Null Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 -Tak jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 -Mam tu trochę popsutego wintoreza, ale nie spieszy się. I tak nie mam amunicji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Powoil na choryzoncie pojawiło się małe obozowisko z żołnieżami z wolności. Gdy weszliśmy przywitali nas. - Siema Czerwony - Zaśmiał się jeden z nich - Co tak szybko, już nie boisz się snorków. - Ehh a wy jak zwykle o tym - Powiedział Dowódca - Dostał nas odział powwiności, w dostku z naszywką orła. Było widać że strażnicy posterunku byli wstrząśnięci tą informacją. ten oddział był tylko do wypraw w centrum Zony. - Widzę że musieliście uciekać, dobrze was widzieć - Powiedział drugi ze strażnikuw - Możecie dalej iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -to idziemy nie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Owszem - Wszyscy weszliśmy na tereny zdobyte przez wolność i od razu się uspokoiliśmy - Zaraz będziemy w bazie. Będziecie mogli odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -Należy nam się porządny odpoczynek-dodał i ruszył za dowódcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) Idąc przez most, snajper z wieżyczki machnął do do Czerwonego ręką. - Dobra rozłóżcie się w tamtym hangarze i poczekajcie na mnie, potem możecie robić co chcecie przez 2 godzinki. A potem się wyśpimy porządnie. Ja idę do Lokiego. Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -Rozkaz. Może uda się coś zrobić z tym wintorezem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 -Dawaj go zobaczymy co się stało- powiedział do nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 - Aaa i bym zapomniał - Powiedział Czerwony - pesus dawaj no tu kombinezon seva Wolności, przejmujesz dowodzenie - Powiedział do pesusa - Ale i tak możecie robić co chcecie ja idę pogadać do Lokiego może ma jakieś ciekawe miejscówki na nową bazę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 - Taaa jest - Powiedział pesus dając kombinezon nowemu - Lepiej żeby ci się przydał, ulepszyłem go trochę na poczekaniu w system podtrzymywania życia - Poszedł w stronę baru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 - Ehh nigdy się nie zmieni - Powiedział dowódca patrząc na swojego kompana idącego w stronę baru. Sam skręcił do dowództwa. Gdy wszedł powitał go strażnik pilnujący wejścia. - Zaledwie 3 dni temu byliście tu, co nowego was sprowadza - Powiedział z uśmiechem. - Zaatakował nas odział orłów z powinności - Powiedział Czerwony - Nie mielibyśmy szans, oni przecież rozbili całą naszą kolumnie a z tego co pamiętam mieliśmy wtedy 20 egzoszkieletów i 15 karabinów Gaussa. - No to widzę że mieliście szczęście - Strażnik przestąpił z nogi na nogę - Loki jest na górze. - Ok dzięki. Czerwony wszedł na górę po schodach i wszedł do 1 z 4 pokoi. - Ahh witaj - Powiedział Loki - Masz jakąś sprawę? - Taaa - Powiedział Czerwony drapiąc się po głowię - Może znasz jakąś bezpieczną kryjówkę poza naszymi terenami. - Znam parę, powiem ci gdzie są ale najpierw będziesz musiał coś dla mnie zrobić. Monolit ciągle próbuje się przebić przez zaporę. Chciał bym żebyście poszli do bazy monolitu i wyłączyli tamtejszy mózgozwęglacz bo inaczej nie wybronimy tego terenu. Możecie wyruszyć jutro. Dostaniecie specjalnie przygotowane sevy nastawione na ochronę przed promieniowaniem i tyle amunicji ile będziecie chcieli. Po robocie podam ci na twoje PDA te kryjówki i wybierzesz sobie najbardziej odpowiadającą. - Ohh to ciężkie zadanie ale myślę że damy radę, mam nowych rekrutów. - No to do jutra, tak koło 10'tej przyjdzie tutaj i wydamy wam sprzęt. - Dobra to ja lecę sprawdzić co u nich i powiedzieć im o misji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 -Wielkie dzięki. Za kombinezon i pomoc w naprawie. Dobrze wiedzieć że są w zonie ludzie gotowi ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 - Już jestem - Powiedział dowódca - Mamy misję i jutro wyruszamy, idźcie lepiej spać jak to skończycie bo nie chcę żadnych wypadków przez niewyspanie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 -Pójście spać popieram. nie wiem jak wy ale dla mnie był to męczący dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 -To co ruszamy??- spytał się widząc że wszyscy już się obudzili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Taa - Powiedział dowódca - Najpierw spotkanie z Lokim, a potem ruszamy do Czerwonego Lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Przecież mamy już wymarsz - Ehh, zrobimy sobie potem postój w Czerwonym lesie, idziemy dalej - Podeszliśmy do Lokiego, obecnego dowódcy Wolności. Wyszliśmy na plac i zdziwiłem się widząc nie tylko Lokiego. Byli tam także dowódcy udziałów elitarnych Wolności zwane Skrzydłami Wolności. - Eee co się dzieje? - Zapytał Czerwony. - Dostajecie awans, zostajecie 5 oddziałem Skrzydeł Wolności. Zostaliście nim wraz z przyjęciem misji którą wam dałem. Proszę - Każdemu z nas dał takowa odznakę : - Macie też sprzęt do wyboru - Wskazał na skrzynie ze sprzętem - Bierzcie ile potrzebujecie. Czerwony wziął jedynie kilka magazynków, apteczek miał pod dostatkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Mamy wyłączyć tutejszy mózgozwęglacz - Odpowiedział Czerwony - A potem może ruszymy do Prypeci, dobra lecimy. Loki, wyruszamy! - Cały odział ruszył w stronę mostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 -Tak jest- Opowiedział zabierając kilka magazynków od Wintoreza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Idąc drogą spotykaliśmy dużo zwykłych stakeruw i żołnierzy Wolności, ciągle gapili się na nas co przeszkadzało dowódcy. - Ehhh czy oni muszą się tak gapić - Warknął z poirytowaniem Czerwony - Zaraz będziemy na granicy z Monolitem, przygotujcie broń - Powiedział Czerwony przeładowując swojego VintaraBC - Gdy tam wejdziemy będziemy przestrzegać kilku zasad, wymienię je wam : Stała czujność, szybkie myślenie i dokładność w strzelaniu. Przed strzelaniem upewnijcie się do czego lub kogo strzelacie - Powiedział z powagą Czerwony - Gdy tam wejdziemy obowiązuje także bezwzględny zakaz picia wódki. No to by było na tyle, idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Yarpen wziął kilka magazynków do SVD oraz bandaże i ruszył za drużyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 - Dobra, ale weź kogoś ze sobą - Powiedział Czerwony - Nie możemy sobie pozwolić na błąd, ruszaj. Reszta idziemy na przód musimy szybko przeniknąć na tereny Monolitu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 no to teraz czekamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 - Taa - Powiedział Czerwony - Poczekaj dam ci coś - Dowódca zaczął w swoim plecaku i po chcwili wyjął artefakt - Masz, to meduza wysysa wszelkie promieniowanie z okolicy więc będziesz mógł tam nie używać leków popromiennych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts