D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jak to jest żyć ze świadomością że nigdy nie będziesz mieć prawdziwego przyjaciela ze względu na twój charakter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Jak to jest żyć ze świadomością że nigdy nie będziesz mieć prawdziwego przyjaciela ze względu na twój charakter? Och? Przecież mam prawdziwą przyjaciółkę, Silver Spoon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Więc tak Panno Diamond Tiaro (przez twoje imię o mało cie nie nazwałem Tyarą Elżbietą Gas ), mam pytanie. Co ci zawiniły Apple Bloom, Sweetie Belle i Scootaloo, że się tak z nich razem ze swoją przyjaciółeczką Silver Spoon nabijacie i im uprzykrzacie życie? I dlaczego w ogóle zachowujecie się (mówiąc językiem nas ziemian), jak "rasowe przedstawicielki gimbazy"? A tak poza tym to uważam ciebie i twoją kumpele Silver Spoon za największe antagonistki w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Och? Przecież mam prawdziwą przyjaciółkę, Silver Spoon. a mnie to już nie lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Więc tak Panno Diamond Tiaro (przez twoje imię o mało cie nie nazwałem Tyarą Elżbietą Gas ), mam pytanie. Co ci zawiniły Apple Bloom, Sweetie Belle i Scootaloo, że się tak z nich razem ze swoją przyjaciółeczką Silver Spoon nabijacie i im uprzykrzacie życie? I dlaczego w ogóle zachowujecie się (mówiąc językiem nas ziemian), jak "rasowe przedstawicielki gimbazy"? A tak poza tym to uważam ciebie i twoją kumpele Silver Spoon za największe antagonistki w Equestrii. Uprzykrzać życie? Bez przesady. A tak w ogóle, co to znaczy "antagonistki"? a mnie to już nie lubisz? Nie płacz, lubię Cię. ^^" Ahym. Nie bądź taka zazdrosna. Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole? Cóż, ogólnie całkiem lubię naukę, czyli przynajmniej większość przedmiotów w szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witaj Diamond. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Jak można tak dokuczać CMC? To nie jest normalne Oo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Witaj Diamond. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Jak można tak dokuczać CMC? To nie jest normalne Oo. a jak można zadawać takie pytania? Tiaro co sądzisz o takich pytaniach? i czy masz inne kolory tiar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ojjj... Zapomniałem że u gimbusów poziom myślenia jest odwrotnie proporcjonalny do poziomu agresji "Antagonista" to postać negatywna - czyli dotyczy to Ciebie i Silver Spoon bo jesteście nieznośne wobec CMC i to z błahego powodu (jakim jest brak znaczka). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saorin Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 czy ty czujesz sie jak królowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Co najbardziej lubisz jeść ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Czy kiedykolwiek coś narysowałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Jak dostałaś swój cm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Wpadł ci jakis ogier w oko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Czemu zawsze nosisz tą tiarę, masz perukę czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Witaj. Mam pytanie: - czy przyjaźnisz się z kimś jeszcze oprócz Silver Spoon? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Czy nie nudzi ci się naśmiewanie ze Znaczkowej ligi? co byś zrobiła gdybyś ty nie miała znaczka, a liga tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Witam Mam pytanie otóż jesteś ścisłowcem czy ... Ponynistom. Po zdolnościach mówczych stawiał bym na to drugie ale zarządzania gazetkę szkolną wymaga ekonomi tak więc matematyka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 1. Kim zamierzasz zostać w przyszłości? 2. Czy gdy CMC zdobędą swoje znaczki nadal będziesz im dokuczać? 3. Jak poznałaś Silver Spoon? 4. Podziwiasz kogoś kto nie jest bliską ci osobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Witaj, moja droga Diamond Tiara1.Kim zamierasz zostać w przyszłości?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?3.Co Ci się najbardziej podoba w Silver Spoon, że znalazłyście ze sobą wspólny język, znaczy się przyjaźnicie tak mocno?4.Czy razem z Silver Spoon, lubicie się naśmiewać z innych kucyków, niż Znaczkowa Liga, czy tylko one mają u was przechlapane?5.Czy nie uważasz, że dokuczanie Znaczkowej Lidze, nie przystoi takiej młodej damie na takim poziomie, jak Ty?6.I tak uważam, że jesteś słodka7.Mogę Cię przytulić?8.Czy pokłóciłaś się kiedyś nie na żarty z Silver Spoon?9.Jak podobasz się sobie z głosem Moniki Wierzbickiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts