Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Ceny pluszaków z MLP dochodzą do kilku tysięcy dolarów. Jak dla mnie to przesada, ale tak to jest z kolekcjonowaniem czegokolwiek. Ja za dobrze wykonanego pluszaka mógłbym dać 600zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ciekawe co na taki zestaw słuchawkowy, powiedza w szpitalu Spoiler Sorry za ten barłóg z tyłu :( 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Figurki MLP w Biedrze Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 O shit. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 godzinę temu WildyRock napisał: shit. Lepiej bym tego nie ujął. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Taką Rarity to bym chciała. Ale kasy brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Gdybym miał się zabawiać w kupowanie jakiejkolwiek zabawki związaną z "MLP: PTM", to byłaby to pluszowa Applejack, ale taka najlepiej oddająca oryginał, nie tania niepodobna podróba. Fajnie by wyglądała pośród innych przedmiotów odległych klimatem od kreskówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 godzinę temu SebastianRichCountryOwner napisał: to byłaby to pluszowa Applejack Ja bym wolał... Jak ja zazdroszczę tej klaczce, tej na grzbiecie księżniczki Taki zaszczyt... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Marzec 21, 2016 Share Napisano Marzec 21, 2016 (edytowany) W Biedronce za 24,99 można kupić figurki Power Ponies http://www.biedronka.pl/pl/product,id,18979,name,my-little-pony-lub-star-wars Edytowano Marzec 21, 2016 przez demotywatorking Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 (edytowany) 20.03.2016 at 12:28 demotywatorking napisał: W Biedronce za 24,99 można kupić figurki Power Ponies http://www.biedronka.pl/pl/product,id,18979,name,my-little-pony-lub-star-wars Niestety, ale jeszcze nie ma tych zabawek w sklepach Biedronki w Tarnowie. Kierowniczka przewidziała dostawę po świętach. Podobno tak jest często z opóźnieniami :( EDIT: Udało się!! Ta Rainbow i jej fryz!! Sorry, kamera nie złapała ostrości :( ALE ta dashie z tym PUNKIEM na łbie Edytowano Marzec 29, 2016 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 xDD Najbardziej chciałbym tego konikowego kija :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 31.03.2016 at 22:50 Pawiu napisał: Najbardziej chciałbym tego konikowego kija :> A takiej pięknej i ponętnej RD to nie chcesz? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 2, 2016 Share Napisano Kwiecień 2, 2016 (edytowany) 11 godzin temu Uszatka napisał: A takiej pięknej i ponętnej RD to nie chcesz? "Takiej" to na pewno nie, ale gdyby zamienić tego kolesia na jakąś ładną, zgrabną blondynkę to pewnie Edytowano Kwiecień 2, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Orientuje się ktoś, czy w Polsce jakiś sklep sprowadza pluszaki tej firmy : LINK ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 27 minuty temu Maniek napisał: Orientuje się ktoś, czy w Polsce jakiś sklep sprowadza pluszaki tej firmy : LINK ? Tak, jak byk jest napisane, że to sprzedawca jest z Koziegłowy k Poznania 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 (edytowany) Tyle, że chodzi mi o sklep bo niby na allegro widziałem oferty z pluszakami tej firmy ale ludzie sobie strasznie dużo liczą za sprowadzanie tego, widziałem, że od zagranicznych sprzedawców ceny dużo lepsze. Edytowano Kwiecień 3, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Napisz do gościa, to może ci sprzeda taniej. To gościu indywidualny, a nie sklep, nikt niema licencji hasbro, na produkcje takich pluszaków. A czy dużo, to tylko 30$ czyli ~120zl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 @Maniek Napisz mu priva na fb, kolega od niego kupował Dashie, jakość mega! https://www.facebook.com/TyroPlushies/?fref=ts 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 @Maniek A, to Tyro, i wszystko jasne Spotkasz go na większości meetów, gdzie sprzedaje swoje pluszaki. Zapraszam na Łódzki Ponymeet, będziesz mógł np odebrać swojego pluszaka i/lub kupić ich więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 (edytowany) Coś ze starej generacji... Spoiler I coś z nowszej Spoiler Nasze zbroje z przypinek, to nic przy tym tutaj Spoiler Ta ma dopiero kuczą "zbroje" Ps: Jak już pokazywałam [ Moją poprzednia piżamę MLP ], wiem z doświadczenia, że po lekkiej przeróbce taka piżama pasuje na dorosłego. Niedawno zamówiłem sobie koszule nocną MLP prosto z chin. O ile ich rozmiar 150 nie odbiega za bardzo od naszej rozmiarówki, to kupie sob ie taki komplet Spoiler I będę miał własną "zbroje" w domu Sorry za częste edity, ale nie chce robić Doubli... Edytowano Kwiecień 11, 2016 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 (edytowany) Z tegorocznego Pyrkonu. Spoiler Tą Lunę nad CMC, kupiłem a na górze widać Discorda, była też Fluttershy i znaczek RD. Edytowano Kwiecień 12, 2016 przez BiP 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 http://www.biedronka.pl/pl/product,id,19814,name,pluszaki W Biedrze można pluszaki kupić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 (edytowany) 3 minuty temu demotywatorking napisał: http://www.biedronka.pl/pl/product,id,19814,name,pluszaki W Biedrze można pluszaki kupić Jakieś szitowate one Edytowano Kwiecień 14, 2016 przez Pawiosław Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 16 minut temu Pawiosław napisał: Jakieś szitowate one Jak większość oficjalnych pluszaków z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Od 18.04 w Biedronkach książki (dla dzieci) z serii MLP oraz EG. Lista wszystkich tytułów - link 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts