Skysplit Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Jest możliwość sortowania - wystarczy przeciągnąć dany rozdział z listy w dowolne miejsce na liście, a następnie odczekać parę sekund (około pięciu - chwilowo nie ma żadnej informacji że sortowanie się zapisało, ale można sobie w konsoli zobaczyć, że żądanie zostało wykonane). Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) A to ci niespodzianka. W każdym razie nieważne, albo ktoś posortował za mnie albo samo się posortowało. Posortowałem za Ciebie xD ~ SkysplitGood guy Skaj. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Airlick Link do komentarza
Applejuice Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Istnieje możliwość sprawdzenia, kto oddał głos (i jaki) na nasz fanfic? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Wydaje mi się, że nie. Link do komentarza
Skysplit Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Nie ma. Nie bardzo widziałem sens w wdrażaniu takiej funkcji :I Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 No by było wiadomo, kogo hejcić za głosy na 1 Link do komentarza
Bester Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 W sumie, też bym był za taką funkcją Ponadto: Może przydałaby się taka funkcja, jak "Polecane". W profilu tworzyłoby się listę polecanych opowiadań. Ew. przy danym FF byłby przycisk "Polecam", nam w profilu tworzyłoby automatycznie taką listę, a dany FF miałby dodatkowo wyświetlaną liczbę, ile razy został polecony przez czytelników. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Pewno się później pojawi. Będę cisnął Skaja, by czerpał jak najwięcej fajnych feature z FIMFiction i ulepszał je xd Link do komentarza
bobule Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Slowpoke, od ilu miesięcy czekamy na banne MLPfiction? Link do komentarza
Skysplit Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 bobule Teoretycznie od sześciu Nie mam żadnego programu graficznego :C Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Houston, mamy problem.Chciałam zalogować się w serwisie, ale zapomniałam hasła. Wybrałam więc opcję "Przypomnij hasło".Po załatwieniu wszystkiego i otrzymaniu maila z hasłem, próbuję się zalogować z użyciem otrzymanego w mailu hasła - bezskutecznie. Kliknięcie "Zaloguj" przenosi mnie do strony głównej, ale nie loguje.Możesz sprawdzić, co jest nie tak, Sky?'kay, nevermind. Odświeżyłam stronę i złapało. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Ylthin Link do komentarza
bobule Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Slowpoke, serio? Od czego są ludzie w potocznej mowie nazywani grafikami? Link do komentarza
Ravin Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Ups 500 Kontroler StoryController nie może znaleźć wymaganego widoku "/_global/chapter_epub". Próbowałem pobrać wszystkie rozdziały fica Shylitude: http://fiction.mlppolska.pl/story/download/6/0/epub Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Skajplot jest zbyt dumny, by ich poprosić, a zbyt leniwy, by samemu zrobić Link do komentarza
Skysplit Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ups Próbowałem pobrać wszystkie rozdziały fica Shylitude: http://fiction.mlppolska.pl/story/download/6/0/epub Poprawione. Robiłem małe zmiany w szablonach i uciekła mi zmiana w jednym z plików :F 2 Link do komentarza
Nightbringer Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Zapomniałem hasła i musiałem użyć opcji przypomnij hasło na mój adres e-mail wysłano wiadomość ale wiadomość jakoś nie doszła a czekam na nią już trzy dni Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Sprawdzałeś spam? U mnie była w spamie (gmail) Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza
Nightbringer Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 sprawdziłem nie ma Link do komentarza
Skysplit Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Spróbuj wygenerować drugiego maila. Nie ukrywam że do mnie na gmail doszło od razu(przed chwilą spróbowałem) Możliwe też, że Twoja poczta w ogóle blokuje wiadomości z naszego adresu. Link do komentarza
Jestem martwy Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Mam problem i to dość poważny. Otóż, kiedy się loguję, to przekierowuje mnie na stronę główną, ale tak zwyczajnie jakbym po prostu cofnął się o jedną stronę. Nie wyświetla mi się, że jestem zalogowany itp, więc nie mogę dodać nowego fanfika. Dodatkowo, kiedy chciałem nowe hasło, to dwa razy próbowałem wygenerować do mnie maila i dwa razy nic nie doszło ;-; i co ja mam zrobić? ;/ Dajcie jakieś rady. Link do komentarza
Applejuice Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 ^ Mam tak samo, ale na Google Chrome wszystko działa .-. 1 Link do komentarza
Jestem martwy Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) Owww... faktycznie mam Mozille i może to jest powodem. Dzięki za pomoc :3 Edit: Odpaliłem na Explorer i wszystko działa. Widać z Mozillą coś jest nie tak. Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Frostx Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Hmm, próbowałem zaktualizować fica o okładkę, ale kliknięcie przycisku "Zaktualizuj" jakby nie działało. Na Chrome. Link do komentarza
Skysplit Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 Fix'd :3 Jak zwykle zapomniałem jednej rzeczy zmienić i wszystko się wali xP Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Czemu mnie to nie dziwi? 1 Link do komentarza
Recommended Posts