BiP Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Jaka cena tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 @BiP Razem z projektem i ceną materiału wyszło mnie to 400zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Ujdzie ta cena. A jakie wymiary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 @BiP 6cm Spoiler Wymiary się pokrywają, lecz z czasem projekt jak widać lekko się zmienił https://drive.google.com/file/d/0B2BOT6GnKVKmT2V6c25DMmpMbHNNSm5LTW9feWJaU2tXYWVR/view Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) Ja na tegorocznym Pyrkonie kupiłem sobie Lunę. Spoiler Ps w nowej gazetce MLP, jest figurka Starlight Spoiler Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) godzinę temu BiP napisał: Ja na tegorocznym Pyrkonie kupiłem sobie Lunę. Ukryj zawartość Ps w nowej gazetce MLP, jest figurka Starlight Ukryj zawartość Mówiłem kiedyś o Glimmer Ale nie miałem jak zrobić fotki BTW, co będzie w następnej gazetce? Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 11 godzin temu Accurate Accu Memory napisał: BTW, co będzie w następnej gazetce? Nie wiem co będzie, ale stawiam na Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 41 minuty temu Uszatka napisał: Nie wiem co będzie, ale stawiam na Cadence Skoro teraz jest figurka, to w następnym będzie jakiś badziew. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 3 godziny temu Daring Do Muffins napisał: Skoro teraz jest figurka, to w następnym będzie jakiś badziew. Saszetka, kluczyk, monety i jakaś karta... A dokładniej to niżej... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 3 godziny temu Daring Do Muffins napisał: Skoro teraz jest figurka, to w następnym będzie jakiś badziew. Założyłam, że @Accurate Accu Memory chodzi o następnego kuca, a nie te badziewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 21 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Saszetka, kluczyk, monety i jakaś karta... A dokładniej to niżej... Czyli śmieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Spoko klocki Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Ostatnio kupiłem przypinkę z RD, na pewno wiecie jaką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 6 godzin temu Simplistic napisał: Ostatnio kupiłem przypinkę z RD, na pewno wiecie jaką. Z bongiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 (edytowany) Spoiler Wymaga powiększenia, ale świetny gadżet na kucykową piżamę Oryginalny komplet MLP, z fabryki w CZAJNA Edytowano Czerwiec 20, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 godzinę temu Accurate Accu Memory napisał: Ukryj zawartość Wymaga powiększenia, ale świetny gadżet na kucykową piżamę Oryginalny komplet MLP, z fabryki w CZAJNA Jaki rozmiar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 5 godzin temu Accurate Accu Memory napisał: z fabryki w CZAJNA Ładne, ale ja bym sobie darowała powiększanie i tego nie nosiła. Chyba, że jest to produkt oryginalny, zlecony przez Hasbro. Jeśli nie i dostepne to jest tylko w CZAJNA to prawdopodobnie zrobiono to z materiałów badziewnych i być może nawet trujących. Chińczycy się nie cackają, większość ich produktów jest trująca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Można troche offtopu? Spoiler 12 minutes ago, Uszatka said: Chińczycy się nie cackają, większość ich produktów jest trująca. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 (edytowany) @MasterOfRainbows Miałam raczej na myśli produkty tworzone w fabrykach bez żadnej marki, a nie fanmade'y Jednak to zdjęcie rozłożyło mnie na łopatki XD Edytowano Czerwiec 20, 2016 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 2 godziny temu Uszatka napisał: Ładne, ale ja bym sobie darowała powiększanie i tego nie nosiła. Chyba, że jest to produkt oryginalny, zlecony przez Hasbro. Jeśli nie i dostepne to jest tylko w CZAJNA to prawdopodobnie zrobiono to z materiałów badziewnych i być może nawet trujących. Chińczycy się nie cackają, większość ich produktów jest trująca. Oczywiście, ostatnia koszula nocna, była z poliestry, ta jest bawełnianym kompletem... Niby metka hasbro jest. Tylko bawełna jest mniej rozciągliwa i dlatego muszę powiększyć A chodził na zewnątrz, oczywiście niet Aż tak tolerancyjnego otoczenia nie mam na osiedlu, chyba... Choć większość i tak wzięłaby to chyba za to... Spoiler Uzależnienie od bycia dzieckiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Oto co dzisiaj do mnie dotarło pocztą: Spoiler EDIT: Szczegóły! To komiks dodawany do zakupów Humble My Little Pony Bundle 2 za co najmniej 30$. Zawiera dwa tomy Friends Forever (CMC & Discord, Twilight & Spike) oraz parę obrazków od twórców komiksów. Był dostępny tylko na czas trwania tego Humble Bundle. Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez Gość Uzupełnić post o niezbędne szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Kolejny tom komiksu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 6 minut temu BiP napisał: Kolejny tom komiksu? Niezupełnie, to specjalny tom dodawany do Humble My Little Pony Bundle 2. Zawiera dwie historie z Friends Forever - jedna z CMC i Discordem a druga z Twilight i Spikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Jest po polsku i za ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 2 minuty temu BiP napisał: Jest po polsku i za ile? Niestety tylko po angielsku. Była dodawana do paczki za co najmniej 30$. Tak, to jest z Ameryki. Komiks był dostępny tylko przez okres tego Humble Bundle. BTW Dodaję niezbędne szczegóły do pierwszego posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts