.., Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 No dobra, ja też czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Ja również jestem na liście oczekujących - zarówno na kolejne rozdziały jak i na poprawę błędów w już napisanych. Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 Minął rok od ostatniego komentarza, więc się ładnie zapytam. Czy autor tegoż fica pisać dalej ma zamiar, czy też zaginął bez wieści w odmętach internetu, tudzież po prostu zawiesił prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 właściwie to od ponad roku nie było żadnych wieść od autora czyli prawdopodobnie zaginą on w tajemniczych okolicznościach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 (edytowany) Poprosiłbym o zgodę na lektorat, niestety autor "umarł" dawno temu :( Cóż... Spoiler Audiobook rozpoczęty i będzie aktualizowany, do końca dostępnych rozdziałów Edytowano Luty 3, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan <3 Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 są jakieś nowe wieści co do autora ? żyje? zamierza kontynuować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Wysoce wątpliwe... niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 Miło tu wrócić po latach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiupl10 Napisano 28 Styczeń Share Napisano 28 Styczeń Cytat I to wszystko na dzisiaj. Co do kolejnego rozdziału, nie podaję żadnych dat... czuję się lekko wypalony, jeżeli chodzi o ficka... nie mam jeszcze sprecyzowanego do końca scenariusza... ale może coś mi podejdzie i nie będę jak Franek K. “sprzedawał kitu” . Mam jednak inny pomysł, nad którym zamierzam popracować... pozdrawiam i do kolejnego rozdziału. (Jak zwykle z dziką radością przyjmę skargi, zażalenia i pochwały ;)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się