Jake Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Śmierć spojrzał się na Victo - Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie. Na razie usiądźcie. Ja przyniosę herbatę i przy niej wszystko wyjaśnię. Jak szedł w stronę kuchni jeszcze zwrócił uwagę na Ruffian. - Nic ci nie jest młoda damo? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dziękuje ci za odpowiedz. - Po czym usiadłem na jednym z foteli. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zatrzymała się . - Nie, po prostu kocham biegać i wygrywać a teraz muszę siedzieć, więc wolę się wybiegać. Przepraszam. - Powiedziała ze strachem. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Śmierć westchnął wszedł do kuchni. Przyniósł tacę z herbatą i ciasteczkami. Usiadł i powiedział tonem dość miłym - Proszę o to herbata i częstujcie się ciasteczkami, sam robiłem. Podał magią każdemu po kubku herbaty i położył tacę na środku stołu. na tacy były łyżeczki, cukier i ciasteczka. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Uderzyła w talerz a ciasteczka wpadły jej do pyszczka. Oblizała się i popatrzała na pozostałych. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Magią zacząłem lewitować na raz filiżanką herbaty i jednym ciastkiem. - Czy zdradzisz nam chociaż trochę tajemnic? - Spytałem się Śmierci - Chodzi mi o tę wyprawę. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Śmierć przestał pić herbatę - Tajemnica jest taka że wybrałem was z pośród 10.000.000.000 kucyków byście odbyli podróż po krainie umarłych. Będzie to wyprawa warta poświęceń i wiary. Na stole pojawił się kolejny talerz ciastek. Śmierć powiedział spokojnie do Ruffian - Nie jedz tak zażarcie, bo będziesz tego później podczas wyprawy tego żałować. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Cicho wstała i powiedziała. - Jestem najedzona. Dlaczego nas? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Właśnie, mamy jakieś specjalne zdolności czy coś w tym rodzaju? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Śmierć podniósł głowę z filiżanki i ją odłożył - Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie. Teraz macie 5 minut dla siebie, bo zaraz wyruszamy. Śmierć zabrał ze stołu tacę i filiżanki i poszedł do kuchni. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Położyła się na podłodze. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ja sobie tu posiedzę - Odparłem nie wiedząc na co się zanosi. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Rzuciła się na bok. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Imię: WaveX Wiek; 19 lat Rasa: Pegaz Historia: Młody pegaz kiedy miał 12 lat stracił matkę w wypadku spłonęła w porzaże w Canterlocie. Kiedy miał 15 lat stracił ojca kiedy w everfree duże drzewo nagle spadło na jego ojca. WaveX kiedy miał 17 lat próbował zapomnieć o tym co go spotkało. Zapomniał o rodzicach poświęcił się muzyce. Kiedy miał 18 lat zagrał swój pierwszy koncert i wszystkim się spodobało co zagrał na koncercie. Charakter: Miły, zaradny, pomocny, odważny, jedna wada jest upierdliwy jak go coś zaciekawi. CM: Winylowa płyta w płomieniach Wygląd: Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Śmierć wyszedł i otworzył drzwi. Stał tam młody pegaz. Śmierć powiedział do niego - WaveXie lekko się spóźniłeś, ale mogę to wybaczyć. Wejdź Śmierć otworzył szeroko drzwi i poszedł na wyższe piętro. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Umm... Witaj... Wszedł lekko kulejąc do środka i patrzy na inne kucyki ze smutkiem wypisanym w oczach. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Zdziwiona Ruff popatrzyła na kulejącego ogiera. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Victo siedział nie wzruszony młodzikiem. - Śmierć chyba nie zapraszał innych? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Poprawione . Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 WaveX się położył obok drzwi zaczął płakać choć tego nie widać. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Śmierć zszedł na dół i powiedział zmęczonym tonem. - Dobra no to idziemy. Jeśli ktoś nie chce iść to niech teraz to powie bo nie będzie powrotu. Śmierć zauważył WaveXa. - Co się stało WaveXie? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Panie śmierci... T... To wszystko wydarzyło się tak szybko... Kiedy jechałem na deskorolce z kolegą... C... Coś strasznie dużego mnie potrąciło i nagle pojawiłem się przed pana domem. Powiedział przy tym płacząc. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Śmierć powiedział kojącym tonem (na swój sposób) - Nie boj się wszystko będzie dobrze Pomyślał chwilę i powiedział do siebie - Hmm...? To nie miało być tak. Śmierć tupnął i WaveX jakby stał się pełniejszy - No teraz jest lepie, bo nie zginąłeś tylko zniknąłeś. Później wrócisz tam skąd przybyłeś, po wyprawie. Śmierć poklepał lekko po ramieniu WaveXa i wyszedł na zewnątrz. Zagwizdał i pojawiła się czarna karoca z kościstymi poręczami. Ciągnęły ją dwa duże ogiery które na widok Śmierci zasalutowały. Śmierć wsiadł do karocy i spytał się z niej reszty - Wchodzicie? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wave wstał nadal kulejąc, poszedł do karocy. ( ale o to chodzi że zginąłem ) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ruszajmy więc, im szybciej tym lepiej. Link do komentarza
Nessie Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -och przepraszam zamyśliłam się-powiedziała biorąc jedno ciastko i wychodząc przed dom za śmiercią- wsiadamy? I jeszcze jedno czy dowiemy się gdzie jedziemy? Link do komentarza
Recommended Posts