Silma Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Mam te naklejki i osobiście jestem rozczarowana. Tylko jedna strona naklejek mi się podoba, bo wektory postaci są wzięte z serialu i wyglądają naprawdę fajnie. Tyle że większości tych postaci nie lubię... reszta postaci to w większości nieudolne podróbki ze spiczastymi nosami albo zezem. Szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Za piątaka? Aż się jutro przejdę. Mam stonkę pod nosem (przeważnie w nosie, gdy nie ma wyprzedaży). Zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Mógłby ktoś dać zdjęcie tych naklejek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Wedle życzenia. Prawy dolny róg [/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Nie ma Whooves'a i do tego większość z tych naklejek mam w innym zestawie. Nawet się nie "wysilą" na nowe wzory. Cóż..ale przynajmniej Discord dobrze się prezentuje i są aż dwie naklejki Granny Smith Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 A wiecie może co będzie w następnym numerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 A wiecie może co będzie w następnym numerze? Gazety my little pony? Dwa prezenty niespodzianki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Pewnie jakieś badziewne naklejki czy inne bzdety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Zna ktoś może kogoś albo stronkę gdzie można kupić albo zamówić customowe pluszaki? Chciałbym kupić lyre albo zamówić swojego OC czołgiste? Edytowano Październik 28, 2014 przez Halik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Zna ktoś może kogoś albo stronkę gdzie można kupić albo zamówić customowe pluszaki? Chciałbym kupić lyre albo zamówić swojego OC czołgiste? Np tam można:http://adamar44.deviantart.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Dzięki mała ruro hueh... Może wchodzę na inny temat... Dobra to teraz zbierać 200 zł... Czemu to takie drogie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Ciekawe, ciekawe... Są wszystkie "pucyki kony", które stoją u mnie na pudle: Fluttershy, Lyra, Vinyl. Jeśli po ostatnich zakupach wygrzebię piątaka (jest tu jakiś cwaniak? xD ) to chyba kupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Dzięki mała ruro hueh... Może wchodzę na inny temat... Dobra to teraz zbierać 200 zł... Czemu to takie drogie? Ja oczywiście zapraszam do siebie Kliknij stopkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Gazety my little pony? Dwa prezenty niespodzianki Szkoda, fajnie by było jak by były jakieś figurki. Na razie mam tylko . Edytowano Październik 28, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Ja czekam na Fluttershy w gazetce. Przegapiłam RD niestety Ale poza tym mam wszystkie więc nie jest źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Ja nie mam nic z gadżetów... Raptem dwa plakaty i parę przypinek, bo pojechałem na MLK mając 300 zł, większość poszło na bilety i jedzenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 mając 300 zł, większość poszło na bilety i jedzenie... To ile kosztowały te bilety i ile żeś jadł? Na urodziny najpewniej dostanę Fluttershy c; Tą z Nici. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Bilet Białystok- Katowice 45 zł a powrót 44zł. Do Warszawy potem 30 zł Podlasie express do Białegostoku to masz około 120 zł potem za 30 kupiłem doładowanie 150 zł za 50 zł kupiłem jedzenie na 3 dni i tak bułeczki i pasta z biedry a resztę na coś tam z gadżetów aha i 2 paczki fajek 30 ZŁ czyli 70 zł zostało na gadżety a pluszaki najtańsze po 60 zł były, więc wiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 a pluszaki najtańsze po 60 zł były, więc wiesz... Ja miałam po 35! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 No widzisz, bycie w fandomie nie jest tanią sprawą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Bilet Białystok- Katowice 45 zł a powrót 44zł. Do Warszawy potem 30 zł Podlasie express do Białegostoku to masz około 120 zł potem za 30 kupiłem doładowanie 150 zł za 50 zł kupiłem jedzenie na 3 dni i tak bułeczki i pasta z biedry a resztę na coś tam z gadżetów aha i 2 paczki fajek 30 ZŁ czyli 70 zł zostało na gadżety a pluszaki najtańsze po 60 zł były, więc wiesz...Nie wspomniałeś o komunikacji miejskiej. Swoją drogą - podziwiam. Mieszkam w okolicach B-stoku i taka ilość kilometrów mnie odstrasza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 w sumie to wyniosłoa mnie 4zł ale... to kurde trist było się zgadać byśmy razem pojechali, wiesz jak ja się wynudziłem jadąc sam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Nie wspomniałeś o komunikacji miejskiej. Swoją drogą - podziwiam. Mieszkam w okolicach B-stoku i taka ilość kilometrów mnie odstrasza Mi na całe MLK poszło 260zł (dojazd z Chełma lubelskiego do Katowic, dalej miejskim na Bytom+ 80 na gadżety+ jedzenie+dojazd do Wawy (autem ze znajomymi) i z Wawy do Chełma. + Co raz mam wydatki na wyjazdy na Ponymeety do Lublina. Ale według mnie warto. Edytowano Październik 28, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 (edytowany) 4 listopada będzie nowy nr gazetki MLP i myślę, że będzie w niej figurka Fluttershy. Rarity była dwa miechy temu, teraz dali jakieś badziewne naklejki, niewarte swojej ceny, więc teraz idealnie wypada na figurkę. Ale jeśli się mylę, to na pewno dostaniemy ją w numerze grudniowym, bo większej przerwy między figurkami nie było. Edytowano Październik 29, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts