inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Stała ale zaraz skuliła się ze strachu. Leżała tak jak skóra z małpy. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Victo pojawił się koło Ruff. - Spokojnie - Powiedziałem - Chodź za mną. Będzie dobrze. - Poprowadziłem młodszą za sobą w strone tawerny. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Szła spokojnie obok starszego kolegi. - Ja chce do domu! Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Śmierć pojawił się przed Ruffian cały czerwony. Powiedział głosem przypominającym łamane kości - MÓWIŁEM CI RUFFIAN ŻEBYŚ SIĘ NIE ODDALAŁA!!! TERAZ ZAPŁACISZ ZA ZŁAMANIE ZAKAZU!! (Macie teraz szanse rozegrać scenę psychologiczne i użyć sztuki perswazji) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Spokojnie - Wytworzyłem magią koc - Masz przykryj się, będzie ci lepiej. Uspokój się, to moja wina możesz mnie ukarać ale nie ją. - Stanąłem między Ruff a Śmiercią. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Śmierć jakby się powiększył - Nie możesz zwalić całej winy na siebie. Ona jest winna i powinna za to zapłacić. Odsuń się, albo sam cię usunę z drogi. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -co zamierzasz z nią zrobić?- spytała śmierci Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 @UP WaveX Dość nie ma takiej opcji. Nie możesz wchodzić do umysłu bo to potrafią jedynie alicorny najwyższego poziomu, a poza tym Śmierć nie duszy przy czym nie ma też tzw. umysłu życiowego który jest w każdej żywej istocie jego umysł jest w innym wymiarze i postać ta w tzw. naszym wymiarze jest jedynie między wymiarową kukłą. A jeszcze jedno jakbyś wszedł do umysłu Śmierci to by cię zniszczyło. Więc nic takiego nie możesz robić bo to nie jest możliwe nawet dla Celestii. --------------------- @UP Nesiachnid Śmierć powiedział do Star - Mam zamiar ją przenieść do wymiaru nicości gdzie przemyśli swoje postępowanie w totalnej samotności i ciemności oraz ciszy. Przy czym także może zwariować. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Stanęła przed Victo. - Myślisz że jak jestem tylko kucykiem biegającym to można na mnie krzyczeć?! Myślisz, że jestem bezbronna? Otóż nie! Mam swoje prawa! - Powiedziała i pobiegła przed siebie. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Śmierć w mgnieniu oka pojawił się przed Ruffian. Złapał ją wiązką energii. Powiedział do niej bardzo złym tonem - Słuchaj. Jeśli chcesz to sobie idź, ale nie licz więcej na moją pomoc i pożegnaj się z życiem. A jak umrzesz to nie licz że się tu zjawisz, gdyż będziesz błądzić po Eqwestrii przez wieki. PO czym Śmierć puścił Ruffian i zniknął zostawiając ją samą w ciemnej alei w którą wbiegła. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Widzisz co zrobiłeś. To że jesteś taki nie usprawiedliwia ciebie - powiedziałem do Śmierci - Ruff poczekaj - Pobiegłem za Ruffian znowu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Przeraziła się. Zaczęły cieknąć jej łzy. Usiadła i zaczęła płakać. W końcu zasnęła. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Podbiegł do Ruff. - Spokojnie, nie zrobi ci nic. Będę ci pomagał. - Przysiadłem obok młodszej klaczy i oparłem się o nią. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - To nie prawda. On mnie nie lubi. - Powiedziała po czym wstała. Link do komentarza
L'estaca Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Cześć wszy... Za d,lugo to tu nie byłam - poszłam za śmiercia Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Jak coś to cie obronie - Położyłem kopyto na Ruff - Nic ci nie zrobi, obiecuje ci. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Śmierć stanął na wielkim kamiennym balkonie i wpatrywał się w gwiazdy które ukazały się na zmęczonym burzą niebie. Wreszcie walnął kosą w ścianę ze zdenerwowania. W jego kopytu pojawił się wisiorek z zdjęciem klaczy. Śmierć patrzył się na niego pusto po czym go szybko schował by nikt go nie zobaczył. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ruff popatrzyła na Victa i przytuliła go. - Ale on jest silniejszy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Wave pojawił się obok 2 kucyków i powiedział pokazując twarz - Ja też chętnie pomogę, ja nie ufam śmierci. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Ja mu ufam i najlepiej będzie, jeśli sama to z nim załatwię. Gdy będziecie potrzebni zawołam was. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobrze więc wołaj jak będę potrzebny zawsze będę nie daleko. Powiedziałem po czym załorzłem kaptur na głowę i zniknąłem w mgle. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dziękuję. - Powiedziała uśmiechnięta. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Możesz na mnie liczyć Ruff - Kiwnąłem jeszcze kopytem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Jasne. Dzięki. Teraz muszę zostać sama. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Śmierć tymczasem siedział na balkonie rozmyślając nad własnym życiem. Link do komentarza
Recommended Posts