inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Popatrzyła na Wavexa i także się uśmiechnęła. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Kareta ostro się zatrzymała co rzuciło was o przednią ścianę karety. Śmierć powiedział głosem zmienionym lekko - Dobra wychodzimy. Słonce ustępowało księżycowi co przez to brama stała się straszniejsza niż normalnie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Teraz nie zamierzała biec i wyszła powoli z karety. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wyszedł z karocy - To jak przyjaciele ? Podaje kopytko do Ruff Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Czy w tym świecie są wszyscy umarli - Zapytałem śmierci. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Panie Śmierć czy jeśli przejdę przez tą bramę znowu będę żywy? Spytał z niedowierzeniem. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Śmierć najpierw odpowiedział Victowi - Nie są tu też ci co zostali zabici bardzo brutalnie. Są w pół żywi i w pół martwi. Stanowią dla nas największe założenie, a w szczególności ona. Śmierć pokazał zdjęcie Następnie odwrócił się do WaveXa - Drogi WaveXie niestety muszę ci powiedzieć że niestety nie. Nie będziesz żywy. Będziesz tak samo jak wszyscy martwy. Nie ma odwrotu. Śmierć podszedł do bramy i nagle pojawił się wysoki alicorn i spytał się Śmierci niezrozumiałym językiem. Śmierć opowiedział, a alicorn zniknął i brama się otworzyła z sykiem. Śmierć powiedział cicho - Chodźcie, szybko. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wave poszedł za Śmiercią z lekko opuszczoną głową. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Kim jest ta "ona" - I po chwili - Czy znalazł bym tutaj swoich przyjaciół? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wave odwrucił się i powiedział - Ja ją kojażę to chyba Krwawa Mery lub to jest Alma Wade, widziałem ją raz w lesie everfree o północy. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Śmierć odwrócił się z dużą szybkością - To jest Alma Wade jest córką Harlana Wade, naukowca pracującego dla ATC (Armacham Technology Corporation). Od wczesnych lat dzieciństwa przejawiała pewne zdolności parapsychologiczne, do których zaliczało się odbieranie negatywnych emocji kucyków. W wieku 3 lat została włączona do prowadzonego przez ATC Projektu Paragon, który miał na celu wykrycie u dzieci specjalnych zdolności umysłowych. Alma zdawała wszystkie testy aż do wieku lat około 5. Wtedy też, jak się później okazało, celowo zaczęła wszystkie testy oblewać. Wkrótce po tym pracownicy ATC zaczęli cierpieć na częste zachwiania nastroju, deliria oraz koszmary. Stało się jasnym, iż są oni obiektem ataków Almy. ATC podjęło działania które miały na celu dalsze badania nad Almą przy jednoczesnym uniemożliwieniu jej krzywdzenia pracowników korporacji. Jej historię napisał jej ojciec. Stworzył jedną z najlepszych powieści - horrorów na świecie. Ale tak naprawdę to ona żyła i zabiła wszystkich pracowników ATC. Zabił ją jeden z żołnierzy grupy F.E.A.R (First Encounter Assault Recon) A teraz ona żyje jako strach tej krainie. Więc musimy poruszać się szybko i zwinnie byśmy się na nią nie natknęli Śmierć uśmiechnął się i wszedł za bramę. (Więcej informacji w Tu Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Przez nią miałem straszne problemy psychiczne lecz udało mi się z tego wybrnąć, śniła mi się po nocach ale szybko o niej zapomniałem. Powiedziałem i szybko mówiąc do Ruffian - Szybko chodz nie chcę abyś miała problemy psychiczne przez Almę.Chodź albo ja ciebię wezmę. Po czym wzbiłem się w powietrze Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Czy znalazł bym tutaj swoich przyjaciół? - zapytałem po raz kolejny. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - No jasne że tak, ja jestem WaveX a ty? Powiedziałem latając nad kucykami. - Tylko szkoda że zostanę tu na zawsze ale będę czuwał nad wami nawet po śmierci. Powiedziałem nadal latając nad kucykami. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Śmierć powiedział - Może jeśli byś naprawdę tego chciał to Tak. Śmierć ruszył w stronę miasta który była za bramą. Szliście wszyscy za nim. (Skompinuję mapę) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Mi chodzi o tych, z przeszłości. Zginęli dawno temu - Powiedział Victo ze smutkiem - I jeszcze była ona Selena. Kochaliśmy się, ale mi ją zabrano. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - A powie mi ktoś czemu Alma była w lesie everfree? Wave się zapytał Śmierci Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Przeczuwam że potrafi przenikać wymiary - pokiwałem głową - Ale mogę się mylić. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Jeśli chcesz mogę krótko opisać jak ją spotkałem. Powiedziałem do Victo Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Śmierć powiedział patrząc się na pobliski budynek - Nie masz racji Victo. Ona może tworzyć swe postacie dzięki swojemu umysłowi. Jest jak mówiłem parapsychologiczną klaczą o mocy którą może zabić kucyka jedną myślą. MAPY: Mapa Miasta Za Bramą Życia Mapa Krainy Śmierci Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Czy będę mógł tutaj zostać gdy skończymy? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - To czemu mnie oszczędziła jak mnie zobaczyła? A chciałbyś posłuchać krótkiego opisu jak ją spotkałem? Zadałem dwa pytania do Śmierci nadal lecąc nad wszystkimi. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Śmierć spojrzał na Victo z niejakim zdenerwowaniem i zdziwieniem - Chciałbyś tu zostać? Na tym świecie? Zwariowałeś? Tutaj życie to wieczne cierpienie. Zero miłości, zero szczęścia i zero życia. Wokół Śmierci pojawiły się płomienie, a niebo stało się czerwone. - Ja zniszczyłem sobie życie. Zabiłem poprzedniego Śmierć i pacz kim się stałem. Kościotrupem z kosą który żyje wiecznie i nigdy nie zaspokoję swojego uczucia głodu czy pragnienia. Ja nie mam serca ja jestem i będę potępiony. Więc to przemyśl chłopcze nim popełnisz błąd swojego życia. Świat stał się szary jak przedtem i Śmierć powiedział do WaveXa - Zlatuj bo przyciągasz uwagę. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Ja i tak nie mam po co wracać na drugą stronę - Opuściłem głowę . Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Nie bój żaby potrafię stać się niewidzialny na minutę więc zdążę uciec, ale niech ci będzie. Po czym Wave zleciał. ( mam tylko 2 moce: Alter-ego i bycie niewidzialnym przez 1 minutę, nauczył się magii przez wiele treningów ) Link do komentarza
Recommended Posts