Jake Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Na razie akcje podtrzymują tylko ja, Bećka, Kameleon, Matyas, oraz Kage...teraz doszła właśnie Animal i jak ja zrozumiałem to Kameleon przywołał swojego syna Garrusa by wyszkolił postacie (chyba Kage) oraz Matyasa. W tym samym czasie Mougrim znalazł jakiegoś szpiega. (samicę). I jest jeszcze jakieś dziwne zachowanie pomiędzy Lejlą i Jacobem (to musi mieć związek z wiosną ) I Nasza próbuje rozwiązać tą zagadkę... Czuje się jakbym był tym narratorem z "Dlaczego ja" ----------------------------- Jacob zrobił minę myślącą i powiedział - Myślę że to ma też związek z jej starą watahą...chyba... Po czym Jacob spojrzał się na Lejle i dodał - Ale nie jestem dokładnie pewien... Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 //Ciągle mi się przypomina moje epickie zadanie : Dlaczego jakiś wilk gania Naszę? Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - No to idź i się dowiedz, mi nie powiedziała, ty pewnie będziesz miał więcej szczęścia... -odpowiedział wskakując na wyższą gałąź zostawiając wilka samego po drzewem i ze swoimi zmartwieniami. Po raz kolejny wylądowała sama gdzieś w swoim miejscu gdzie nikt jej nie przeszkadzał... Link do komentarza
Exemundis Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Schwytałem ją. To jakaś naprawdę dziwna wilczyca - odparł Mougrim dalej trzymając wilczycę. Szarpała się ale jej nie wypuścił. W tym samym czasie Sjena chodziłą sobie bez celu po miejscu postoju. Po chwili podeszła do Leili. - Cześć - rzekła Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 *wilczyca szarpała się w łapach mougrima, aż następnie zemdlała* Co do..... nie mam pojęcia co to jest, ale lepiej to weźmy, na szpiega też nie wygląda, chyba, że wschodni zaczęli bawić się w magów /pomyślałem, że najlepiej, żeby nowa ,,była w śpiączce" dopóki ktoś czegoś o niej nie napiszę/ Link do komentarza
Exemundis Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Ummm..... a tej co się stało? - spytałe Mougrim widząc że straciła przytomność. Po czym pomógł Corrze zaciągnąć ją do obozu Link do komentarza
Jake Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Jacob zauważył że Nasza ma własne sprawy że tak to ujął. Chciał podejść do Lejli, ale zauważył że Sjena wyprzedziła go więc odetchnął. Rozejrzał się i zaczął chodzić po wokół drzewa Naszy rozmyślając nad dalszymi krokami...miał poważne zagadkę do rozwiązania na temat Lejli i jej okaleczenia się. Powoli budził się w Jacobie Doktor Hause i Sherlock Holmes. . Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Z krzaków znów, po długiej nieobecności, wysunęła się Nocturne z gałęziami w sierści. Rozejrzała się ze zdziwieniem po wszystkich obecnych. - Czołem - powiedziała. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 (Nieśmiało się odezwała) Witam was.... Link do komentarza
Jake Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Jacob zatrzymał się i spojrzał na nową. Powiedział - Witaj...a co cię tu sprowadza? Po czym przestał chodzić wokół drzewa i zmierzył wzrokiem nową. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Szukam swojego miejsca..... .....na świecie... Link do komentarza
Exemundis Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - No wreszcie się ocknęła - rzekł Mougrim do Corry Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 *corra siadł, nałożył łapy na głowę i rzekł* JA już z wami migreny tutaj dostaje, mdlejecie, budzicie się, jak gdyby nigdy nic, i gadacie od rzeczy, znikacie na kilka tygodni i wracacie...boże, nic tylko się powiesić za ogon.....tak w ogóle, nowa, nie nowa, kim jesteś, co tu robisz, i czemu wyglądasz jak byś spadła..spadło z drzewa w farbę? Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Zauważyłam Wilczyce idącą w moją stronę więc się schowałam za skałą. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Jestem magicznym wilkiem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - A ja kalmarem. Widziałaś kiedyś magicznego kalmara? Oto i ja! Jedyna taka okazja! Mogę nawet dać ci odcisk łapomacki jeśli chcesz... Chcesz? - zapytała Nocturne z pozycji leżącej. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 To jest strasznie zabawne. Po prostu padam ze śmiechu Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - Ohh.. przestańcie... psujecie nam opinię... - powiedziałam wtryniając się między wilki - Mamy przywódczynię o złotym kolorze i skrzydłach, zamienia się w krwiożerczą bestię i potrafi oderwać innemu wilkowi głowę. Jej siostra jest różowa, także ze skrzydłami... - powiedziała z małym grymasem na pysku - To dla naszej watahy jak widać normalne... a tak czy inaczej jestem Nasza - powiedziała zmieniając temat i witając nową wilczycę. Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 MAgi...magi....czym??? *zwróciłem się do sierry* podejdź, i popatrz, oto i jest magiczny wilk, różowo, zielono....drzewny wilk.....z skrzydłami....tak, 3 do kolekcji...no tylko nam wilkołaka brakuje wilkołaka, bo kalmara już mamy Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 // Loca pisz bardziej rozbudowane wypowiedzi, bo spamisz tylko kilkoma słowami, a reakcję wilka opisuj, zamiast wstawiać ikonkę // - Mogłabym być wilkołakiem, chociaż nie wiem co to jest ... - powiedziała uśmiechając się szyderczo -...- mruknęła podchodząc do Jacoba i patrząc się na niego wilkiem - Nie kolego nie wymigasz się... - powiedziała prowadząc Jacoba do Lejli. Link do komentarza
Nightmare Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Nagle na skale stanęła Asianna. Po długiej nieobecności. Rozłożyła skrzydła i powoli ześlizgnęła się po żwirze. Za nią frunęła Rosie. Jak zwykle. - Przestań mnie śledzić! - wrzasnęła do niej Asianna. Rosie zrobiła beczkę i pokazała siostrze język. Przywódczyni spojrzała tylko na Locę, jakby ta była jakimś duchem i zagłębiła się w jakiejś pobliskiej jaskini. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 -Tak jestem magicznym wilkiem! *Była troszkę zbulwersowana* Nie jestem różowa. Ja jestem fioletowa! (Ktoś tu jest daltonistą :3 http://localoba.deviantart.com/art/Loca-369433462 radzę na to spojrzeć) - Widzę w tym stadzie wiele osobistości. *Zaczęła się chichrać* Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 (edytowany) Orange stanęła obok Assiany. - Może lepiej będzie jeśli zostaniemy tu? - Spytała. Edytowano Maj 18, 2013 przez inka2001 Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Spojrzałam na wilczycę i zoriętowałam się, że nie muszę się chować -Wybacz pomyliłaś mi się z kimś. Uśmiechnęłam się -A tak na marginesie to cześć () Link do komentarza
Recommended Posts