kameleon317 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - A myślałem, że wszystkich już odkryliśmy. Jutro z nim pogadamy czy coś. A teraz - podniosłem kieliszek - wasze zdrowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Twoi towarzyszę podnieśli kieliszki ku górze by po chwili opróżnić ich zawartość. Po chwili Fasster się rozsiadł. - Zajebiście się czuje w Krwawej Hordzie. Nie ma przy głupich Admirałów, którzy myślą że nie wiadomo co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Racja, ale i tak czuję się dziwnie walcząc po drugiej stronie barykady. Zostałem wychowany na żołnierza Hierarchi i miałem walczyć przeciwko Hordzie. A tak - uśmiechnąłem się i wypiłem swoją wódkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - ... jest kurwa na odwrót - dokończył Fasster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - Ciekawe co zrobimy po śmierci Sarena. Do wojska już nas chyba nie przyjmą. Jesteśmy udupieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - Może do Hordy nasz przyjmą jak się spiszemy? Wole być tutaj niż za biurkiem okrętu który nagle trafia na nieznaną rasę i tak się rozpoczyna nowa wojna itp itd - odpowiedział ci Fasster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 - To myślimy inaczej. Ja wolę służyć ku chwale Hierarchi itd. itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 - Która wrobiła cię w aktywacje przekaźnika i ataku na nową rasę. Saren jest wyżej postawiony, a tylko nam udało się uciec. Saren dostał propozycje przyjęcia na widmo, więc jak mu się uda to tym bardziej będziemy udupieni. W hordzie zaznamy czegoś lepszego, ale to tylko moje zdanie. Nagle do kantyny weszła istota podobna do Asarii, lecz o kolorze skóry tamtej istoty i długim blond futrze na głowie. Też miała pancerz Krwawej Hordy. Podeszła do barmanki. - Wróciłam błękitna, masz mój towar? - Spytała się. - Natasza, jak zwykle uprzejma - odparła z uśmiechem Asarii - Twój brat już wziął towar na wynos i poszedł do waszego pokoju. Poza tym pokój koło was nareszcie znalazł mieszkańców, to tamci - wskazała na was. - Dzięki, Lila. Daj mi trochę piwa - po chwili już siedziała na stole niedaleko was i popijała swój trunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Spojrzałem na Fasstera: - Fasster, porozmawiasz z miłą panią - spytałem. - Ja za dużo wypiłem, ale ty masz mocna głowę. Podejdź i spróbuj się czegoś dowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Po cholerę ja? Może zaprośmy ją do naszego stolika lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Zawołałem barmankę. - Proszę postawić tej pani piwo i zaprosić do naszego stolika. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Słyszałaś Nat? Tamci panowie się tobą zainteresowali. - Skoro chcą mego towarzystwa to po co mają czekać - wstała i usiadła na krześle przy waszym stoliku. Barmanka przyniosła jej piwo i wróciła do czyszczenia blatu. - Jestem Natasza Lwowska, Ale mówcie mi Nat - odpowiedziała i wzięła łyk trunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Uśmiechnąłem się : - Witam, ja jestem Kamil. To jest Fasster - wskazałem przyjaciela z dzieciństwa. - A to Sam - spojrzałem na salarianina. - Niewielu z twojej rasy miałem okazję poznać, a co dopiero w przyjaznej atmosferze - znowu pokazałem zęby w przyjaznym uśmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Dziwne, bo najdalej polecieliśmy tylko ja i mój brat, Ronald. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - W skrócie, mieliśmy małą sprzeczkę z twoimi i zapewne będzie wojna. Takie tam - wypiłem swoją wódkę. - Teraz ścigamy winnego. Na własną rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Jak małą? - spytała się zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Otworzenie przez was przekaźnika i rozkaz Sarena, aby was wszystkich powybijać. Następnie wasz odwet i wymordowanie wielu Turian. Ogólnie ciekawa sprawa. Wojna jak nic. Następnie Saren wszystko zwalił na nas, dlatego próbujemy go uśmiercić. W świetle prawa nie ma szans na wygranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Dopóki nie stanie się widmem. Prędzej go jakiś nowicjusz na Widma złapie, niż nam uda się udowodnić jego winę - odpowiedział Fasster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Dlatego musimy go dorwać wraz z naszą kochaną Hordą - podniosłem kieliszek w formie toastu. - A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Znaleźli mnie z bratem w kapsule ratunkowej, cztery miesiące temu - odpowiedziała krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - I dlatego, że ci pomogli, ty pomagasz im - spytałem. - Nas z aresztu również uwolniła Horda. Dlatego razem działamy, żeby zabić niby-Widmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - To wy jesteście tymi gostkami. Kiedy wracałam to szef się ze mną skontaktował. Tacy są dowódcy, atakują, a jak coś się nie uda to dają dowodzenie pierwszemu lepszemu i spieprzają. Na Ziemi też tak mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - To widać, że dowódcy wszędzie są tacy sami. W sumie dobrze, a zarazem źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Zasada "Wygraj za wszelka cenę" jest u wszystkich obecna - podniosła kufel do góry. - Na cóż, zostaje nam wypić tylko za to żeby ta wojna się skończyła tak szybko jak zaczęła, i dorwać skurwiela który zaatakował flotę ekspedycyjną w poszukiwaniu nowych ras. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Dobrze powiedziane - uśmiechnąłem się. - Krwawa Horda na Illium. To może być ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts