Fifok Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Jak jakimś cudem zgadłem, to dla was moje misiaki ma ten cytat: " Nie wiem, co było gorsze – śnieg, czy korporacje. Jedno odmrozi ci jaja, a drugie odkupi je w cenie rodzynek." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifok Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Yup, zapodawaj cytata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Metal Gear Rising: Revengeance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Niech zgadnę poniższe, które się pojawi wkrótce: Far Cry 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 "Halsey. We need to find Halsey. She made you. She can fix you." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Halo 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Of course. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 ,,I never carried a sword. It was pride really. Back then I could bring down anyone with my bare hands'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 TES V: Skyrim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Nie. Próbuj dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Far Cry 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Nie. Nawet nie blisko. Podpowiem że nie jest to gra w 3D. Tylko w 2D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Jazz Jack Rabbit 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Wciąż nie. Próbujcie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Prince of Persia w wersji 2D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Nie. Wciąż nie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Jakiś Street Fighter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Nie. Nie jest to bijatyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 W takim razie poprosimy o nowy zestaw pytań ewentualnie jakąś podpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Gra o ninja. W zasadzie to najlepszy symulator ninja jaki istnieje. Gra w 2D o Ninja, na Steamie kosztuje 14.99 euro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Dobra,powiedzmy że teraz moja kolej. Cytat to-,,Death is mad" Dla megaułatwienia dodam że to z gry survivalowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Unturned. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Szybki jesteś. Jeez,chyba grałeś w to dłużej.(Jak ja zresztą,mam bodajże 120h na tym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Grałem w to dość krótko. Ale za to widziałem jak kolega grał który przegrałem jakieś 200h ,,Nice. Can i send a Zinyak photo of my arse?'' Ciastko dla tego kto powie dokładnie kto to mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Będę zgadywał: Shaundi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts