SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 5/1/2016 at 15:10 SebastianRichCountryOwner napisał: Na terenie, na rogu ulicy Górczewskiej i Prymasa Tysiąclecia w Warszawie, odbywa się co niedziela bazarek, na którym można kupić różne rzeczy. Dziś i tydzień temu była kobitka, która sprzedawała różne figurki kucyków. Jedne takie miniaturki, drugie większe, ale tandetniejsze. Z postaci, to tylko rozpoznałem Lunę, nie przyglądałem się zbytnio Nie kupowałem tego, bo mnie zbieranie figurek z MLP nie interesuje, ale jeśli jest jakiś wielbiciel tych figurek i mieszka w Warszawie, to może sobie sprawdzić, co tam ma do zaoferowania. Prawdopodobnie za tydzień też się może pojawić ta kobitka z towarem. Miejsce napisałem na początku posta, bazarek jest spory, więc trzeba się rozejrzeć, ale sprzedawała to dziś w tej samej miejscówce, co w poprzednim tygodniu. Znów była w niedzielę ta kobieta i w tym samym miejscu. Serio mówię, niech ktoś obczai, co ona tam ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Oto co dziś zdobyłem w hipermarkecie Auchan BTW, w pierwszy dzień, wykupiono prawie wszystkie figurki EQGirls Chibi :( Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Ja zdobyłam Rarity z Auchan. Tą EqG Chibi. Nie mam zdjęcia, bo mi się nie chciało robić Jak uda mi się wyżulić trochę grosza od rodziców to kupię jeszcze AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Spóźniony prezent urodzinowy (sorry za słabą jakość, ale nadal głowię się nad naprawą aparatu): Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) 15 godzin temu Uszatka napisał: Ja zdobyłam Rarity z Auchan. Tą EqG Chibi. Nie mam zdjęcia, bo mi się nie chciało robić Jak uda mi się wyżulić trochę grosza od rodziców to kupię jeszcze AJ. Miałaś szczęście, albo NIEszczęście Bo u mnie, jakby matka nie znalazła numerówm do sklepu i nie poprosiła o odłożenie tych dwóch figurek... To bym nie dopadł :( Możesz już nie mieć okazji na AJ :( Co do figurek, kiepsko stoją, jeden mały wstrząs nawet... I przez swoją dużą ruchomość... PLAC NA PYSK 3 godziny temu szeregowy Joker napisał: Spóźniony prezent urodzinowy (sorry za słabą jakość, ale nadal głowię się nad naprawą aparatu): Ukryj zawartość Sugestive? Edytowano Maj 22, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 20 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Sugestive? Nie popadajmy w paranoję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) Tak szukałem odpowiedniego tematu i nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc skrobnę tutaj, bo co części się tego tematu tyczy. Kurczę, jakoś mimowolnie wielu miejscach natykam się na zabawki związane z serialem. Np. w Hiszpanii w Alicante widziałem dziewczynkę z pluszakiem Twilight (z jednym z tych ładniejszych, przypominających serialowy oryginał), na ślubie mojego brata siedziała dziewczynka naprzeciwko mnie i miała zabawkę, która miała przypominać też Twilight, ale to jedna z tych gorszych (to moje zdanie, jakby co), a wczoraj na festynie szkolnym, dziewczynka miała balon z wizerunkiem Rainbow Dash, widziałem nawet kucyka na żywo Spoiler Edytowano Maj 22, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 @SebastianRichCountryOwner wiesz...MLP to dość popularny serial, a Hasbro bardzo dużo zabawek wypuszcza. Gadżetów takich jak balony też na świecie nie brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 9 minut temu Uszatka napisał: @SebastianRichCountryOwner wiesz...MLP to dość popularny serial, a Hasbro bardzo dużo zabawek wypuszcza. Gadżetów takich jak balony też na świecie nie brakuje. Oczywiście wiem. Ten tekst był nieco ironiczny i raczej zachwytem nad tym, że postacie z serialu towarzyszą mi wszędzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 @SebastianRichCountryOwner A to źle zrozumiałam ^^ Słuszny zachwyt~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 21 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Miałaś szczęście, albo NIEszczęście Bo u mnie, jakby matka nie znalazła numerówm do sklepu i nie poprosiła o odłożenie tych dwóch figurek... To bym nie dopadł :( Możesz już nie mieć okazji na AJ :( Te figurki bardzo dobrze się sprzedają, więc raczej będą dosyłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Spoiler Znalazłam na allegro serię naszych słodkich chibi EqG w kolekcji "Piżamowe Party" ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 3 godziny temu Uszatka napisał: Pokaż ukrytą zawartość Znalazłam na allegro serię naszych słodkich chibi EqG w kolekcji "Piżamowe Party" ^^ A ja dzisiaj też mam coś nowego [ Starego też ]... Spoiler A tutaj zbliżenie na tą słodką, małą Dashie z g1 jeśli dobrze widzę? Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Ty sobie jakiś magazyn kup na te kucyki, bo Ci miejsca zacznie brakować w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 (edytowany) 23.05.2016 at 17:09 Salto napisał: Ty sobie jakiś magazyn kup na te kucyki, bo Ci miejsca zacznie brakować w pokoju. Jóź pólek nie mam Księżniczka Twilikorn, stoi na konsoli Kolekcjoner, zbiera a rzadko dotyka @Uszatka Wielkie dzięki za info o Allegro, leci resp Uzupełniłem kolekcje i jest ona FULL Spoiler Tylko nalezy zabić twórce za środek ciężkości, nie idzie tego prosto niemal ustawić, by nie glebło po chwili AJ i RD, najgorzej... Edytowano Maj 25, 2016 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 @Accurate Accu Memory Ja zdobyłam to AJ z Auchan, o której wspominałam jakiś czas temu ^^ Mam więc dwie: najładniejszą moim zdaniem lalkę AJ i ulubioną postać czyli Rarity. Jeszcze bym chętnie dorwała Pinkie Pie, ale chyba sobie daruję i przeznaczę pieniądze na coś innego. W każdym razie nie ma sprawy jeśli chodzi o Allegro :3 Wersje piżamowe też będziesz kupował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) 5 minut temu Uszatka napisał: Wersje piżamowe też będziesz kupował? Niestety, mam 2 konwenty[ PGC i MEC ], no i jeszcze wyjazd do sanatorium, na który muszę 2k z własnej kieszeni dać... :( Nie ma więc szans na nowe gadżety zbyt szybko Ale fajnie się tuli do tej maleńkiej dashie z g3.5 Zawsze kochałem pluszaki. Jak byłem mały, babcia miała takie futro z lisa[chyba prawdziwego], strasznie to fajne było Edytowano Maj 26, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Właśnie teraz Accurate Accu Memory napisał: Ale fajnie się tuli do tej maleńkiej dashie z g3.5 Ta twarda głowa nie przeszkadza w tuleniu? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Ta twarda głowa nie przeszkadza w tuleniu? xD Właśnie teraz Uszatka napisał: E tam, nie jest tak źle Baby Dashie jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Kurcze, ten T-shirt chętnie bym dorwał, no ale już niedługo PC i MEC i nie zamierzam bulić z 40 zl + dostawa z USA . http://www.thinkgeek.com/product/iruh/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 A ja taki Stuffik dorwałem po VIII Wrocławskim 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Po dwóch miesiące wreszcie mi doszło, oto przedstawiam mój wisiorek robiony na zamówienia ze srebra i złota Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 @Chief Kozackie. Świetnie by pasowało jako zawieszka na lusterko wsteczne w gablocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 @M3ICHU Na lusterko wiesza się, co najwyżej choinkę zapachową, a nie srebro ze złotem. Jeszcze ktoś pokusi się o wybicie szyby. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 @Chief Niekoniecznie, są różnorakie breloki i.t.p. Oczywiście nie ze złota. Sam kształt i wzór jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts