Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 OK. Tak BTW, temat bardziej pasuje do offtopu, niż do brony gaming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Ok wszyscy są to dalej robimy wątek. I daje kolejność Pisania postów w tym "evencie" 1. Gandzia 2. WaveX 3. RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Zająłem pozycję na górze przy oknie. Przeładowalem mojego GP 37 i przygotowałem kolejny granat. Zacząłem ostrzeliwać zombiaki. -Panowie, a może jednak stąd uciekniemy? Jeśli wojsko zastanie tutaj żywe zombie, to uzna, że to one wybiły powinnościowców.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Jestem na pozycji ... tylko gdzie ja mam swoj karabin... o tu jest ja głupi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Zostajemy - Powiedziałem - Wojskowi oczyszczą dom z zombiaków i będą czekać na powinność. Możliwe że uznają że nie zdążyli na czas. Musimy schować na górze resztę tych pajaców żeby nie wypłoszyć wojskowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Tak jest!- na wszelki wypadek wyjąłem jeszcze jeden granat i położyłem go obok siebie, by w razie czego był pod ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ok. Powiedziałem i zacząłem zanosić trupy aby je schować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Wszystko gotowe - Spytałem - To na pozycje, wyłączyć PDA i czekajcie na sygnał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wyłączyłem PDA i zamieniłem się w słuch. Nagle usłyszałem, jak kilka osób maszeruje miarowym krokiem po asfalcie. -Chyba nadchodzą...- powiedziałem cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Jestem gotów. Po czym wyłączyłem PDA i się schowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Wojskowi weszli głośno tupiąc butami. - Kapitanie, nie ma ich jeszcze. Na PDA jesteśmy tylko my, pewnie jeszcze idą. - Dobrze rozsiądźcie się i bądźcie uważni - Odpowiedział drugi głos. Teraz pomyślałem i kiwnąłem głową do moich towarzyszy. Wystawiłem Vintara i ostrzelałem najbliższych wrogów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja zacząłem bardziej wybuchowo. Rzuciłem jeden z granatów, po czym zacząłem puszczać serię za serią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wyciągnąłem SVD Dregonkov i Zacząłem strzelać serią ( dragonkov może strzelać pojedynczo lub seriami ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie pozwólcie im uciec - Nikt nie może się dowiedzieć że to my. - Strzelać w tych po lewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Jasna sprawa!- zacząłem strzelać do tych z prawej. -Ej, Wawex, wal do uciekających ze snajperki!- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Zacząłem strzelać do uciekających nie byli dość daleko, zestrzeliłem 3 więcej ich nie uciekło ponieważ zostali zabici tu w środku Nie jesteście zdziwieni że jest tu ich tak mało ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobra schodzimy po pakunek i lecimy do magazynów Wojskowych żeby dostać kasę od Lokiego. A teraz szybko bo jeszcze snorki się nam tu zlezą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Dobra!- biorę ze dwa egzo i szukam jakiejś ciekawej pukawki na ziemi. -A po wszystkim idziemy na kozaki.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja przeszukałem 3 trupy i znalazłem amunicje do Dragonkova oraz coś w rodzaj dziennika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Weźcie wszystkie dokumenty jak i PDA. Damy to Loki'emu. Wezmę pozostałe Egzoszkielety i jednego dla siebie FT-2000. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Dobra!- zabrałem poległym PDA, dokumenty, parę granatów i Dragunowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobra zabrałem to co znalazłem... co dalej ? Jedziemy dalej na zasadach eventu czy już swobodnie piszemy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Idziemy do głównej bazy Wolności - Wyjaśniłem - Oddajemy egzoszkielety, dokumenty, pda i tak dalej. Bierzemy za to nagrodę, w tym po jednym z egzoszkieletów. A potem do naszego obozowiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Świetny plan. Prowadź!- rzekłem, po czym ruszyłem w stronę bazy, pogwizdując pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dalej jedziemy na zasadach kolejności postów czy już normalnie ? Popyka ktoś ze mną w Quake LIVE ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts