Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Mówiłem, że strzelanie to dobry pomysł?- zatrzymałem się, obróciłem, namierzyłem coś, co mogło być Pijawką i puściłem kilka serii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - To nie pijawka na nią nie działa normalna amunicja tylko ta która podpala... * strzela 3 razy podpalając stwora * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nie mamy miotaczy ognia, a ja mam tylko zwykłą i pancerną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Ale za to ja mam * wyrzuca 4 magazynki tej amunicji w stronę czerwonego * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Ja mam tylko zapalniczkę. Ma ktoś dezodorant?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - A co to jest ten dezodorant, jakaś anomalia - Zażartowałem i złapałem magazynki, 2 podałem gandzi. - Strzelaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Aaaaaaa... Zacząłem biegnąć srintem ponieważ ten stwór był tak blisko by mógł mnie trafić swoimi mackami. ------- JAK COŚ DODAM NOWEGO STWORA SLENDERMAN: tutaj w tej zabawie on jest 2 razy mocniejszy od kontrolera i bardzo licznie występuje niedaleko jaskiń na bagnach. WYGLĄDA ON MNIEJ WIĘCEJ TAK: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Ok ja kończę nie wiem kiedy wejdę jeszcze może za 2 tygodnie a może za 3 . Żeby temat nie poszedł na stos proszę was o to byście robili jakieś wypady typu po artefakty lub ataki na powinność. Ja może wejdę od czasu do czasu ale dosłownie na 20 min więc i tak nie będę mógł pisać. Narazicho i macie piosenkę na pożegnanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 * To narazicho * Nie miałem już sił ale biegłem żeby on mnie nie dogonił. -Za tego stwora możemy dostać owiele więcej niż ty dostałeś od Lokiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Don't wory, Gandzia czuwa!- załadowałem pociski zapalające i zacząłem ostrzał bestyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Kucnąłem i strzeliłem w głowę stworowi a on nagle padł. Cieszyłem się przez chwilę. - Weźmy tego stwora ponieważ dużo dostaniemy za jego ciało, Dzięki ci za pomoc... Jak masz na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ja jestem Gandzia i wygląda na to, że pełnię funkcję zastępcy dowódcy, czy czego tam. Zanieśmy ciało do jakiegoś handlarza, a potem na Kozaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - A więc Marcin, moję imię to Adrian ale wszyscy wołają na mnie Wave lub WaveX, Tak i mam na zbyciu wudeczkę bo ja nie piję, muszę być trzeźwy aby dobrze strzelać jestem snajperem. Odpowiedziałem podając mu naboje do Ak-47 i wudkę. ----- Mam na zbyciu snajperkę SPRINGFIELD jest naprawdę dobrą szybkostrzelną snajperką, jeśli chcesz mogę ci ją dać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - To chcesz tego Springfielda ? Pokazałem mu broń która była ze mną 2 lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Dobrze więc. W obozie dam ci naboje do snajperki ponieważ trzeba je ładować ręcznie. Jak powiedziałem tak zrobiłem poszliśmy do obozu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Już w obozie Gandzia podszedł do Marcina. -No, nowy, wprawdzie oficjalnej imprezy zapoznawczej dzisiaj nie będzie, bo wszyscy są padnięci, ale masz tu Kozaka i Przysmak Turysty. Oficjalne ognisko jutro, jak wrócimy od bandytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Umm... Ok jutro zabawimy się z nimi lub nawet dzisiaj w nocy. Powiedział otwierając skrzynie z egzoszkieletem. - Jeśli chcesz możesz go wziąść mi on praktycznie jest niepotrzebny, walczę na długie dystanse więc go weź i też amunicję przyda ci się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Dobra, panowie, ale ja już muszę spać. Wiecie, zanim przybyłem powojować z Powinnością, nachodziłem się trochę za artefaktami i mnie teraz chce się spać... WaweX, tymczasowo przejmujesz dowodzenie oddziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 (Panowie, może sobie od razu pluton T-80 zrespimy, rozwalimy całą Zonę w puch i pył... Serio, niewidzialne kombinezony, Gaussy w pierwszej lepszej skrzyni...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 (@WaweX Ja rozumiem, elicie dają najlepszy sprzęt etcetera, ale NIEWIDZIALNY kombinezon? W Stalkerze mamy niedaleką przyszłość, ok. roku 2016? więc skąd niby niewidzialny pancerz? Najwyżej z kamuflażem wojskowym - przyszyte jakieś patyki, siatka maskująca...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - To czekaj tylko założę tłumik i mogę strzelać... łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - Nie bardzo myślę aby tak to zrobić. Preferuję po cichu wszystko i z daleka. Dałem stalkerowi lornetkę do jego Springfilda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Czerwony wychodzi przed na plac i staje koło ogniska przy którym siedziała reszta. - Niech ktoś mi zda raport a potem zrobimy mały obchód w około obozu. Ktoś chętny. I ty nowy dał ci ktoś kombinezon Wolności, jak nie to zaraz ci dam porządny bo twój nie wygląda za dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ja odpadam... zwiewałem przed Nibyolbrzymem i wpadłem w nieprzyjemną anomalię o nazwie "Skończył ci się szybki net, doktorku, teraz męcz się z 50 kb/", więc dopiero w piątek będę mógł coś dopomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Wstał ponownie od ogniska i popatrzył po zebranych. - Więc kto jest gotowy na obchód wokoło bazy. Trzeba to zrobić żeby potem nie było problemu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wiem piesze to teraz ale zaczniemy jutro . Koło 18:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts