ST0AT Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Generałek zgadł i zadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Good Morning, I am the senior tutor of the university -- And I am not a vampire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Magicka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Magica! pamiętam ten cytat jako jedyny z tej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Plo był pierwszy, zadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Nie mam pomysłu. Oddaję kolejkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) To ja przejmuję. "I want see your head right on top of pike, outlander scum!" Edytowano Październik 15, 2013 przez Sindri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Czy chodzi o "Medieval 2: Total War"? Edytowano Październik 15, 2013 przez WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Dokładnie o to chodzi. Zadajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Ya know, when you said you couldn't steal it, I didn't think this was what you had in mind... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Red Dead Redemption? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Nope. Jako podpowiedź mogę podać fakt, że gra, z której ten cytat pochodzi, jest częścią serii składającej się z 4 gier. Edytowano Październik 27, 2013 przez WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Saints Row 3 albo 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Dobra, skoro gra stanęła, to postaram się ruszyć nią od nowa. ,,Potem zginął Profesor Taylor zabity przez własną ciekawość''. Od tak, na ruszenie tematem tylko, wpadło mi pierwsze do głowy. Cytaty chyba nie muszą być angielskie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) Nagroda złotej łopaty miesiąca wędruje Do Elizabeth Eden za odkopanie zabawy z przed niemal roku Gratulacje wszyscy myśleli, że ta zabawa już dawno poszła w niebyt archiwum. A co do cytatu to strzelam, że to z któregoś Sherlocka Holmesa Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 To musi być jakaś przygodówka point 'n click. Nie ma innej możliwości. Nie grywam w takie gry, dobra co mi tam, Testament Sherlocka Holmesa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Haha. Nie. To z Amnesii The Dark Descent. Teraz niech daje cytat Sosna, za piękną łopatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Ok w takim razie "That useless being? If you need a mother, I can create it as many as you want. Just like, I created Trish." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 League of Legends? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Devil May Cry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) oczywiście, że tak. Zadajesz Edytowano Lipiec 7, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 ,,Spotkamy się w łaźniach, też mi coś. Zaczepie po drodze jakiegoś piaskowego stwora i zapytam: przepraszam, mógłby mi pan pomóc znaleźć drogę do łaźni? Proszę. Ah dziękuje. A wie pan bywałem często w łaźniach gdy jeszcze sobie żyłem. '' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifok Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Nie wiem, czy to to, ale po przeczytaniu tego myślę, iż to możliwe jest Prince of Persia: Piaski Czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Dokładnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts