kameleon317 Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 - Nawet jak dla krogan to zbyt brutalne - spojrzałem na Lile. - Za ile będziemy na Illium? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 - Jutro powinniśmy dolecieć. Radziła bym wam iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 - No to idziemy - wypiłem ostatnia setę wódki i zapaliłem papierosa po czym ruszyłem w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Po drodze widziałeś lejących się Krogan i paru Vorchów. W końcu doszliście do tej kabiny, a koło was był pokój tych dziwadeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Postanowiłem nie zawracać im głowy i poszedłem spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Zasnęliście. Obudziłeś się jako pierwszy, w środkowym łóżku. Zegar wskazywał 9 rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Wymknąłem się z pokoju nie budząc kumpli i ruszyłem w stronę baru, aby coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) W barze już byli odmieńce. Jedli śniadanie. Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Podszedłem do ich stolika: - Mogę się przysiąść - spytałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 - Jasne siadaj - powiedziała Nat. - My się chyba nie znamy. Ronald "Ron" Popovic. To moja siostra, Natasza Popovic. - Znam się z nim już od wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 - Kamil Fedorian - podałem Ronaldowi rękę i zawołałem kelnerkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) - Kamila kojarzę, ale Fedorian brzmi jak nazwa leku na prostate - powiedział Ron, jednak Nat zdzieliła go po twarzy. - Zachowuj się. Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 - Pro-sta-ta - wymówiłem z trudem. - Z tego co rozumiem nie jest to nic przyjemnego. Jesteście tutaj o wiele dłużej niż wasza rasa w życiu całej galaktyki. Zostaliście od razu zwerbowani do Hordy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Wystarczy że powiedzieliśmy im o naszej karierze. Nawet grozili nam żebyśmy z nimi zostali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Karierze - spytałem dociekliwie, czekając na kelnerkę z posiłkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Po chwili przyniosła ci danie dla turian. - Mieliśmy CHORĄ karierę piratów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Chorą? Co masz na myśli - spytałem, dziękując kelnerce i rozpoczynając posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Byliśmy piratami, i rabowaliśmy, mordowaliśmy a niekiedy gwałciliśmy. Przez rok zebraliśmy więcej niż Ziema wyrzuciła. Ale w końcu wojsko znalazło nas i zniszczyło flotę piracką. Tylko my ocaleliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Ja tam po prostu służyłem w wojsku - uśmiechnąłem się. - Ale raczej już tam nie wrócę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - To fajnie. Życie w wojsku nie jest niczym fajnym. Lepiej jest być piratem - powiedział Ron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Ja osobiście wolę być w wojsku, ale to tylko moje zdanie. W sumie, to jest prawie to samo. Tylko jedni są dobrzy, a inni źli. Jak w baśniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Jest wielka różnica.. W wojsku dostajesz chujową kasę za rok roboty, a w piraceniu w rok uzbierasz cenę porządnej willi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Spojrzałem na niego: - A poczucie robienia czegoś dobrego - spytałem po czym dodałem - dobra. Nie mam ochoty na rozmowy o moralności - dokończyłem jeść. - Wiecie coś o dzisiejszej akcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2013 - Nie bardzo - odpowiedzieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 - No właśnie. To normalne w Hordzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts