Green Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Tej słodkości nie da się słowami określić, masz wieeelki talent. A mogę wiedzieć jakim programem się posługujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 My Paint, Gimp i Paint Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dziękuję Ci za Raindrops, wiem że już dziękowałam ale i tak dzięki ;3 Derpy jest taka słodziaśna *.* I Ruby też jest piękna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Normalnie, świetna ta moja Ruby. Wielkie Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Ks. Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Oraz.. Ks. Waddle, który właśnie skończył spowiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Masz wyobraźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Świetne Przedostatni obrazek jest przecudny... te oczy *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Hej, mogłabyś mi narysować postać? Tzn. jeśli nie masz nic przeciwko. ;D Jeśli nie masz, to oto opis postaci: - biała o złotych skrzydłach, - różowe(takie jak u RD) oczy, - grzywa i ogon niech będą różowe tak jak oczy, możesz dodać trochę zielonych/takich limonkowych, jasnych pasemek. - fryzura... podobna do fryzury Scootaloo, - ogon krótki, taki jak u Vinyl Scratch. - najlepiej w locie, tło może być błękitne, pokryte chmurami. Huh, jeśli znów nie masz nic przeciwko, to bym sobie na pewne forum dodała do sygnatury i tu na ava. ;3 Ale to jeśli się zgodzisz. ^^ A co do Twoich obrazków, są prześliczne. ;D Masz oryginalny, uroczy styl, szczególnie jeśli chodzi o rysowanie pyszczków kucyków. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Green, gdy chwilę znajdę to zrobię^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Dziękuję, będę cierpliwie czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Bardzo ładne obrazki Nie mogę się doczekać następnych prac. Gdybyś mógł to proszę o narysowanie Silver Spoon. I czy mogłabym ustawić to sobie na avatar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Aha, Turoń, tu jeszcze taka mała informacja odnoście zamówienia. Tzn. chodzi mi jedynie o to, by w takich kolorach była postać i by miała szalik. Na Znaczek nawet nie patrz i na to serduszko na kopycie. I na fryzurę, bo jaka ma być, to już wcześniej napisałam. Aha, przejrzałam też temat od samego początku. Te turonie są takie słodkie! Masz talent. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Cudne. Cudne. Cudne Genialnie rysujesz. Bardzo podobają mi się twoje prace. Wiem, że masz już kilka zamówień, ale jak będziesz miała chwilę czasu to możesz maznąć Lemon Song w bereciku (link w sygnie). Będę wdzięczna i wzruszona :3 Oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaloo Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Chyba mam przez Ciebie fazę na Turonia. ;_; Twoje arty są biste. Mnie się podoba tematyka, może jestem dziwna, ale... Dzięki niej mają w sobie to coś, co sprawia, że mam ochotę oglądać je bez przerwy. Rzucił mi się w oczy też Twój Discord. Kocham gościa. x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 aaww dziękuje! Bardzo mnie cieszy jak ktoś polubia Turonie <3 Może kiedyś znów jaki turoń zakłapie na kolędowaniu..^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Pochwalony! Kucyk Green'a, Dreamy Wing Silver Spoon dla Silverka Dla Melly , Lemon Song Spitfire dla Kirary i Jak komuś robię obrazek to oczywiście ten ktoś może ustawić sobie go tutaj na avatara itd, nawet mi miło będzie^^ tylko prawa autorskie zawsze jakieś obowiązują, więc proszę tylko o wcześniejszą informacje przed ewentualnym zamieszczeniem ich gdzieś publicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Jaka śliczna Spitfire! Dziękuję Ci uprzejmie za ten cudny art! Zaraz umieszczę ją w swoim avatarze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 AjKNDAKDNKASDN ♥♥♥ jakie piękne ♥♥ ;u; Zostajesz mym mentorem ♥ fuuuu...wstawiłam twój rysunek mego OC na DA jako Webcam ;-; mogę? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Turoń, to jest... to jest lepsze niż sobie wyobrażałam! Słowa, a nawet emotikonki nie wyrażą tego. Dziękuję bardzo, ale to baaaaardzo! Umieszczę w swoim avatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Turoniu, miałabyś ochotę narysować obrazek z dwoma kucykami? Jeśli tak, to poproszę o Lyrę i Surprise. Po prostu uwielbiam twój styl rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Świetne rysunki Turoń. Moją Ruby a twój rysunek wstawiłam na mój Facebook i skopiowałam na mój pulpit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Rrrrrrrrrrrr ;_; To takie piękne!~ Dzięki Bóg zapłać c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 fuuuu...wstawiłam twój rysunek mego OC na DA jako Webcam ;-; mogę? ;-; Możesz, chodź formalnie powinien być tam gdzieś jakiś odnośnik do mnie, ale nie jest to dla mnie tak ważne Swahili , jak znajdę chwilę to zrobię^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Możesz, chodź formalnie powinien być tam gdzieś jakiś odnośnik do mnie, ale nie jest to dla mnie tak ważne Swahili , jak znajdę chwilę to zrobię^^ wiem ale w webcamie nic nie można napisać D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts