KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 - WIDMO Saren zakazywał mi wam cokolwiek przynosić - powiedział. Wpisał coś na panelu i cela się zamknęła. - Miłej odsiadki - powiedział i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 - No to jesteśmy w dupie. Został widmem. Ale i tak muszą dać nam szansę na obronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Jak on został WIDMEM, no to nie mamy już żadnych szans - powiedział Fasster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 - Nie ma co się poddawać. Trzeba powiedzieć prawdę i mieć nadzieję, że sprawiedliwość zwycięży - uśmiechnąłem się. - Jakie to naiwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 - Saren jest widmem. A wiesz że Turiańskie widma są bardziej respektowane. Równie dobrze możemy się od razu zabić niż udowodnimy naszą winę bez dowodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) - Przynajmniej nie beknę za utratę całego oddziału - spojrzałem na Faastera - nie powinni nas skazać na długo. Może mój ojciec wstawi się za nami. Nie wiem. Edytowano Lipiec 17, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 - Miejmy nadzieje - usiadł. Nie pozostało wam nic innego jak czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Skoro nie mam innego wyjścia. Czekam. Edytowano Lipiec 18, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Czekacie. Nagle przed cele podchodzi jakiś Kroganin. - Hej ty. To ty jesteś od tego przekaźnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Według SOC, tak. A o co chodzi - spytałem patrząc kroganina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Mam dla ciebie propozycje. Mogę sprawić byś wyszedł z paki, i pomógł mi z pewnym debilem z twojej rasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 - Propozycja nie od odrzucenia - uśmiechnąłem się - tylko co to za debil? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 - Saren Arterius - odpowiedział Kroganin. - I co ty na to, szefie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 - Niby nie powinienem, ale skoro oszukał mnie mój przełożony to mam to w dupie. Ja jestem za nie wiem jak oni - wskazałem Faastera i resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 - Za panem to w ogień - odkrzyknęli wszyscy. - Dobrze więc. Po pytam tu i tam i jutro rano wyjdziecie - powiedział i odszedł zamykając cele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 - Mam nadzieję, że mówi prawdę. Jeśli nie i okaże się tajniakiem z SOC to słabo. Choć kroganin w SOC to chyba przesada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 - Prawda. SOC nie jest chyba tak zdesperowane by Krogan dopuszczać do prawa - powiedział Fasster, siadając na pryczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Myślę, że te gnojki są w stanie się do tego posunąć. Teraz trzeba poczekać na naszego nowego przyjaciela - uśmiechnąłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Co zrobisz jak znajdziemy Sarena? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Chciałbym go osądzić czy coś, ale pewnie nie będzie okazji. Po prostu go zabiję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Stary. Nie zapominaj że gadasz z jego bratem. Ja wolałbym by odsiedział swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 - Każdy zasługuję na proces, ale z tego co słyszałem, twój brat będzie wolał zginąć. Także... - spojrzałem na niego - ale może tobie uda się go przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 On się nie odezwał tylko lęgnął na pryczy i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Również się położyłem i zasnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Śpisz aż nagle budzi cię jakiś hałas. - Ej, Kamil. Wstawaj. Kroganin przyszedł - powiedział Fasster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts