .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Anyway, dostaliście obiecaną przez Riot skórkę do Kayle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 44 minuty temu Zexel napisał: Anyway, dostaliście obiecaną przez Riot skórkę do Kayle? Dostałem postać i skórkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Jak można nie mieć postaci za 450? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 9 minut temu Agleć ^^ napisał: Jak można nie mieć postaci za 450? D: A co to jakiś obowiązek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Cytuj Kocham Veigara na supporcie Widzę, że kolega preferuje tego samego supporta co ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 godzinę temu Zeus napisał: Widzę, że kolega preferuje tego samego supporta co ja. Najgorzej to jak jest w enemy. Jest gorszy od Nasusa ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 ale sie uśmiałem, nwm czemu zawsze jak jest one for all i u nas jest lux u enemy jest tak samo i ZAWSZE to jest długa gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 I Ten dyskomfort kiedy gracie 10 nautilusów, blitzcranków, sionów.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się