kameleon317 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Pytaj się Faastera. To jego brat dowodzi tą akcją - spojrzałem na brata Sarena wyczekująco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Może do tamtego? - powiedział wskazując na najbliższy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Długo wybierałeś - powiedziałem po czym wsiadłem za nim do transportowca - Pamiętaj jak okaże się trefny będzie na ciebie - po czym uśmiechnąłem się i usiadłem w transportowcu czekając na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Dobrze trafiliście, to był wasz. Po chwili drzwi się zamknęły i zaczęliście desant. === Po paru chwilach, wylądowaliście na planecie ostrzeliwani przez bandytów. W radiu usłyszałeś głos jednego z dowódców - Tu Kapitan Paros Vakarian, do wszystkich na tej częstotliwości. Zostaliśmy zestrzeleni, prosimy o wsparcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tu Kamil, dowódca oddziału RAPTOR-17. Podaj swoje współrzędne - powiedziałem do radia po czym spojrzałem na kompanów - musimy im pomóc. Nie zostawiamy naszych. Szczególnie jeśli nie mamy jasno określonych rozkazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Przesyłam współrzędne, pomóżcie nam tracę tutaj żołnierzy - powiedział potem komunikat zamilkł. Dostałeś jego współrzędne okazało się że są za wzniesieniem, a skanery mówią o kilku oddziałach wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Złapałem za radio i powiedziałem: - Tu Kamil, dowódca oddziału RAPTOR-17. Potrzebuję wsparcia na (Tu podaje współrzędne), powtarzam potrzebuję wsparcia na (znowu podaje współrzędne). Następnie (ktokolwiek kieruję) kazałem kierowcy jechać na podane współrzędne - Panowie, gotowi na akcje? Sirrius obstaw działko, Faaster ty szykuj się do ewakuacji naszych. Ja będę wszystkich osłaniał ze snajperki. Za to ty Sam (Dobra przypuśćmy że to on prowadził) kieruj tak żebyś my nie dostali jakąś ML-ką po plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tak jest - powiedzieli jednocześnie. Dolecieliście na pole wali i widok was dosłownie zszokował. Nieznane pojazdy i broń używana przez piratów, wyglądały dziwnie, a same sylwetki bandytów wskazywały na batarian. Wykonali każdy powierzone przez ciebie zadanie i wylądowaliście, wszyscy ocalali weszli do transportera i odlecieliście do sztabu polowego. - Dziękuje, gdyby nie wy było by już po nas - powiedział Vakarian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie mogłem wraz z moim oddziałem zostawić was na śmierć. Tylko dość sporo było tych Batarian. I mieli jakieś dziwne prototypy broni. Może to były te Windykatory... No nie ważne. Teraz trzeba się dowiedzieć jakie Saren ma dla nas dalsze rozkazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - To raczej nie byli Batarianie... władali innym językiem i prowadzili inną taktyke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Masz rację walczyli trochę... chaotycznie, ale jeśli to nie byli Batarianie to kto. Turianie? Nie mieli naszych grzebieni. Jeśli to jakaś nie znana rasa co wydaje mi się mało prawdopodobne to trzeba zawiadomić Hierarchie i Rade. Co o tym myślisz Vakarian ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Poza tym słyszałem jak jeden z nich nazywał się Kamil Tukaszenko, troche dziwne imię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Dzięki. Ja mam tak na imię, ale nie dziwię ci się. Wszyscy mi tak mówią, prawda? - spojrzałem na moich przyjaciół i nie czekając zapytałem - Idziesz ze mną Vakarian? Powiadomić Sarena? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Jasne cza go o tym powiadomić - powiedział. Po chwili wylądowaliście, i poszliście prosto do sztabu, gdzie przy mapie siedział Saren. - Czego wam potrzeba? - spytał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zasalutowałem po czym zacząłem mówić: - Z moich i towarzysza Vakariana obserwacji wynika że nie mamy do czynienia ze znaną nam rasą. Są podobni do Batarian ale mają inny język i inaczej walczą - powiedziałem po czym czekałem na jego reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Domyśliłem się tego. Zniszczyli jedną z naszych wież komunikacyjnych na północy a oni nadciągają z południa, nigdy nie widziałem takiej taktyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Po prostu uznaliśmy za obowiązek powiadomić cię o tym. Masz dla nas jakieś rozkazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Nie, jakoś szybko się z nimi uwinęliśmy. Inne oddziały które wylądowały na innych częściach planety też wygrały, macie fajrant aż do... - powiedział Saren ale coś mu przerwało, na zewnątrz usłyszałeś wybuch, a po chwili do sztabu wbiegł Turiański żołnierz. - Szefie do bazy przedarło się dwóch nieprzyjaciół. Jeden podbiegł pod zbrojownie i krzyknął "Allah Akbar" a następnie się wysadził, drugiego złapaliśmy i siedzi teraz w celi - powiedział - Dobra robota. Kamil... - powiedział Saren twoje imię a tamten turianin zaczął się chichotać -... Przesłuchajcie go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Spojrzałem na Vakariana potem na Sarena i odpowiedziałem: - Tak jest! - zwróciłem się do Turianina który przyszedł z informacją - prowadź do więźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Za mną - powiedział po czym poszliście do więźnia. === Doszliście do więzienia po paru minutach. Widziałeś go przywiązanego na krześle, był w pancerzu i w hełmie. - Je**** ch***, jak stąd spi****** to taki wam wp****** dam że ja********. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Pierwszy kontakt z nową rasą i od razu takie bluzgi? Łatwiej by się nam rozmawiało gdybyś zechciał pozwolić zdjąć twój hełm - powiedziałem do żołnierza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - zaatakowaliścię nas pierwsi, jaszczurko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Możesz mi mówić Kamil. Co do ataku. To widzisz naruszyliście granice Hierarchii i otworzyliście przekaźnik masy co jest zakazane w całej znanej galaktyce. Do tego wzięliśmy was za batariańskich bandytów. To może teraz przejdziemy do rozmowy na poziomie? Bo na razie coś się nie klei. Ja opowiem ci o naszej rasie o ty o swojej. TY pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Niby czemu mam wam muwić? I tak zjecie mi mózg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Z wyrazem twarzy mówiącym WTF? powiedziałem: - Nie wiem co ci mówili w szkole czy oglądałeś na widach ale na prawdę nie wiem o czym mówisz. To co porozmawiamy? Bo mamy też specjalistów od innych metod przesłuchań. I wierz mi nie chcesz ich poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts