Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wave obudził się lecz nie krzycząc tylko spadując z łużka robiąc przy tym hałas rozglądał się po sobie i zobaczył że jego Cutie Mark jest normalny ale ze skrzydłem było gorzej miał je zszyte nic więcej nie widział. Podszedł do lustra i zobaczył że ma czerwone oczy, zdziwił się lekko. Zobaczył że jest w pokoju hotelowym ale nadal nie wiedział co się dzieje, podszedł do okna i patrzył w niebo próbując sobie przypominieć co się działo. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -cześć jestem Moonlight Star- skierowała się do nowo przybyłej Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wave usłyszał trzask drzwi lecz nawet nie drgnął, myślał - Nie powinienem im się pokazywać jestem teraz czerwono okim potworem, te skrzydło pozszywane, ehhhh... Westchnął i przewrucił się na drzwi. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ruff nie spodobał się gość. - Cześć. - Burknęła tylko i zaczęła drapać się po kopytku. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nagle Victo wyszedł do tawerny cały uwalony krwią. Podszedł do towarzyszy. - Nawet nie pytajcie - Powiedziałem krótko. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sorry za nieobecność ale internet mi się skończył D:> Link do komentarza
L'estaca Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Pojawiłam się nieco wyższa od normalnego kucyka klacz -Nie dziękuję Biały kucyk zdjął kaptur i wycisnął swoje czerwone włosy i ogon. Z małym problemem przeszedł przez drzwi z powodu płaszcza. -Witam wszystkich Popatrzyłam (jeszcze) nieznajomych ~~~~ starłam się tu podać mniej więcej wygląd Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Śmierć uśmiechnął się - Chodź do nas droga Hatte. Oczekiwałem ciebie także. Trochę się spóźniłaś, ale OK. Śmierć spojrzał się w górę. Wiedział że WaveX coś tam robi. Powiedział do Victa - Przypilnuj ich drogi Victo, a ja idę do WaveXa sprawdzić do się dzieje tam. Zwrócił się do reszty - Zapoznajcie się z nową i macie teraz trochę wolnego czasu, ale nie wychodzić na dwór. Zrozumiano? Po czym Śmierć poszedł na górę. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Usiadłem w rogu tawerny< w tawernie siedzimy? > . - Poproszę kufel piwa powiedziałem do barmanki. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Słyszałem kroki, nie wiedziałem co robić więc załorzyłem płaszcz i kaptur na głowę. Usiadłem przy oknie i popatrzyłem się na niebo. * jak coś wave ma czerwone tęczówki oczu a nie całe oczy * Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Popatrzyła ze wzgardą na przybyszkę. - Phi. co za ślamazara. - Powiedziała. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Podano mi napój i upiłem łyk. Piwo było idealnie schłodzone. - Spokojnie młoda - Powiedziałem do towarzyszki. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Śmierć powiedział w umyśle Ruffian - Uważaj na słowa młoda damo. Tymczasem Śmierć otworzył drzwi do pokoju WaveXa. Powiedział do niego - Nie musisz się przede mną kryć WaveXie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Ale ten mój wygląd sam zobacz, te czerwone tęczówki oczu oraz pozszywane skrzydło. Powiedziałem nadal się kryjąc i patrząc na niebo. - Co się ze mną wcześniej działo że tak wyglądam ? Spytałem się śmierci. * jak coś zostaw obecny wygląd wave'a podoba mi się * Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Śmierć opowiedział - Nic takiego. Tylko Alma cię opanowała i torturowała. A poza tym czujesz się już lepiej, bo jutro idziemy więc musisz być wypoczęty? PO czym Śmierć oparł się o framugę drzwi. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Dziekuję, i nie wiem czy mam się pokazać innym ? Powiedziałem pozaując swoje skrzydło i krwisto czerwone tęczówki oczu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Opryskliwie patrzyła na wszystkich. Miała na innych focha. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Popatrzyłem na młodą klacz. - Nie oczekuje tego ale powinnaś przeprosić. Kucyki nie powinny się tak zachowywać. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Hatte, tak?-spytała nowo przybyłą i dodała- oprócz mnie, "pani Foch", Victa i oczywiście naszego przewodnika, jest z nami jeszcze jeden zmasakrowany kolega Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Wave przytaknął tylko głową i załorzył kaptur na głowę z kaptura widać było tylko jego czerwone oczy jakby świeciały. Zszedł na parter hotelu i podszedł do jednego ze stolików.* jak coś nikt nie poznał wave'a po tym kapturze, oczach czerwonych i płaszczu oraz ponurym głosie* Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Nie muszę jeśli nie chce! - Powiedziała i wybiegła z kawiarni. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Pójdę za nią - Powiedział Victo - Witaj Hatte -Powiedział najstarszy z podróżujących - pilnujcie się. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Wave patrzył jak Ruffian wybiega a za nią Victo. - Szkoda że Ruff się focha ale takie jest ich życie ja się nie wtrącam. Powiedziałem do siebie patrząc na innych. *nadal nikt mnie nie poznaje ^^* Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Śmierć zszedł na dół i popatrzył się wokół. Nie było Ruffian. Śmierć zrobił się czerwony ze złości gdyż jej tam grozi niebezpieczeństwo większe niż Alma. - Mówiłem jej żeby nie wychodziła, a ona co? Po czym Śmierć walnął w stół kosą. Powiedział do reszty - Idziemy, zbierać rzeczy i trzymać się na baczności. Nie rozdzielać się pod żadnym pozorem, chyba że chce przebyć resztę drogi w magicznym worku Po czym Śmierć wyszedł z baru. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Ruff biegła przed siebie. - Gdzie ja jestem? Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Wstała- szkoda herbaty nie dopiłam- powiedziała i wyszła z kawiarni- Ruff!- krzyknęła- gdzie jesteś?- zamachała skrzydłami i zaczęła wypatrywać klaczy Link do komentarza
Recommended Posts