KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Pewnie nas zajebiście przywitają - odparł Fasster. - Kulą i biotyką - dodał Sam. - No to wtedy im oddamy mówiąc "Że u nas kul pod dostatkiem. Chcecie jakąś?" - powiedziała Natasza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Jedno jest pewne - napiłem się wódki. - Zapewnią nam rozrywkę. Choć i tak myślę, że szturmowanie Illium to szaleństwo. Normalnie wysłaliby jakiś mały oddział, ale to Horda. Wszystko z kopyta na ostro i z hasłem "Leeroy Jenkins". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Od infiltracji jestem tu ja - powiedziała kelnerka podchodząc. - Nie istnieje sektor na którym nie mam kontaktów. Na Ilium załatwiłam nam prywatny dok pewnego bogacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Chyba nawet wiem w jaki sposób. Te Asari. Może Horda się zmienia. To nie wróży nic dobrego dla Hierarchi. - Dobrze wiedzieć, że nie będziemy musieli się tam wdzierać siłą - spojrzałem na kelnerkę. - Żadne papierosy się nie znalazły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Przykro mi, ale... Koło ciebie wylądowała paczka z Ilium. - Dla towarzysza, wszystko - powiedziała Natasza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Uśmiechnąłem się i zapaliłem papierosa: - Dziękuję bardzo - powiedziałem od Nataszy. - Macie kogoś w turiańskiej armii - spytałem kelnerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Trzech admirałów, dziesięciu Generałów i ponad dwustu żołnierzy - odpowiedziała Kelnerka. - Zajebista mi lojalność Hierarchii - odpowiedziała Natasza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - W każdej armii tak jest, prawda - spytałem Asari. - Zawsze znajdą się jacyś zdrajcy. To normalne. Choć tych 3 admirałów to już przesada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - U nas to nawet politycy są zdrajcami. Weźmy na przykład Posła Udine. On nawet swoją starą sprzeda by rządzić - powiedziała Nat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Politycy to temat na inną rozmowę. Dobrze, że nasza Hierarchia nastawiona jest na wojsko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Moja rasa od zawsze walczy. Wiesz ile mieliśmy dni w historii? 10 dni pokoju w ciągu naszego istnienia - odpowiedziała ci Nat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) - My tak samo. A to Kroganie, a to Wojna Zjednoczenia. Widać, że nasze rasy są do siebie podobne. Btw. Wszystkiego najlepszego. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 < Thix > - No. Przepraszam panów, ale ja muszę iść do Rona, bo nie wie że wróciła,. - Ale on czeka w hangarze 1, tam gdzie zawsze lądujesz - odpowiedziała Asarii. - Wiem, dzisiaj wylądowałam w 2. Nara - powiedziała Nat i poszła do hangaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - Ciekawi ta rasa, prawda - spytałem kompanów. - No i ładna - uśmiechnąłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Sam spojrzał na ciebie. - Fasster zakochał się w asarii, jego rozumiem. A ty? W samicy... - Sam zaczął się zastanawiać. - Ło ho, pan geniusz czegoś nie wie... - Rzekł Fasster. - ZAMKNIJ RYJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - Od razu zakochał. Pożyczyła mi fajki, a to wielki plus. No i wygląda o niebo lepiej od salarian - pokazałem język Samowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 On na to pokazał ci środkowy palec. - Doktorek się wkurzył... - zaśmiał się Fasster. - Ja ci dam... - rzucił się Sam na Fasstera i zaczęła się bójka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Mam nadzieję, że się nie pozabijają. Wypiłem kolejny kieliszek wódki i zgasiłem papierosa, czekając na koniec walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Po chwili obaj walnęli się w głowę i padli nieprzytomni na ziemie. - Oni tu całkowicie pasują - skomentowała Lila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - To prawda. I tak musielibyśmy tu zostać. Ucieczka i dołączenie do Hordy - spojrzałem na nich. - Trzeba ich ocucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 20, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - Mam sposób, ale próbowałam go tylko na kroganinach - powiedziała Lila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Spojrzałem na nią: - Zamieniam się w słuch. Ważne, żeby się obudzili. W sumie im brutalniej tym lepiej - uśmiechnąłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 - Patrz - powiedziała i twa razy walnęła Fassterowi w polik, dwa razy w klatkę i raz w kroczę. Wstał gwałtownie. - CO SIĘ DZIEJE!? - krzyknął. To samo zrobiła Samowi. - Ja nie chciałem wyboru tego prezydenta! - Krzyknał Faaster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 - Całkiem skuteczne. Choć to końcowe uderzenie - skrzywiłem się - było chyba niepotrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 - Powiedziałam że ten sposób działa na krogan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts