Sowenia Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 @wampir221 W każdym razie polecam ci warsztat naszej polskiej artystki, która niegdyś udzielała się tu na forum, a mianowicie Kamishy. Masz tu linka do jej facebooka, gdzie możesz obejrzeć prace i ewentualnie coś sobie zamówić. Osobiście uważam, że jej kucowe pluszaki są nawet ładniejsze niż te, które do tej pory kupiłeś Aczkolwiek nie wiem jak z ceną. LINK i przykładowe dzieła: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 2 minuty temu, Uszatka napisał: @wampir221 W każdym razie polecam ci warsztat naszej polskiej artystki, która niegdyś udzielała się tu na forum, a mianowicie Kamishy. Masz tu linka do jej facebooka, gdzie możesz obejrzeć prace i ewentualnie coś sobie zamówić. Osobiście uważam, że jej kucowe pluszaki są nawet ładniejsze niż te, które do tej pory kupiłeś Aczkolwiek nie wiem jak z ceną. LINK i przykładowe dzieła: Ukryj treść No super , ale nie wiem czy mnie stać cały czas kupować ręcznie robione kuce zobaczymy póki co dzięki za stronę może się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Ja, gdybym miał na to kasę, to bym sobie CMC skolekcjonował Np. Spoiler Emberfallplush Spoiler baraka1980 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Ja gdybym miała kasę to bym sobie u Kamishy zamówiła Sombrę, Sunbursta i Stygiana 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Spoiler Komiks albo raczej...książka z 4 wydaniami komiksów, w paczce miałem. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Gadżety z konwentu. Spoiler Spoiler Spoiler Obrazy namalowane na płótnie. Spoiler Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Video mojego pluszaka. 1 1 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 (edytowany) Spoiler Glamglow wypuścił serię obłędnie uroczych brokatowych masek do twarzy z Kucyponikami. Dostępne PinkiPie (różowa), Twilight (fioletowa) i Luna (czarna). Dostępne na stronie glamglow i perfumerii Douglas w cenie... 229zł za opakowanie (starcza na ok 10 użyć). No ale hej, czy różowo brokatowa twarz przez pół godziny nie jest tego warta??? Spoiler Edytowano Październik 20, 2018 przez swinkipinki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Twilight z Zespołem Downa : Spoiler Spoiler Ktoś chce za to coś 850 zł Jakby Wam było mało, to patrzcie co się dzieje z kucem, który za często żywi się w Cukrowym Kąciku: Spoiler Widzę, że same rarytasy na tym ebayu 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 (edytowany) Torby na zakupy. Spoiler Edytowano Październik 28, 2018 przez wampir221 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 (edytowany) Wchodzę sobie do przypadkowego sklepu i taki unicorn mi się wysuwa na pierwszy plan! Spoiler Nawet ma Cutie Mark w postaci złączonych serduszek! Spoiler Teraz się serio zastanawiam: czy to jest jakiś bohater poprzednich generacji MLP? Czy to po prostu tania podróba? Komu by taki styknął na gwiazdkę? Przyznać się! Edytowano Listopad 22, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 38 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Czy to po prostu tania podróba? Legenda o nieznanym kucyku-Historia oparta na faktach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 42 minuty temu, Grzegorz_Nikodem napisał: czy to jest jakiś bohater poprzednich generacji MLP? Gdyby był bohater poprzedniej generacji to by był firmy Hasbro. Każdej innej firmy to zwyczajny kuc. Hasbro nie ma na nich monopolu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 1, 2018 Share Napisano Grudzień 1, 2018 (edytowany) Prezenty od koleżanki z pracy. Spoiler Oto klip używany przeze mnie w pracy . który zmodyfikowałem dla własnej satysfakcji. Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Grudzień 1, 2018 przez wampir221 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Grudzień 7, 2018 Share Napisano Grudzień 7, 2018 Wczoraj dostałem prezent, te puzzle z mlp i tak one wyglądają: Spoiler A tak wyglądają ułożone: Spoiler 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Niezły bajer ciekawe czy są inne wzory bo nie widziałem puzzli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 14, 2018 Share Napisano Grudzień 14, 2018 Kurza stopka! To się nazywa sztuka! Adamar44 Spoiler CHCĘ TO! 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 15, 2018 Share Napisano Grudzień 15, 2018 Dnia 14.12.2018 o 20:05, Grzegorz_Nikodem napisał: Kurza stopka! To się nazywa sztuka! Maskotka spoko, ale coś im fryzura nie wyszła ale to kwestia gustu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 29, 2018 Share Napisano Grudzień 29, 2018 EarthenPony Spoiler Następne dzieło sztuki kucykowej! 1 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 29, 2018 Share Napisano Grudzień 29, 2018 Spokojnie! To zapewne miała być parodia MLP, sam nie wiem, nie znam intencji autora Mnie to śmieszy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 Jak dla mnie jest strasznie estetycznie i dokładnie zrobiony. Mi się bardzo podoba. + jeszcze za humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 Prezent od znajomych z pracy. Fluttershy pen. Spoiler Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 16 godzin temu, MLPFan napisał: Napisałbym co o tym sądzę, ale nie chcę dostać perm bana. Dlatego ograniczę się tylko do tego: Spokojnie, trochę luzu i dystansu Proponuję wyjąć kij od szczotki z tyłka i przestać traktować MLP jak religię. Ta figurka to żart, a nie zdjęcie twojej mamy dla której ktoś dorysował penisa. No chyba, że twoja reakcja to lekki trolling. Jeśli chodzi o mnie, to chętnie postawiłbym to na półce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 Fajne to, mina RD wygląda genialnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Nie wiem czy mogę, ale zaryzykuję Sprzedam figurkę Fluttershy z serii "Vinyl Collectibles". Stan idealny (oryginalne opakowanie). Flutterka NIE była: czesana (to plastik), głaskana, lizana, wąchana, całowana, gotowana, przypalana... Mówiąc krótko, stała przez cały czas na półce. Zasady sprzedaży. 1. NIE sprzedam za pobraniem, ani nie wyślę za granicę. 2. Mogę wystawić ją na aukcji, ale tylko na Allegro. 3. Tylko sprzedaż. 4. Mieszkam w małym miasteczku i nie mam dostępu do kuriera. Mówiąc krótko, tylko poczta 5. Jestem poważnym człowiekiem i nie udostępnię nikomu danych osobowych kupującego (RODO) Zainteresowanych zapraszam na PW Cena: 120zł (przesyłka listem poleconym, priorytetowym w cenie). Cena do niewielkiej negocjacji Zdjęcie (moje): Spoiler Pierwszy lepszy filmik: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts