kameleon317 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Turianobójstwo - powiedziałem - to będzie wojna na całą galaktykę. Czegoś takiego Hierarchia nie odpuści. Dobra. Jest stąd jakaś droga ucieczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Nawet gdybyśmy uciekli to i tak na orbicie mielibyśmy małe szanse na przeżycie. Oni musieli tutaj wparować wielką flotą skoro zniszczyli naszą flotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 - Jedyne co nam zostaję to sabotować jakoś ich działania, aż do nadejścia posiłków. Tylko najpierw musimy się stąd wynieść. Jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Obserwując ich ruchy statków i patrole naziemne. To z łatwością możemy się dostać do hangarów przez kanały, później weźmiemy statek który tutaj był przed inwazją, według techników ma wbudowany system kamuflażu. Tam możemy uciec z planety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 - Dobra. Skoroś taki obcykany to prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - Ok - powiedział krótko i ty, Fasster, Sam, i reszta ocalałych z karceru ruszyliście kanałami do hangaru. === Po długim czołganiu się po kanałach dostaliście się do hangaru. Schowaliście się za beczkami, a w hangarze jest z pięciu żołnierzy wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Poszukałem drogi do statku bez możliwości alarmowania strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Widziałeś nie podłączoną rurę paliwową która prowadziła do rampy na statek. Znajdował się tam tylko jeden strażnik, ale był odwrócony i niczego nie zauważy, a widok reszcie strażników zasłaniają skrzynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Dobra panowie. Idziemy tą rurą do statku - powiedziałem szeptem po czym dałem znak aby ruszyli do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Cała załoga i ty wszedliście do rury, i przez kilka minut czołgania i fetoru paliwa udało się wam dostać na statek. Strażnik ciągle był odwrócony więc można było by go łatwo zabić, lecz nie wiesz co jest za skrzyniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Podszedłem do strażnika po czym skręciłem mu kark. Zabrałem mu broń po czym poszedłem sprawdzić co jest za skrzyniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Skręciłeś mu kark z towarzyszącym głosem pęknięcia kości. Nagle za skrzyń wyszedł żołnierz wroga. - Johny, mam do ciebie sprawę - Zobaczywszy ciebie podniósł broń i krzyknął - ALARM! - po chwili jednak stracił głowę. To Fasster. - No to nici z cichego odlecenia - powiedział po czym z resztą władował się na statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Wskoczyłem do statku - startuj - krzyknąłem po czym wziąłem snajperkę, która włożyłem za plecy. Następnie usiadłem przy działku i czekałem na przeciwników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 Pochwili przez drzwi do hangaru wparowało z dwudziestu żołnierzy wroga z ciężkim mechem. - Jak sytuacja, Kamil? Bo drzwi hangaru odmawiają otwarcia. Torpeda starczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 - Masz po prostu wylecieć - krzyknąłem po czym zacząłem strzelać z działka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Żołnierze wroga padali jeden po drugim, nagle usłyszałeś dźwięk uruchomionych silników. - DOKĄD LECIMY!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 - PO PROSTU ZABIERZ NAS W PRZESTRZEŃ RADY. NAJLEPIEJ TURIAŃSKĄ - krzyczałem strzelając z działka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - JASNE! - statek zaczął startować. Po chwili usłyszałeś wybuch, pilot użył torped do zniszczenia wrót hangaru. Nareszcie statek opuścił hangar i poleciał w kierunku kosmosu. Mogłeś na chwilkę odsapnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - To gdzie lecimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Na Cytadele. Rada musi dowiedzieć się o tym zdarzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Ciekawe jak na to zareagują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Znając obecną radę, to zignorują zagrożenie - powiedział Fasster. Nagle statkiem zatrzęsło. - Natrafiliśmy na blokadę wroga - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Skacz w nadprzestrzenną. Teraz zaraz - krzyknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - A co z przekaźnikiem? Znajduje się w tym układzie, a zdążę wyłączyć nad świetlną w najbliższym układzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Przebijesz się do przekaźnika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts