WhiteWarrior Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Tak. Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 (edytowany) Obrazek wrzucony na Facebooka przez The Hub, odnośnie sezonu 4 Hmm... Elementy Harmoni rosnące na drzewie? Zapierniczam do lasu, może gdzieś w mojej okolicy też takie rośnie Ale nie, tak serio, to mnie to trochę niepokoi. Edytowano Październik 26, 2013 przez WhiteWarrior 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Mitologia Nordycka? Już mi się podoba Jak na razie zapowiada się ciekawie,widać tam też, że dostanie własne okno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) To mi śmierdzi Yggdrasilem (dla niezapoznanych w mitologiach: drzewo życia z mitologii nordyckiej, które jest genezą... życia). W takim razie, mi to pasi, podobnie jak wtedy kiedy z tyłka wyskoczył Cerber, jako fan różnych "wymarłych" religii lubię takie smaczki xd Fakt, Cerber zrobił niezłe wejście. Samo drzewo to nie problem, byle tylko nie wyskoczył kucykowy Thor. Edytowano Październik 27, 2013 przez WhiteWarrior Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Ale kucykowy Loki mógłby wyskoczyć, już widzę Pinkie mówiącą "A mówiłam, że rudym się nie ufa!" Ale to "drzewo" wygląda mi raczej na jakiś kamienny stojak stylizowany na drzewo. A jeśli to naprawdę drzewo życia, czy też Harmonii, to przebieramy kuco-Thora za Celestię i z kuco-Lokim próbujemy wmówić gigantycznemu diamentowemu psu, że to obiecana za żonę Celly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 W środku tego drzewa jest CM Twily, do tego w reklamie 4 sezonu widać jak Celestia coś z tym robi... Powoli zaczyna się wszystko układać (Celestia będzie trollować ), ale wciąż nie wiem o co chodzi z Luną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 CM Twi to symbol elementu magii, który pojawia się tylko jak się uaktywni pozostałe i połączy magią. Ten symbol raczej nie ma nic wspólnego ze znaczkiem Twilight, to raczej Sparkle ma coś wspólnego z tym symbolem. Pewnikiem legendarna przepowiednia o Ponykiinie, czy Klaczy Niespodziance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Wtedy nasze Elementy nie przestałyby być Elementami? Ciekawe do czego by to doprowadziło? Choć to podobno może być o tajemnicy Elementów Harmonii, może skąd się wzięły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Fakt, Cerber zrobił niezłe wejście. Samo drzewo to nie problem, byle tylko nie wyskoczył kucykowy Thor. Oj, tam kucykowy Thor byłby spoko, może byłaby jeszcze Iron Mane Pewnikiem legendarna przepowiednia o Ponykiinie, czy Klaczy Niespodziance Dobre, dobre XD, ale skoro Klacz Niespodzianka to by się zgadzało, bo Twilight przeszła już mutację Mi to drzewo wygląda prawie jak drzewo życia, jednak sądzę, że nim nie jest, tego czego się nauczyłem z bajek jest to że takie drzewko zawsze rośnie blisko wody lub wokół niego jest strasznie dużo roślinności. Myślę, że to coś w stylu jakiś zupgradowanych elementów harmonii, albo coś w ten deseń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Nie wiem czy ktoś wcześniej też miał takie skojarzenie, ale mam takie wrażenie (ach nie czuję, że rymuję ), że to drzewo to mogą być "korzenie" energii. Tak wiem, to byłoby oklepane, ale... tak jest już w bajkach a i tak się nie nudzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 "muszą przynieść swoje Elementy do Drzewa Harmonii" - nie no, nie mogę, to mnie rozbawiło xD Serio drzewo harmonii? Brzmi jak... w sumie jak nic specjalnego, idą, wkładają EoH do ToH i całe zUo znika? Znów nawiązanie do pierwszych dwóch odcinków (Każda w Everfree musi się z czymś zmierzyć). Jakoś tak brzmi to zbyt dziecinnie (tak wiem, bajka jest kierowana przeważnie do młodszej widowni). Oby animacja była ciekawsza niż jej opis . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 "muszą przynieść swoje Elementy do Drzewa Harmonii" - nie no, nie mogę, to mnie rozbawiło xD Serio drzewo harmonii? Brzmi jak... w sumie jak nic specjalnego, idą, wkładają EoH do ToH i całe zUo znika? Znów nawiązanie do pierwszych dwóch odcinków (Każda w Everfree musi się z czymś zmierzyć). Jakoś tak brzmi to zbyt dziecinnie (tak wiem, bajka jest kierowana przeważnie do młodszej widowni). Oby animacja była ciekawsza niż jej opis . Nooo... Masz trochę racji. Oby odcinki były o wiele lepsze niż ich opisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 To będzie się działo jak w pierwszych dwóch odcinkach będzie Discord i Zecora ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 MOC! Ciekaw czy Discord pojawi się ponownie dopiero na koniec sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Co oni tam knują? Oj Meghan, Meghan, pewnie jedną z tych sekwencji będzie piosenka Discorda, której nie mogę się już doczekać, ale ciekawi mnie czy będzie ona w jednym z tych dwóch odcinków czy nie? Oby dalsze piosenki też były świetne jak aż tak Meghan chwali ^^ Aż przez te jej wszystkie tweety zżera mnie ciekawość, ale cóż, czekamy! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Pewnie Discord zaśpiewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Huh, serio? Nieźle, Daring Doo i książka.. zapowiada sie ciekawie, ciekawi mnie fakt, czy Daring wystąpi w tym odcinku, byłoby miło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Ale Daring Do to tylko bohaterka książki, nie może być w odcinku, no przynajmniej nie w sensie spotkania mane6. Domyślam się, że RD zainspiruje autorkę książki i dokończy ją wzorując się na tęczowowłosej pegazicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Aaaah no tak, zapomniałem, mój mózg coś nie pracuje dzisiaj ;D Właśnie i jak dokończy książke to wtedy ukażą jej zakończenie? Też byłoby ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Odnośnie książek z Daring Do - jestem ciekawa, czy ich autorką w serialu będzie Twilight Velvet. Wiadomo, że w komiksie dostała za nie nagrodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Huh, serio? Nieźle, Daring Doo i książka.. zapowiada sie ciekawie, ciekawi mnie fakt, czy Daring wystąpi w tym odcinku, byłoby miło W jakiejś część komiksu wystąpi Daring Doo, ale na razie cisza... Co do opisu 4 odcinka to mam szczerą nadzieję, że nawiążą do komiksu i faktycznie okaże się, że TV jest ich autorką... No bo w jakim innym przypadku M6 miałaby pomagać w napisaniu książki? Przecież Molestia, nie przyszłaby do TS, że musi pomóc nieznanemu kucowi w pisaniu książki. To byłoby nielogiczne. Jedyny jeszcze logiczny motyw to przypadkowe odwiedziny kuca w bibliotece w poszukiwaniu dobrego motywu dla nowej części i oferowanie pomocy przez TS i jej przyjaciółki. Jednak cały czas liczę, że są konsekwentni i różne teamy komunikują się ze sobą aby zachować spójność świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Jest już tailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) To drugie promo... 0:15 Nowe intro ;] I Yaaaay Discord ;D W połowę dzień i w połowę noc? Zapewnie przez zniknięcie Luny i Celestii, kurczę, po co robili to promo, jeszcze bardziej chcę ten sezon ;__; IT HAS BEGUN... they know.. Edytowano Listopad 2, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Moja reakcja na promo sezonu 4: bardzo chciałabym zobaczyć, jak w pierwszym odcinku Mane6 wściekają się na Discorda z powodu trzymania na niebie Słońca i Księżyca, oraz przez zmutowane rośliny i chmury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Być może Discord im trochę pomoże, bo w końcu się zmienił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się