Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Raczej się nie zakochałem. Powiedziałem lekko śmiejąc się i myśląc - Ja chyba się nie zakochałem,sam już nie wiem. Wave poszedł za Socks Chaser do restauracji.Wave już sam nie wiedział co się dzieje z całą tą grupą. - Ehhh... Wszyscy się obrażają. Powiedział sobie pod nosem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Imię: OrangeSteel (pol. Pomarańczowa Stal) Wiek: 15 Rasa: Pegaz Historia:Moja historia CM:Brak (wszystko w historii:)) (Pyt. Jacob czy jeżeli zostanę zaakceptowany przepraszam moja klacz zostanie zaakceptowana to czy będzie możliwość wybrania momentu wkroczenia do gry?) Link do komentarza
Nessie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ostro postawiła kropkę kończąc zdanie, notatnik zniknął. Wstała i wyszła z restauracji, poszła w stronę rzeki, zostawiła wszystkie swoje rzeczy na brzegu, najpierw sprawdziła gałązką czy woda nie jest zabójcza, potem powoli zanurzyła się w chłodnej cieczy. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Dearme patrzyła tylko na Victa zielonymi oczami. Nic nie powiedziała, ale możliwe że lekko skinęła głową. A może tylko mu się wydawało? Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Socks wyjęła kartkę papieru.Zaczęła na niej rysować rzeczy które kojarzą się jej z towarzyszami.Moonlight dostała róg Changelinga,Victo proszek do prania,Ruff kość,WaveX płytę vinylową a Dearme dostała własną podobiznę z pistoletem.Pocisk z pistoletu przebijał na wylot głowę Dearme.Do każdego z obrazków dopisała kim dla niej są.WaveX - Przyjaciel,Ruff - "Nie wiadomo",Moonlight - Raczej przyjaciel,Victo - Raczej wróg a Dearme...do zabicia.Sama nie wiedziała po co to rysuje.Chyba jedynie po to by się czymś zająć. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Dojrzałem kiwnięcie i objąłem Dearme przytulając się do niej. - Co lubisz najbardziej robić - Spytałem zaciekawiony. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Nie istnieć. Nie mam wtedy problemów i wspomnień. Nie potrzebuję robić czegokolwiek. To tylko pretekst, żeby się czymś zająć. Owce nie lubią być bezczynne. - Powiedziała. Nawet po tym jak Victo ją objął, nie poruszyła się. Potrafiła w momencie skamienieć. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - A co, najbardziej teraz byś chciała zrobić - Znowu zapytałem, przytulając się do towarzyszki. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Nie znam rzeczy, które mogłabym robić. Nic nie wiem o marnowaniu czasu. W więzieniu owce pilnowały, żebym nie robiła nic. Nie pamiętam, co robiłam przed więzieniem. - Odpowiedziała i wbiła wzrok w kompana. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Szkoda - Powiedziałem - Chciał bym ciebie lepiej poznać, jesteś wartościową osobą. - Siedziałem tak z Dearme na ławce, noc robiła się coraz ciemniejsza. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nagle wokół rozległ się dźwięk motoru i plusku wody. Śmierć uznał że skok z motoru do wody jest dość orzeźwiający więc wykonał to. Nagle wokół rzeki pojawiły się piękne szczerozłote lampy które idealnie pasowały do otoczenia. Śmierć wrzasnął do innych - Woda jest idealna. Chodźcie Po czym woda zaczęła bulgotać. Pojawiły się bąbelki i powstało wielkie jakuzzi Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Ja nie idę - Powiedziałem szybko - Nie chce przybywać z kimś kto mnie nie lubi. - Spojrzałem na Dearme - Ty chcesz iść ? - Zapytałem. Link do komentarza
Nessie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Moonlight stała w wodzie z rozdziawionymi ustami, ale dołączyła do śmierci. -no chodź, woda jest wspaniała.- zaczęła pływać w kółko, po czym zanurkowała i wypłynęła kilka razy. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Chciałabym was poinformować że na stronie 73 jest nowa postać ^^. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Socks opuściła restaurację.Powinna się cieszyć że wreszcie jest w jakimś spokojnym miejscu ale powinna te 2 dni spędzić z innymi.To wszystko przez Dearme!Gdy tylko pojawiła się ta oszołomka od razu było wiadomo że drużyna zostanie podzielona.Gdy Socks dołączyła do nich też były kłótnie ale wtedy można było się jakoś pogodzić ale teraz nie ma na to szans!To wszystko jej wina.Każdy polazł w swoją stronę.Jedynie Socks i WaveX sobie ufali.Ruffian atakuje byle kogo,Victo broni morderczyni,Dearme próbuje wmówić innym że nikogo nie zabiła a nawet jeśli to z litości,Moonlight jest Changelingiem...Na widok Śmierci stała się jednak radośniejsza.Zanurzyła się w wodzie tak że wystawała jej tylko głowa. - Władcy proszku do prania i oszołomy nie lubią Jacuzzi...To pójdziesz z Dearme i będziesz miał kogoś kto cię lubi! Link do komentarza
Nessie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -wiesz zastanawiałam się ad tym co mówiłaś- powiedziała do Socks- żadne z nas nie chce być taki jak sądzisz, to ona- królowa, mówi nam jacy mamy być. Ja nie zrobiłabym krzywdy komuś kto okazuje mi jakiekolwiek pozytywne uczucia, poza tym fajna jesteś- uśmiechnęła się najszerzej jak mogła. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Roześmiała się. Jej śmiech był teraz wyjątkowo okrutny. - Co chciałbyś o mnie wiedzieć? Najważniejszym jest chyba to, że owce mnie nie lubią - Spojrzała znacząco na Socks. - I nigdy nie lubiły. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Socks była bardzo zaskoczona.Myślała że każdy Changeling jest zły.Nie wiedziała jak odpowiedzieć.Uśmiechając się powiedziała tylko "dziękuję".Bardzo lubiła się uśmiechać do innych nieważne czy był to przyjaciel czy wróg. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Chce poznać ciebie, nie opinie innych - Nie patrzyłem na resztę grupy. - Interesujesz mnie i chciał bym wiedzeć o tobie więcej - Spojrzałem w gwiazdy. Zawszę lubiłem patrzyć na nie - Jakie one ładne. Link do komentarza
Nessie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -hej chodźcie do wody, ona nie gryzie- krzyknęła w stronę siedzących nieopodal wody kucyków. Zanurkowała, po chwili wypłynęła z kamykiem wyglądającym jak kwiatek, przywołała kawałek wstążki i zabarwiła je na różowo, obwiązała kamyk wstążką i podała go Socks. -Dla ciebie, na pamiątkę tej podróży- odśmiechnęła się. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Już mnie poznałeś. O, tak. Tak właśnie. Więcej się o mnie nie dowiesz, bo co tu wiedzieć? Przez pięć lat stopniowo traciłam siebie. Moja dusza została rozczłonkowana, emocje doszczętnie zniszczone. - zachichotała - Aż w końcu nie zostało nic. Nic nie może istnieć, dlatego nie ma we mnie życia. Ha. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Śmierć powiedział do siebie - Ta para idealnie się nadaje. PO czym prze teleportował Victa i Dearme do wody. Wrzasnął - Śmigus dyngus!! Następnie Śmierć zanurkował do wody by się orzeźwić. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Chciał bym ci pomóc - Powiedziałem ze smutkiem - Dusze masz całą, widziałem ją ale twoja psychika uległa zatraceniu. - Zerknąłem w stronę kąpiących się - Nie wiem jak tu ci pomóc. Nie chcesz iść do wody. Nie musimy się nimi przejmować. - Nagle wpadliśmy do wody. - No nic, raczej nie porozmawiamy sobie na osobności. Co tam u ciebie Wave. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Socks trzymała prezent w kopytkach.Chciało jej się płakać ze szczęścia.Powiedziała jedynie "Dziekuję...jest piękny" po czym zaczęła ze wzruszenia płakać. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Mimo iż Dearme wpadła do wody, zachowywała się jakby nie zauważyła zmiany. Po chwili unoszenia się na wodzie ruszyła ku brzegowi i usiadła na nim. Obserwowała wszystkich i spróbowała wgłębić się w umysły niektórych. Na przykład Socks. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Wyszedłem za Dearme i usiadłem obok. - Chcesz, mogę cię wysuszyć? - Zapytałem - Oczywiście magią. - Szybko dodałem rumieniąc się. Link do komentarza
Recommended Posts