Halucynowaa Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Proszę o wpisanie n listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kilrogg Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Byłbym zaszczycony gdybym Ja mógł zostać wpisany na listę fanów Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chabrzak Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Pani ma, jestem na twe rozkazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki20128 Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Ja też chciałabym dostać się na listę fanów Księżniczki Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Luna best princes ! Poproszę o wpisanie na listę. Nie tyle co fanów, a jej sługów. Bo nigdy nic nie wiadomo, jak już wciągnie kogoś ta eqłestra to lepiej mieć chodź jednego sojusznika. Polecam technikę świadomego śnienia, już jestem w stanie wywołać praktycznie co dzień świadomy sen (inaczej LD- lucid dream) i zrobiłem sobie Lunę za przewodnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Prosze o dopisanie mnie do listy fanów Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luna12 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów najlepszej księżniczki Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Lista fanów Księżniczki Luny została zaktualizowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRainbow960 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) Dopiszcie i mnie! Zrobione~ Sosna Edytowano Grudzień 20, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) *próbuje cichaczem dopisać się do listy* *zapomina, że Luna widzi tych z atrybutem Stealth* :c Dopisze ktoś? Zrobione~ Sosna Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Ja, wpiszcie mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Luno księżniczko nocy proszę przyjmij mnie pod swoje skrzydła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dopisuję się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Lunar Republic! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Lista Zaktualizowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 (edytowany) Ja także jestem fanem księżniczki Luny. Tak więc proszę o dopisanie mnie do tej listy. Zrobione Edytowano Luty 11, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyu Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 (edytowany) Proszę o dopisanie Zrobione~ Sosna Edytowano Marzec 15, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koneex Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 (edytowany) Proszę o dopisanie mnie. Zrobione ~Ares Edytowano Marzec 20, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 (edytowany) I'm at your services majesty. Always and everywhere. Niskie pokłony dla Królowej nocnego nieboskłonu, księżyca srebrzystego i snów najróżnych, Księżniczce Lunie -Eragon Dopisany, witamy w Królestwie Księżniczki Nocy. ~Ares Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlajt Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) Również proszę o dopisanie.Zrobione~Sosna Wysłane z mojego QUANTUM_400_LITE przy użyciu Tapatalka Edytowano Sierpień 2, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) No cóż, Lunę polubiłem od momentu kiedy zobaczyłem ją po raz pierwszy, a ta sympatia cały czas rośnie. Dlatego dziwi mnie, dlaczego jeszcze nie ma mnie na tej liście. Jestem fanem Luny i proszę o dopisanie Już dopisany ~Ares Edytowano Sierpień 3, 2015 przez Ares 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) Lel, właściwie to mnie też nie ma jeszcze proszę o dopisanie ^^ Zrobione ~Ares Edytowano Sierpień 3, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) proszę o dopisanie.Zrobione~Sosna Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorhead Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Prosiłbym o dopisanie mnie do listy.Według mnie, Księżniczka Luna prezentuje się jako postać szczególnie sympatyczna. Ponadto, muszę przyznać, że całkiem podoba mi się w jej wypadku zarówno motyw "mroczniejszego oblicza" wraz z możliwościami, jakie daje np. twórcom opowiadań fanowskich, jak i motyw pewnego odkupienia. Między innymi to sprawia, że w przypadku tej postaci jestem szczególnie ciekawy, jak potoczą się jej dalsze losy. Zrobione~Sosna Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Sosna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts