Skysplit Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 Czemu mnie to nie dziwi? Bo jestę slopołokę. Ogłoszenie parafialne - na II śląskim zorganizowanym ponymeecie prelekcja/dyskusja na temat MLPFiction. Zainteresowanych zapraszam A niezainteresowanych przekierowuję na temat o tłumaczeniach fanfików Dolara, aToma i solarisa lub turniej Fighting is Magic Rozpiska prelekcji jest tutaj Link do komentarza
Applejuice Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Jaki wymiar powinna mieć okładka fanfica? Bo niektóre mi się zniekształcają, a chcę, żeby było czytelnie Link do komentarza
Skysplit Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 Ograniczenie jest 210 na szerokość. Na długość raczej nie ma, acz się zmniejszy przy wyświetlaniu. 1 Link do komentarza
Ravin Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Dałoby radę zrobić obsługę formatu MOBI? Mam czytnik Amazon Kindle, a on nie obsługuje EPUB i trzeba konwertować. Link do komentarza
Jestem martwy Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Nie no, panowie admini. Czy tylko ja tak mam, czy nie wiem, co, ale jak loguję się google chrome, to oczywiście daje mnie z powrotem na główną i nie mogę się zalogować ;-; DLACZEGO?! Link do komentarza
Skysplit Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Dałoby radę zrobić obsługę formatu MOBI? Mam czytnik Amazon Kindle, a on nie obsługuje EPUB i trzeba konwertować. Postaram się to wdrożyć, kiedy będę miał wolny czas(zapewne w święta :F) Nie no, panowie admini. Czy tylko ja tak mam, czy nie wiem, co, ale jak loguję się google chrome, to oczywiście daje mnie z powrotem na główną i nie mogę się zalogować ;-; DLACZEGO?! Znam ten błąd i pracuję nad jego naprawą. Z tego co zdążyłem zauważyć występuje on, co ciekawe, tylko na serwerze i tylko gdy nie ma zaznaczonej opcji zapamiętania logowania. Próbuję ustalić co jest jego przyczyną, wydaje mi się że błąd jest gdzieś po stronie platformy, ale wciąż w 100% pewien nie jestem. Link do komentarza
Nightbringer Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Dziś próbuje się zalogować a odsyła mnie na stronę główną i dalej nie jestem zalogowany Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Dziwna sprawa... miałem ten sam problem. Nie mogłem się zalogować po przypomnieniu hasła. Otwieram stronę na nowej karcie i co? Jestem zalogowany Przeglądarka - Chrome Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) U mnie to samo co powyżej, ale jakoś wybrnąłem. Edit: Zmieniam zdanie, jednak wciąż nie mogę się lognąć... Edytowano Styczeń 20, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza
Skysplit Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 U mnie to samo co powyżej, ale jakoś wybrnąłem. Edit: Zmieniam zdanie, jednak wciąż nie mogę się lognąć... Dziwna sprawa... miałem ten sam problem. Nie mogłem się zalogować po przypomnieniu hasła. Otwieram stronę na nowej karcie i co? Jestem zalogowany Przeglądarka - Chrome Dziwna sprawa jest, ale system nie chce zalogować, jeżeli nie macie zaznaczonej opcji "Zapamiętaj mnie". Nie doszedłem(wciąż) dlaczego tak się dzieje Link do komentarza
El Mutanto Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Okej, zarejestrowalem sie. Wrzucilem moje opowiadanie, trzy rozdzialy. Nie jest wyswietlane ani na stronie glownej, ani w moim profilu, chociaz opowiadanie widnieje w zakladce "moje opowiadania". Nie dzialaja linki u samego spodu strony, proba klikniecia jakiegokolwiek powoduje odswiezenie aktualnej strony, wiec nie ma nawet jak przeczytać FAQ. Prośba do administratorow tamtego serwisu: pomożecie mi? Nie otwiera mi nawet strony regulaminu. Link do komentarza
Skysplit Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 Podrzuć mi, proszę, linki do tych opowiadań na priv c: A co do regulaminu itd. To dzięki za przypomnienie, kiedyś zapomniałem wrzucić linków :T zrobie to, jak tylko będę mógł Link do komentarza
El Mutanto Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Wysłałem w pw link, ale odkryłem już dlaczego nie wyświetlało mojego opowiadania. To przez filtr materiałów dla dorosłych... Przerażające, że nie wyświetla wtedy nawet informacji że opublikowałem coś co może być niecenzuralne na moim własnym profilu. Ale linki nie działaja tam wciąż. Link do komentarza
OneTwo Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ten fiction.mlppolska.pl jeszcze działa? U mnie strona jest dosłownie pusta. Testowałem na chrome i firefox.Efekt załączony:http://zapodaj.net/cbf42085e44fb.png.htmlJa tam nie wchodziłem tam z miesiąc albo nawet dwa i nawet nie wiem czy ten serwis istnieje. Może o czymś nie wiem, ale chciałem wrzucić tam nowy rozdział mojego opowiadania o ile to możliwe. Link do komentarza
Bester Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 U mnie to samo, wczoraj jeszcze działało, bo przeglądałem swoje prace. Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 No rzeczywiście coś jest nie tak. Możliwe, że serwer coś źle przetwarza. Niestety sprawdzę to dopiero jutro. Link do komentarza
bobule Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Skaj, o projekcie dalej nikt nie wie? Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Ktoś wie, skoro są fanfiki xP Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Update: naprawiłem błąd xP Link do komentarza
Bester Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Od siebie rzucę małą propozycję, skoro już zadomowiłem się na poważnie w tym serwisie: - sugerowałbym dodanie jeszcze jednego "statusu opowiadania": zawieszone lub porzucone. Czasem jest tak, że autor przestanie pisać dany tekst, ale nadal opowiadanie jest dostępne. Czytelnik będzie wiedział, czy będą wychodzić nowe rozdziały, czy FF stoi w miejscu od dłuższego czasu. Ale to tylko taka mała propozycja. Nie spodoba się, to odrzucić Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Chciałbym powiedzieć, że pamiętam o serwisie i zapewne po 20 maja na powrót będę nad nim pracować. Myślałem nad paroma rzeczami i zapewne zrobię ankietę wśród użytkowników co by chętnie usprawnili i poprawili. Sam chcę też zrobić nieco bardziej futurystyczny i responsywny design, tak aby możliwość przeglądania z komórki nie wiązała się ze zmniejszona wygodą. Poza tym mam w głowie kilka ficzerów i innych technicznych usprawnień jak na przykład połączenie z kontem forumowym. No i bardzo się cieszę, że mimo niedopracowania serwis jest uczęszczany Link do komentarza
Bester Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Matury? Rozumiem Mi tam serwis się podoba, korzystam z niego... od roku? Albo i lepiej, pamiętam chyba jeszcze jego pierwszą wersję Cieszy fakt, że nadal będziesz nad nim pracował ^^. Może jeszcze przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł, który okaże się przydatny? Zatem, powodzenia Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Wszystkich zainteresowanych rozwojem serwisu zapraszam do tematu MLPFiction - pomoc użytkowników. Pomysły na usprawnienia. Link do komentarza
McKeyPL Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Jako skryba PB i Verarda mam zamiar wrzucić całe My Little Twinkle do MLPFiction i ... Od razu mam 2 problemu. 1. Brak importu plików (jakichkolwiek nawet *.odt i *.doc/*.docx) 2. Przy wklejaniu tekstów nie zachowuje się nic z formatowania. @Edit: Znalazłem jeszcze jeden problem choć nie wiem czy to problem czy specjalnie. "Ostatnio dodane" nie aktualizują się w trybie natychmiastowym. @Edit2: ... Zapisywanie rozdziałów też nawala i to mocno. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez McKeyPL Link do komentarza
Ver Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Jako skryba PB i Verarda mam zamiar wrzucić całe My Little Twinkle do MLPFiction i ... Od razu mam 2 problemu. 1. Brak importu plików (jakichkolwiek nawet *.odt i *.doc/*.docx) 2. Przy wklejaniu tekstów nie zachowuje się nic z formatowania. @Edit: Znalazłem jeszcze jeden problem choć nie wiem czy to problem czy specjalnie. "Ostatnio dodane" nie aktualizują się w trybie natychmiastowym. @Edit2: ... Zapisywanie rozdziałów też nawala i to mocno. Po moim trupie, MC... Wybaczyć proszę ten post. 1 Link do komentarza
Recommended Posts