Nyja Xores Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Oto nocy piękna łuna, A nią rządzi Księżniczka Luna!! Pani czy przyjmiesz mnie pod swe skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rofix Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Księżniczko Nocy, proszę przyjmij mnie pod swe skrzydła a będę Ci wiernie służył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Pani Księżyca, ja i mój miecz będziemy ci wiernie służyć. Proszę, przyjmij mnie pod swe skrzydła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Czego nie ma mnie na liście? :( Ja też chcę!! Misiaczku sprawa wygląda o tyle paskudnie, że obecność na jednej z list obowiązuje działy mane6+alicornów :3 Niestety jesteś już na liście Rarity ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Ja ja ja! Wybierz mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ja, polski brony, przysięgam służyć Tobie w każdej sytuacji, działać pod Twoim sztandarem, a w razie Twojego wezwania, nawet chwycić za broń, by walczyć u Twego boku do upadłego. Więc wołam do Ciebie: Semper fidelis. Prosiłbym o dopisanie mnie. ReedMan_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor SNM Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Proszę o dopisanie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Luna jest najlepszą księżniczką <3 Proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Hail Luna! Sign me in! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 A new moon is rising Hej poprosze o dodanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Glory of Luna Glory of New Lunar Republic. Proszę o wpis na tą zacną listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dooopisz mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mogę śmiało powiedzieć, że miło by było, gdybym znalazł się na tej liście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBloodlyMoonPL Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jestem wielkim fanem, chcę bardzo dołączyć. Jeśli tylko się miejsce znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Luna luna luna is the best Princess!!!!!! Proszę uprzejmie o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 dlaczego mnie jeszcze na tej liście nie ma?!?!?! jak mogłem przegapić to Ja też ja też!!! Fan numer 1 Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Jeśli dałoby się... Wypiszcie mnie. Zrobione ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Zmiana nicku, Night Shadow=Nyja Xores, jeśli można prosiłbym o poprawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Po odcinku Sleepless in Ponyville doznałem objawienia, zesłanego mi może i przez samą Panią Nocy, i nawróciłem się z błędnej drogi, krocząc którą to za najlepszego kucyka uważałem Rainbow Dash. Niech moje zaślepienie zostanie mi wybaczone! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Znajdzie się na liście miejsce dla mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Także proszę o dopiskę na listę panów wspaniałej pani nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Wpisz wpisz wpisz wpisz wpisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnaPendragon Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mnie też wpiszcie jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Wpiszcie mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts